Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за F1 Challenge 2007

sirkamen

Препоръчан отговор

Моля ако някой може да помогне. Инсталирах играта и тя въобще не ще да тръгне от иконата на десктопа. От иконата в директорията винаги ми дава грешка в някакво *.DLL. Имам P4 - 2.4, Radeon 9200-128MB, 1GB RAM, WIN VISTA. Интересното е че като пусна фаила "3D setup" казва че компютъра ми има 1768MB RAM. Ако някой може да помогне ще съм благодарен.

P.S. Пробвах две версии на инсталацията и при двете едно и също.

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пробвай, ако има крак да го смениш с някои друг. Името на фаила *.dll. Или го изтрии защото може да не си с правилния DirectX или пробваи да замениш този фаил с същития но изтеглен от друго място, има много саитове за теглене само на фаилове (на търсачката на тъкъв саит напиши името на играта и името на фаила, но за съжаление в момента не мога да се сетя за такъв, но ти потърси) Ако и така не стане пиши.

Редактирано от ivodxsa (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Влизаш в този сайт и на search пишеш името на фаила които ти изписва че липсва, теглиш си го и го слагаш в C:\WINDOWS\system32 и си готов cool.gif

Редактирано от dilian (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Цялата работа е от самия Windows. Този "dll" файл е защитен от можеби firewalla и има отметната опция "Full control" само от проверени източници. Явно играта го използва два пъти защото когато стартирах първоначално "ехе" то като администратор тя тръгна, но като дойде ред да си зареди пистата и да се играе отново изписа същата грешка. Навсякъде пишеше че играта не е от "Trusted publisher" и предполагам затова не може да контролира този файл. Наистина файла е в C:/windows/system32 - и се казва ntdll.dll

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък я изтеглих от този тракер, но пет минути след като почна да играя ми изкарва error и забива...

След което ми се налага да изключа компютъра от тока (кабела)...

Моля Ви, помогнете.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък я изтеглих от този тракер, но пет минути след като почна да играя ми изкарва error и забива...

След което ми се налага да изключа компютъра от тока (кабела)...

Моля Ви, помогнете.

да ти кажа честно по добре си изтегли '99-02 от Zamunda'та определено v.2007 нещо се бъгва

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

да ти кажа честно по добре си изтегли '99-02 от Zamunda'та определено v.2007 нещо се бъгва

Ами, тогава ще пробвам с нея, пък да видим какво ще стане.. :line dance:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 година по-късно...

как мога да сменя гумите по време на състезание???В смисъл такъв карам със меките гуми,но почва да вали и ми трябват ует гумите.Могат ли да се сменят и ако да как???

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

как мога да сменя гумите по време на състезание???В смисъл такъв карам със меките гуми,но почва да вали и ми трябват ует гумите.Могат ли да се сменят и ако да как???

Погледни си в контролите.Там някаде трябва да пише да дадеш сигнал в Пита.И като го дадеш те ще ти дадът команда кога да влезеш.Успех

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 13 години по-късно...

Голяма разлика има между минимални и препоръчителни изисквания.За 2016 която е и за десетка от Core i3 530 и GTX460 отиваме на Core i5 4690 и GTX980.Дали F1 2010 ще тръгне на десетка примерно или коя по стара версия?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...