Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за порт на рутер

Featured Replies

Телефонния вход/изход на рутерите за какви телефони са /за обикновенните или USB/?

Имам инсталиран софтуерен телефон ако си купя рутер с тел.вход за обикн.телефон ще могат ли да ме търсят на софт.телефон/на неговия номер/ при изкючен компютър?

Кои са най-евтените варианти?

Редактирано от pit
Неясно загалвие, Грешен раздел (преглед на промените)

Телефонния вход/изход на рутерите за какви телефони са /за обикновенните или USB/?

Имам инсталиран софтуерен телефон ако си купя рутер с тел.вход за обикн.телефон ще могат ли да ме търсят на софт.телефон/на неговия номер/ при изкючен компютър?

Най напред да уточним, на теб VOIP телефон с USB интерфейс ли ти трябва или POTS телефон с тонално номеронабиране за интерфейс RJ12 ? Ако е първия вариант ти трябва PC, ако е втория - рутера който мислиш да си купуваш трябва да поддържа съответния стандарт за VOIP: SIP, SKYPE и т.н. Има също така готови решения за VOIP телефони с интерфейс RJ45 за директно включване в IEEE 802.3 (Ethernet) мрежи.

Телефонния извод е вход за ADSL и можеш да сложиш САМО обикновен телефон към тази линия

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.