Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бан на динамично IP

Featured Replies

Във форума има спамер с динамично IP има ли шанс да го разкарам Казаха ми нещо за БАН по физически адрес можете ли са ми светнете

Във форума има спамер с динамично IP има ли шанс да го разкарам

Казаха ми нещо за БАН по физически адрес можете ли са ми светнете

Това може да се направи в превключвател или в мрежовия стек на машината, но САМО ако сте в една локална мрежа. Да не говорим че мога спокойно да си сменям МАК адреса в много от случаите

Във форума има спамер с динамично IP има ли шанс да го разкарам

Казаха ми нещо за БАН по физически адрес можете ли са ми светнете

Ако Ip-а му е 123.123.123.123 и ти знаеш, че се сменя....Банва се със реиндж: 123.123.123 НО така всеки потребителнезависимо от последното число ще бъде баннат. Успехи !

• Автор

Ако Ip-а му е 123.123.123.123 и ти знаеш, че се сменя....Банва се със реиндж: 123.123.123 НО така всеки потребителнезависимо от последното число ще бъде баннат. Успехи !

И по ник да го банна той пак се регва

То се променя цялото Публикувано изображение

Редактирано от vankata32 (преглед на промените)

Е, добре де, ти банваш едно IP и след малко той го сменя и пак си влиза с акаунта си. Банни му акаунта, мейла...не вярвам да е толкова упорит, че да се регва след всеки бан наново и наново, че и на всичкото отгоре трябва и e-mail да си регва всеки път... От прочетеното разбирам, че не си му банвал акаунта или мейла, а само някакво IP... Пусни опцията за потвърждаване на акаунта по мейл или от администратора...

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

• Автор

Е, добре де, ти банваш едно IP и след малко той го сменя и пак си влиза с акаунта си. Банни му акаунта, мейла...не вярвам да е толкова упорит, че да се регва след всеки бан наново и наново, че и на всичкото отгоре трябва и e-mail да си регва всеки път...

От прочетеното разбирам, че не си му банвал акаунта или мейла, а само някакво IP...

Пусни опцията за потвърждаване на акаунта по мейл или от администратора...

За акаунта аз му го трия и той си прави нов,сега вкл emal активацията благодаря :speak:

За акаунта аз му го трия и той си прави нов,сега вкл emal активацията благодаря :speak:

Естествено, че като му го изтриеш ще се регне пак...даже май може да си използва същите данни които е използвал при предишната регистрация. Затова не го триеш, а му слагаш един бан за една година да речем и няма да може да използва същия ник, същата поща...

Пробвай с cookie, едва ли си ги трие.. Ти не му трии старите регистрации. Ако има нещо общо в IP адресите който ползва, банни общото, като на мястото на това, което променя сложи * И не забравяй, че няма форум без модертори, назначи си такива, за да контролират нещата там. Не си отбелязал спамъра бот ли е, или човек с браузър? Успех!

Редактирано от alex_ivaylov (преглед на промените)

• Автор

Оправил съм се с помоща на всички дето пишеха Сложил съм потвърждаване на регистрацията,намерил съм си 5 ВЕРНИ модератори И съм му забранил e-mail-лите му :yanim: Благодаря на всички :yanim::):yanim:

• 11 месеца по-късно...

Здравейте ! Имам следния въпрос : Как мога да банна цялата мрежа на някой потребител ??? Ако ИП-то му е "80.93.230.82" бих искал никой от 80.93 да не може да посещава сайта ми ! Ако искам да огранича достъпа до 1 ИП , то аз пиша в httpd.conf "deny from 80.93.230.82" , но ако искам цялата мрежа на този потребител ?! Как става изписването ??? Благодаря предварително ! Използвам Apache 2.6.0

Здравейте ! Имам следния въпрос : Как мога да банна цялата мрежа на някой потребител ??? Ако ИП-то му е "80.93.230.82" бих искал никой от 80.93 да не може да посещава сайта ми ! Ако искам да огранича достъпа до 1 ИП , то аз пиша в httpd.conf "deny from 80.93.230.82" , но ако искам цялата мрежа на този потребител ?! Как става изписването ??? Благодаря предварително ! Използвам Apache 2.6.0

Апаш 2.6? ОК, може и да има. А прочете ли документацията на апаша? Ими предпочиташ мързеливата някой да ти снесе информацията?

http://httpd.apache.org/docs/2.2/howto/access.html

Е много сте гадни бе.Не разбрахте ли, че човека ви е изиграл по всяко едно отношение.Дори на му баннете имейлите,едното от хилядите му айпи адреса и временния му ник.Ако бях на негово място щях да си направя нов имейл,нов ник,ново динамично айпи,нова регистрация и това щях го повтарям постоянно.Така че вие сте прецакани от само един спамер(много ги мразя)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Апаш 2.6? ОК, може и да има. А прочете ли документацията на апаша? Ими предпочиташ мързеливата някой да ти снесе информацията?

http://httpd.apache.org/docs/2.2/howto/access.html

Ето ти линк към 2.6.0 :P;);)

Аз си намерих един много як скрипт за БАН IP и ми свърши перфектна работа ;)

Все пак мерси за бързият отговор ;)

Редактирано от RuthLess (преглед на промените)

Ето ти линк към 2.6.0 ;););)

Аз си намерих един много як скрипт за БАН IP и ми свърши перфектна работа ;)

Все пак мерси за бързият отговор ;)

Това не е апаш 2.6, а някакъв апликейшън сървър с тази версия. Ето ти ОФИЦИАЛНИЯ сайт на апаш: http://httpd.apache.org/

Да забелязваш версия по-висока от 2.2? И в поста ми имаше линк към обяснение за командата deny, но трябва да се гледа!

• 1 година по-късно...

Здравейте имам един вапрос banne съм един server по IP помолих интернет доставчика си да ми смени IP,но ми казаха че IP ми е динамично и се сменяло само на колко време се сменя ако някой знае помогнете ми молял

Здравейте имам един вапрос banne съм един server по IP помолих интернет доставчика си да ми смени IP,но ми казаха че IP ми е динамично и се сменяло само на колко време се сменя ако някой знае помогнете ми молял

зависи от настройките на DHCP сървъра на доставчика, но можеш да опиташ ново ИП с тази команда

ipconfig /renew

Tupack, хайде и аз да се намеся , извинявай Капитане , извади мрежовият кабел и пак го вкарай , като първо

Start->Run->cmd

ipconfig /all

виждаш какво ти е ІР-то ... след като вкараш пак мрежовият кабел направи същото и виж променило ли се е ІР-то !

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.