Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Проблем с Форма за пращане на E-Mail


Препоръчан отговор


Проблем с Форма за пращане на E-Mail:

Ако тази форма е качена директно на FTP сървър работи без проблеми. Но ако е качена в директория не работи.

Пример 1 www.vacacionesbulgaria.com директно работи с FTP без да е направена препратка за деректория, формата работи като от нея се изпращат писмата.

Пример 2 www.vacacionesbulgaria.com е адрес препратен към директория например WEB и формата, както и index.html файла са там, формата дава, че данните са изпратени но не се получава нищо.

Навярно php файла трябва да се промени да работи и от директории.

Ако може да помогне някой ще съм много благодарен.

Ето пример за формата тук:

http://www.webflash.es/help/contact.swf

Ето място откъдето може да се изтеглят оригиналните файлове:

http://www.webflash.es/help/Contact Form.rar

Ето и php кода:

<?php

// Coded by Bahadir 'Midgard' Kocaoglu ([email protected])

// http://www.eggdrop.gen.tr


// Your Email Address

$toaddress = "[email protected]";


// Sender Information

$subject = $_POST['Subject'];

$fromname = $_POST['Name'] . ' ' . $_POST['Surname'];

$fromaddress = $_POST['Email'];


/* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * */

//						 Please do not replace					   //

/* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * */


// Message

$message = nl2br($_POST['Message']);


// Content

$mailcontent = "<!DOCTYPE html PUBLIC \"-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN\" \"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd\">\n"

			  ."<html dir=\"ltr\" lang=\"tr\">\n"

			  ."<head>\n"

			  ."<title>".$subject."</title>\n"

			  ."<META HTTP-EQUIV=\"Pragma\" CONTENT=\"no-cache\" />\n"

			  ."<META HTTP-EQUIV=\"Expires\" CONTENT=\"-1\" />\n"

			  ."<META HTTP-EQUIV=\"Cache-Control\" CONTENT=\"no-cache\" />\n"

			  ."<META HTTP-EQUIV=\"Content-Type\" CONTENT=\"text/html; charset=utf-8\" />\n"

			  ."<style type=\"text/css\" media=\"all\">\n"

			  ."body\n"

			  ."{\n"

			  ."	color: #333333;\n"

			  ."	font-size: 12px;\n"

			  ."	font-family: Century Gothic, Trebuchet MS, Tahoma, verdana, arial, Helvetica, sans-serif;\n"

			  ."	margin: 2ex;\n"

			  ."	text-align: left;\n"

			  ."	background-color: #FFFFFF;\n"

			  ."}\n"

			  ."\n"

			  ."a:link, a:visited\n"

			  ."{\n"

			  ."	color: #FF6600;\n"

			  ."	text-decoration: none;\n"

			  ."	font-weight: bold;\n"

			  ."	font-size: 12px;\n"

			  ."	font-family: Century Gothic, Trebuchet MS, Tahoma, verdana, arial, Helvetica, sans-serif;\n"

			  ."}\n"

			  ."\n"

			  ."a:hover\n"

			  ."{\n"

			  ."	color: #336699;\n"

			  ."	text-decoration: none;\n"

			  ."	font-weight: bold;\n"

			  ."	font-size: 12px;\n"

			  ."	font-family: Century Gothic, Trebuchet MS, Tahoma, verdana, arial, Helvetica, sans-serif;\n"

			  ."}\n"

			  ."\n"

			  ."</style>\n"

			  ."</head>\n"

			  ."<body>\n"

			  ."\n"

			  ."".$message."\n"

			  ."\n"

			  ."</BODY>\n"

			  ."</HTML>\n";


// E-mail Headers

$headers  = "MIME-Version: 1.0\n";

$headers .= "Content-type: text/html; charset=utf-8\n";

$headers .= "X-Priority: 3\n";

$headers .= "X-MSMail-Priority: Normal\n";

$headers .= "X-Mailer: Eggdrop Inc.\n";

$headers .= "From: \"".$fromname."\" <".$fromaddress.">\n";


// Send it.

@mail($toaddress, $subject, $mailcontent, $headers);



// Enjoy!

// MSN (for support): [email protected]


?>

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Може би искаш да кажеш, че работи когато е в главната директория, а не работи когато е в поддиректория.

Най-вероятно има указан път в SWF файла и проблема идва оттам.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да всички са в на едно място но проблема е че се в директория..от нея идва проблема...Трябва да се бутне PHP-то ама аз не разбирам толкова от тая работа.

Затова винаги ползвам FTP на които директно могеш да качваш ..ама тези дето сега искат формата ползват една деректория която е направена от доставчика на домейна и е задължителна - в нея се качват данните!

Не намерих в флаша условие да не е в директория!

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Да всички са в на едно място но проблема е че се в директория..от нея идва проблема...Трябва да се бутне PHP-то ама аз не разбирам толкова от тая работа.

Затова винаги ползвам FTP на които директно могеш да качваш ..ама тези дето сега искат формата ползват една деректория която е направена от доставчика на домейна и е задължителна - в нея се качват данните!

Не намерих в флаша условие да не е в директория!

Имаш ли кода на флаша ? Виж какво се изпълнява при натискане на бутона за изпращане.

И на FTP то има директории, но въпроса е как е зададен адреса на файла, който се изпълнява.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване