Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

как да изтрия фаил на сървъра ми с PHP ?


Препоръчан отговор


етого и сурса :

<html>

<head></head>

<body bgcolor="#C9D8EA">

<?php

function fileDelete($filepath,$filename) {

$filepath = "upload/";

$success = FALSE;

if (file_exists($filepath.$filename)&&$filename!=""&&$filename!="n/a") {

unlink ($filepath.$filename);

$success = TRUE;

}

return $success;

}

echo $success;

?>

<form name=add_t action=delete.php method=post onSubmit='fileDelete();'>

<input name="filename" size=50 style="WIDTH: 200px;" value="<?php echo $filename; ?>">

<input class=c3 value="delete" type=submit style="cursor:hand;" name= fileDelete

</form>

<BR>

</body>

</html>

незнам защо неработи не дава грешка но не трие , молия помогнете !!!

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това е само предположение от моя страна, но event-а "OnSubmit" май работи само за javascript, а ти работиш с php. Пак казвам че не съм сигурен. ohmy.gif

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А самата папка с файловете има ли зададен permission?

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

благодаря приятели но аз го поправих и сега работи!!! ето сурса ако на някой му трябва :

<html>

<head></head>

<body bgcolor="#C9D8EA">

<?php

$filepath = "upload/";

$filename = htmlspecialchars($_POST['uploaded']);

if (file_exists($filepath.$filename)&&$filename!=""&&$filename!="n/a") {

unlink ($filepath.$filename);

}

?>

<form ACTION="delete3.php" METHOD="POST" >

<input type="textbox" name="uploaded" size=30>

<center><input type=submit value="submit"><input type=reset></center>

</form>

<BR>

</body>

</html>


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване