Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя Ви е любимата марка кола?

Марка 403 гласували потребители

1. 1. Коя Ви е любимата марка кола?

• AUDI
      13%
      51
    • BMW
      17%
      69
    • Ford
      4%
      18
    • Honda
      3%
      13
    • Mazda
      3%
      15
    • Mercedes
      11%
      45
    • Mitsubishi
      4%
      18
    • Renault
      4%
      16
    • VW
      7%
      29
    • Друга...
      29%
      115

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Mercedes
  • Отговори 328
  • Прегледи 119,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Белгиеца
    Белгиеца

От полска Ниса по-добро няма, с дървено дюшеме и капак за директен достъп до варшавовия 75 коня двигател от вътре т.е. без да излизаш да те вали дъжда си я ремонтираш.

• Trichocephalus
    Trichocephalus

Моята любима марка и модел е тази : А кога стана ли ? Ами -това си ми беше първият автомобил.Все още си спомням как превключвах скоростите ( е, малко със зор) , а вятърът свистеше от скоро

Публикувани изображения

Любимата ми марка кола е Lamborghini тази кола е перфектна! LAMBORGHINI IS THE BEST!!!!!!!!!!!!

post-135007-1207558303_thumb.jpg

• 2 седмици по-късно...

Добавете и Пежо ситроен и Фиат в анкетата,защото както виждате 50% са посочили др.

• 2 седмици по-късно...

СИТРОЕН Публикувано изображение

Добавете го в анкетата

абе като караш ситроен що не се гръмнеш примерно ?

това и да струва 999999999999999999999999....$$ няма да си го купа. ако ще и най-доброто да е!

това и да струва 999999999999999999999999....$$ няма да си го купа. ако ще и най-доброто да е!

Че кой те пита, дали ще си го купиш? Човека си харесва Ситроен. А и какво ще си купиш или не, не зависи от това, какво искаш, а с колко разполагаш и дали си готов да си чупиш главата с 10-15 годишна "любима марка".

Абе ти нормален ли си беее :P Нема да си го купиш ,защото нямаш 999999999999999999999999$

А и още нещо нема по-добра кола от Ситроен, а ти ако искаш карай немските кошери Публикувано изображение

Редактирано от ^CiTrOeN^ (преглед на промените)

Абе ти нормален ли си беее :beat: Нема да си го купиш ,защото нямаш 999999999999999999999999$

А и още нещо нема по-добра кола от Ситроен, а ти ако искаш карай немските кошери Публикувано изображение

Еееее, Форд Мондео е по-добър и от Ситроена на аватара ти и от новия автомобил на годината - Ауди А4 Публикувано изображение . За справка, последния брой на Ауто Билд :wub:

Абе ти нормален ли си беее :) Нема да си го купиш ,защото нямаш 999999999999999999999999$

аре карай със здраве тая кошница и не ме бъркай с немските л***а...

Еееее, Форд Мондео е по-добър и от Ситроена на аватара ти и от новия автомобил на годината - Ауди А4 Публикувано изображение . За справка, последния брой на Ауто Билд :cheers:

За тебе може мондеото да е по-добро ,но такае като нямаш вкус.А и разбирасе ,че форд или некоя др. немска ще е по-добра от Ситроен,защото списанието е германско.

п.п.Посочи ми българска медия (tv , списание),къде да плюе по нашите спортисти , танцьори и т.н.

Запитай се защо?

Затова не очакваи ауто билд ,това коромпирано списание да казват истината ,защото тя е CITROEN RLZ Публикувано изображениеПубликувано изображение

За тебе може мондеото да е по-добро ,но такае като нямаш вкус.А и разбирасе ,че форд или некоя др. немска ще е по-добра от Ситроен,защото списанието е германско.

п.п.Посочи ми българска медия (tv , списание),къде да плюе по нашите спортисти , танцьори и т.н.

Запитай се защо?

Затова не очакваи ауто билд ,това коромпирано списание да казват истината ,защото тя е CITROEN RLZ Публикувано изображениеПубликувано изображение

Еее, Ситроен изостава доста. Мен тръпката ми бе друга - дизеловото Мондео се оказа по-добра кола от новия автомобил на годината - Ауди А4 с хубавия дизелов мотор. Разбира се, Мондео бие по каросерия главно. Все пак не мога да разбера, кой нормален човек би предпочел волан, на който му се върти само обръча. Кой нормален човек би искал кола с циферблати в средата на купето и кой нормален човек би искал копченца, колкото кутрето му на арматурното табло. А и кой би искал, като се напие, да забрави кода за имобилайзера си и да не може да подкара колата. А кой ли иска да чака две минути да му се вдигне задницата? А някой да иска да се свива надве под покрива тип костенурка?

ммммм познай от къде си взимат форд дизеловите двигатели? от PSA! А сега познай кой две марки представляват PSA? Пежо и Ситроен. като цяло дизелите им са много добри. Щом с мицубиши направиха бартер двигатели за шаси. Лада нива произвеждание в Белгия (а може би беше в Дания) пак са с дизелите на PSA. Опел също имаха май взимане даване с тях.

Да и аз си мислех така, но се оказа, че всъщност дизелите са съвместна разработка. Освен това, Мондеото е със 140 к.с, a C5 със 136. За моторите спор няма. Като цяло, човек, когато кара дадена кола, обръща най-напред внимание на удобството, обслужването и държанието и на пътя. Отначало му се иска да вози по-меко, но впоследствие иска да взема всеки завой с каквато си скорост поиска и да изпреварва, колкото е възможно по-бързо. Един истински фордаджия никога няма да вземе Фолксваген, още по-малко френска кола. Аз съм такъв.

Saab.

да идеални автомобили обслужвани от Скания

едит;

абе харесвам и японските коли ама дочух ,че на митсубишито сложили Рено дивгател верно ли ? то ако е така по добре си купи рено че поне ще е по евтино Публикувано изображение

Редактирано от coolmeen (преглед на промените)

да идеални автомобили обслужвани от Скания

едит;

абе харесвам и японските коли ама дочух ,че на митсубишито сложили Рено дивгател верно ли ? то ако е така по добре си купи рено че поне ще е по евтино Публикувано изображение

Истината е такава.

както и че Хонади се правят в заводите на Ревер в Англия

А какво ще кажеш за Тоуота правена в Турция?? ;)

А кой е правил тази анкета.... да е чувал за няй големия автомобилосторител в света?Жокер : не е ГМ!

Истината е такава.

както и че Хонади се правят в заводите на Ревер в Англия

А какво ще кажеш за Тоуота правена в Турция?? :clap:

А кой е правил тази анкета.... да е чувал за няй големия автомобилосторител в света?Жокер : не е ГМ!

за турция знам те и мерцедес правят там

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.