Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Sony Vegas - въпроси, мнения, проблеми (обединена)

Featured Replies

Извинете , но като съм си направила клип от програмата Sony Vegas Pro 10 как мога да си го направя в avi или някав друг формат които може да се качи в vbox7.com ? Моля ви кажете ми спешно е ! Благодаря предварително ;)

някаквя опция от меню като export, render?

• Отговори 303
  • Прегледи 86,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

някаквя опция от меню като export, render?

Отвори позиция Files първата горе вляво и избери render после ще си направиш настройките за avi формат/ама няма да можеш/ и чак тогава ще го запишеш.

Версия Sony Vegas 10 и да не знаете как се прави във определен формат, аз не разбирам какво правите тогава с последната версия.

мне няма (sad)

Няма, ама...ИМА!

А не е ли с бутончето "Make movie"?

Аз имам едно питане. С какви опции трябва да си избера render-инга за да ми е с добро качество. Целта е да се запише на DVD и да се гледа на ТВ. Преди време бях правил едно филмче и си го направих с mpg 2- DVD PAL - изглеждаше добре. Сега обаче се мъча с едно друго което по принцип е с по-лошо качество и забелязвам, че като му избера пак mpg2 - DVD PAL и качеството е по-лошо и с по-ниска резолюция. Дали да не го направя без компресия (avi), а после да го конвертирам с някоя друга програма. Нещо не мога да си наглася опциите. Дайте един съвет, че нямам много време за проби. Благодаря!

Редактирано от icemans (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Здравейте.

Имам проблем със Sony vegas pro , отнасясе за всички версии.

Още при пускането на инсталационния файл ми излиза грешката:

window name : unpacking wizard

There was an error reading this install package

the install package is either corrupt ot your temporary foldar is out of disk space

Опитах да прочистя темп-а но не помогна.

Надявам се да дадете някои съвети , защото трябва да предам един клип до понеделник , а имам много работа .

Благодаря.

• 4 седмици по-късно...

Здравейте!Имам проблем с Sony Vegas 9.0(32bit).Когато вмъкна някой клип от Import Media не се чува звука..Преди да кача K-Lite_Codec_Pack_650_Mega тези кодекси не се виждаше картина звук имаше а след като ги качих имам картина звук нямам..? Ако има някой друга по лесна програма за съединяване на клипове + вмъкване на снимки ми я кажете ! Благодаря предварително.

Когато импортнеш видео файл във Сони Вегас е важно какъв формат е, защото не всеки формат се импортва успешно в Сони Вегас. Относно Кодеците и аз си бях сложил 6.5 като теб и имах проблеми. Съветвам те не само да си сложиш 5.8, а също и да обърнеш внимание на настройките, защото те също са важни :rolleyes:. А програми за видеообработка има много: Sony Vegas Adobe Premiere Pro Camtasia - препоръчвам ти я щом искаш лесна програма Ulead Video Studio Magix Movie Edit И тн. Успех. И дано съм ти бил полезен :).

Понеже съм начинаещ за този тип програми искам да намеря някой урок или гайд за тази програма поне да науча основните работи за програмата но търсих в Гугъл и нищо немога да намеря може и на английски да е няма да ме затрудни но търся някакви уроци за Вегаса Благодаря ви!

АЗ съм с девятка. Страхотни видео уроци на български имаше в tripodbg.com, обаче са си сменили хостинга и не мога да ги намеря. Ако можеш да ги издириш в нета-пиши.

Аз работя със Сони Вегас от края на 2007, но частни уроци не давам :yanim:. Ще ти предложа Youtube.com.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте! Искам да попитам дали някои може да ми покаже с клип или нещо от рода за това как да работя с програмата SONY vegas pro 10.Благодаря ви предварително! :whist:

Правила на форума

2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва максимално съдържанието на самата тема. Теми със заглавия от една дума или от рода на "Помощ!", "Имам проблем", "Спешно" и т.н. се изтриват без предупреждение.

2.4 Форумът е снабден с търсачка, намираща се над прозорците с темите. Употребата й е задължителна с цел избягване на дублиращи се теми. Коментарите към такива теми ще бъдат премествани към вече съществуващите или изтривани.

Sony Vegas Pro 8.0a търся уроци,гайдове и др.

• 1 месец по-късно...

Значи слагам аз клипа на лентата и той става чисто червен , а когато го пусна да се гледа не се вижда нищо.. Незнам дали ме разбирате .. Слагам клипа на лентата и той става чисто червен , а когато го пусна да се възпроизвежда няма клип а черен екран ! Моля за малко помощ,,

Значи един път пуснах програмата и си обработвах там едно видео, самоче нещо незнам къде пипнах прозореца където се слагат ефектите на видеото и всичко се обърка. Стана пълна каша. Ето снимка: http://prikachi.com/images/392/3041392N.jpg Искам да попитам как мога да върна всичко както си е било нещо като default all.

• 2 седмици по-късно...

След преинсталиране на компютъра си инсталирах Сони Вегас, но не ми отваря никакви видео фейлове. Мисля, че е от драйверите нещо, но си имам драйвери. Да уточня преди преинсталацията нямах никакъв проблем с програмата. С лаптоп Dell Vostro 1015 съм. Инсталирах си дрейверите от сайта на Дел, но не помага. Някакви идеи от къде идва проблема или как да го разреша?

• 2 седмици по-късно...

Може ли да ми дадете кодек за Sony vegas 7 които може да чете FLV видео защото като искам да работя с flv видео на sony vegas и ми дава грешка немога да го отворя за това ако може някои конвектор или кодек за sony vegas

Може ли да ми дадете кодек за Sony vegas 7 които може да чете FLV видео защото като искам да работя с flv видео на sony vegas и ми дава грешка немога да го отворя за това ако може някои конвектор или кодек за sony vegas

http://forums.creativecow.net/thread/24/888556
  • 1 месец по-късно...

От две седмици се опитвам да разбера защо ми дава черен екран на video preview в програматa. Смисъл, импортвам клипче и аудито си върви, но без картина.. Свалях кодеци, quicktime, конвертори, други версии и всичко, което намерих като помощ в интернет. И НИЩО не се получа. :X Не знам какъв може да е проблема, но ще се радвам, ако някое успее да ми помогне. Ако е необходимо, операционната система е Windows 7, 64 bit, а компютъра - 4 RAM, INTEL dual core 2.9MHz, Nvidia.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.