Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

С какво се отоплявате?

Featured Replies

Бати климатиците .... 120 лв ток... тук.. 2 климатика 24 часа на денонощие (SANYO инвертори 100волта). 60-75 лв в най-големия студ ;)

120лв. ток,ама невиждаш ли че съм уточнил,че единия е инвертор/SHARP-100V/,а другия конвенционален! :P Плюс това твойте 2 климатика,не си уточнил каква мощност са,щото за 60-80лв.на месец,невярвам да са по-големи от 9-ка.Моите и двата са 12-ки,и работят не само в най-големия студ,ами денонощо,нонстоп цяла зима на 23-25градуса,защото си имам вкъщи един малък палавник,който е на 3г.,и по никакъв начин не мойш да го укротиш само в едната стая ;) .Така,че мисля че 120лв.на месец са си ок cool.gif

Редактирано от bokanegra (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 111
  • Прегледи 51,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Е на някой проблема ни е "с какво се охлаждате " . Във всички стаи имам вентилатори на тавана.

• Trichocephalus
    Trichocephalus

Я се не оядай "ние", с камините изкарваме с по 1 кубик на месец за разлика от твоята пиролиза. И няма опасност да гръмне, защото системата ми е отворена-с разширителен съд, и ако заври водата

• Парно....Много ми се добре,незнам колко плащаме..ама важното е да ми е топло Пък тя и моята стая е толкос малка,че и компютъра ми стига

С камина и ако стане малко по-студено имаме един маслен радиатор 12 ребра и една ел.пе4ка(мъничка).Така караме зимата :blink:

Хм, след няколко дена започва лятото но нека да поддържаме темата жива. Миналата и по-миналата седмица осигурих отоплението за следващата зима - 4 това нарязани на късо и нацепени дърва ;) За сумата от 480 лева. Още около 150 ще бъдат дадени през септември за донбаски или каквито са там въглища. Следва при нормална зима да стигнат и дори да останат. Догодина, живот и здраве да е и ако е писано ще се мисли за климатик :speak:

• 1 месец по-късно...

По стария начин - печка на дърва и малко въглица - хем топло, хем евтино :lighter:

• 4 месеца по-късно...
Нека всеки да каже с какво се отоплява,излиза ли му сметката и дали въобще е доволен.

Почвам аз.Тристаен,пълзящ кофраж с хубава al дограма.В две от стаите се топля с един климатик защото са преходни,като стане много студено му помагам с парното или направо го спирам.В другите стаи парно.Със сигурност ще взема още един климатик.Доволен съм от топлото и цената.

Здравей,

Не знам дали е удачно да се отопляваме с климатици?

По-долу изпращам линк на сайт, който дава отговор на някои въпроси относно отоплението.

Енергия и уреди

f6b0606f524a9c163b21202sy0.jpg

Това е 48г холандец Т. Хоф. Той може да живее при температури, които са смъртно-опасни за обикновения човек. В момента съм по потник и къси панталони на отворен прозорец, и мисля да задмина Хоф.

С климатици и сме много доволни. Сметката за ток на месец е около 40, максимум 50 лева. :speak:

С климатици и сме много доволни. Сметката за ток на месец е около 40, максимум 50 лева. :angry:

в нашата къщурка има климатик от лятото, но само в едната стая, който не се спира. А там, дето пребивавам аз, откакто сме с акумулираща печка, е рай :speak: (включена е само на нощна енергия за 6 часа). Преди имаше един радиатор, който пареше, като го докоснеш, а в стаята си беше студено...сметките са идеални :angry:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.