Премини към съдържанието
sunpearl

Not optimum mode. Recommended mode: 1280x1024 60H

Препоръчан отговор


Извинявам се предварително ако има подобна тема, но използвам в момента компютъра на приятел и не искам да му преча дълго.

Ето къкъв е проблема - както си работеше компютъра го оставих без надзор за около час; като се върнах екрана беше черен и на него "плуваше" следното съобщение: Not optimum mode. Recommended mode: 1280x1024 60Hz". Никое копче или мишката не реагираха. Рестартирах с надеждата да влязо в друг моуд, но не ми даде тази възможност - не реагира.

Някой ако може да помогне!!!! :offtopic_s:

P.S. Мониторът е Samsung SyncMaster 913n. Работи добре вече няколко години.

Редактирано от sunpearl (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пробвай през Safe Mode да смениш режима.

sad.gif Проблемът е, че не се вижда нищо освен съобщението върху черен екран. Няма десктоп, нищо...! :ph34r:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
sad.gif Проблемът е, че не се вижда нищо освен съобщението върху черен екран. Няма десктоп, нищо...! :clap:

тва е стара тема но наскоро ми се прояви същия проблем на пц-то. гледам в youtube че има и други като моя проблем ето клип за да видите какъв е проблема http://www.youtube.com/watch?v=hx6tAg0fKf0. ползвам samsung syncmaster 913N. Копютърът ми е мн стар на близо 7 години искам да знам дали проблема е при видео картата или на самия монитор. Проблема се оправа като изключа захранването на копютъра и монитора за известно време., след като поработи 1час и пак отначало

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пробвай с друг монитор и от него настрой резолюцията на 1280x1024 60Hz


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Пробвай с друг монитор и от него настрой резолюцията на 1280x1024 60Hz

пробвах монитора на лаптопа ми - бачка , явно всичко опира до видео картата ...и предполагам че е някъв проблем с охлажадането, но в момента говоря наизуст....сега изчистих вентилатори и платки от прахта ..и ще видим след 4ас два к'во ще стане

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

аз като си вързах монитора за пръв път беше нещо подобно,но изненадващо след 4 рестарта и един тукат право в мишката заработи....от там си настроих резолюцията на оптималната за монитора....

искам да кажа че се оправи от самосебе си(старият монитор бе на 1024х768 100херца)

Редактирано от gogo velev (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
аз като си вързах монитора за пръв път беше нещо подобно,но изненадващо след 4 рестарта и един тукат право в мишката заработи....от там си настроих резолюцията на оптималната за монитора....

искам да кажа че се оправи от самосебе си(старият монитор бе на 1024х768 100херца)

доста по разгледах из нета по темата...няма ясен отговор....

преди няколко месеца пак го правеше, но тогава като го изключа от ел. мрежата се оправяше...сега обаче не иска..трябва да си почине известно време и пак biggrin.gif ..ненормално работа

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход


×

Информация

Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.