Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:Превод на Ashampoo AudioCD MP3 Studio v3.00

Featured Replies

Един колега ми беше споменал за тази програма за конвертиране на музика и сега се боря с нея.Ако кажа че не схващам от английския-значи много меко съм го казал!Някой знае ли дали има превод за нея,защото аз не намирам такъв(в краен случай и превод на руски ми върши работа,но предпочитам българския).Опитвам се с налучкване да направя нещо,но без да знаеш какво правиш-не е работа!Ще бъда безкрайно БЛАГОДАРЕН на който ме насочи от къде да се намери или ако някой се заеме с превода!!!

Един колега ми беше споменал за тази програма за конвертиране на музика и сега се боря с нея.Ако кажа че не схващам от английския-значи много меко съм го казал!Някой знае ли дали има превод за нея,защото аз не намирам такъв(в краен случай и превод на руски ми върши работа,но предпочитам българския).Опитвам се с налучкване да направя нещо,но без да знаеш какво правиш-не е работа!Ще бъда безкрайно БЛАГОДАРЕН на който ме насочи от къде да се намери или ако някой се заеме с превода!!!

Опитай с Easy CD-DA Extractor. На ЛС ти пращам преработена (от руснаци) версия на програмата, меню на руски/английски. Не се нуждае от регистрация.

• Автор
Опитай с Easy CD-DA Extractor. На ЛС ти пращам преработена (от руснаци) версия на програмата, меню на руски/английски. Не се нуждае от регистрация.

Благодаря!Сега ще я дръпна и пробвам.

Благодаря!Сега ще я дръпна и пробвам.

български интерфейс за Easy CD-DA Extractor

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

• Автор

"Опитай с Easy CD-DA Extractor. На ЛС ти пращам преработена (от руснаци) версия на програмата, меню на руски/английски. Не се нуждае от регистрация."

Благодаря ви и на двамата,но явно тази програма не ми върши работа.Трябва ми обратното действие-конвертирането на "ем-пе-тройки" във "аудио си-ди".

П.С.Нещо което е записано на хардиска като "ем-пе-тройка",да се конвертира във"аудио" и след това да се запише на диск(независимо със какво-с "Неро",с "Ашампоо" и т.н.).Затова попитах за превод на програмата.

"С тази програма можете лесно за запишете на харддиска си във формат MP3, WMA, VQF, OGG, или WAV всяко аудио парче от CD. Easy CD-DA Extractor може да изтегля информация за диска и песните на него от базата данни в Интеpнет. Освен това, програмата има доста екстри. Промените спрямо предишните версии можете да прочетете"

Редактирано от antei225 (преглед на промените)

"Опитай с Easy CD-DA Extractor. На ЛС ти пращам преработена (от руснаци) версия на програмата, меню на руски/английски. Не се нуждае от регистрация."

Благодаря ви и на двамата,но явно тази програма не ми върши работа.Трябва ми обратното действие-конвертирането на "ем-пе-тройки" във "аудио си-ди".

П.С.Нещо което е записано на хардиска като "ем-пе-тройка",да се конвертира във"аудио" и след това да се запише на диск(независимо със какво-с "Неро",с "Ашампоо" и т.н.).Затова попитах за превод на програмата.

"С тази програма можете лесно за запишете на харддиска си във формат MP3, WMA, VQF, OGG, или WAV всяко аудио парче от CD. Easy CD-DA Extractor може да изтегля информация за диска и песните на него от базата данни в Интеpнет. Освен това, програмата има доста екстри. Промените спрямо предишните версии можете да прочетете"

Аз лично използувам именно Easy CD-DA Extractor, за да правя от .mp3 аудио дискове. И не ти е нужно нито Nero, нито Ashampoo, за да запишеш резултата. Тази програма си има всичко, просто се постарай да я разучиш.

• Автор
Аз лично използувам именно Easy CD-DA Extractor, за да правя от .mp3 аудио дискове. И не ти е нужно нито Nero, нито Ashampoo, за да запишеш резултата. Тази програма си има всичко, просто се постарай да я разучиш.

Значи явно аз не съм разбрал точно за какво и как се ползва програмата!Добре-ще пробвам,да видя кое,как и по какъв начин.

И за какво ти е програма за обработка от MP3 в cda? И в Неро, и в Ашампоо има възможност да си посочиш аудио файловете, независимо в какъв формат са, да си направиш промени като ниво на звука, изчиствания, филтрирания и какво ли не и да ти запишат аудио СД. Можеш да направиш почти всичко с тях, като в случая Неро е по богата на възможности.

• Автор
И за какво ти е програма за обработка от MP3 в cda? И в Неро, и в Ашампоо има възможност да си посочиш аудио файловете, независимо в какъв формат са, да си направиш промени като ниво на звука, изчиствания, филтрирания и какво ли не и да ти запишат аудио СД. Можеш да направиш почти всичко с тях, като в случая Неро е по богата на възможности.

Знам и съм го правил и с двете.В момента-само с "Ашампоо"-то.И каквото съм записал за колеги и приятели-нямам оплаквания.Но колегата каза,че с тази програма звука след това бил кристален.А аз искам каквото правя,да го правя ... като хората!Явно щом няма превод,ще го изчакам да се върне от отпуска и на място да ми покаже кое и как.Все пак БЛАГОДАРЯ на всички които се отзоваха!!!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.