Премини към съдържанието
mimi_81

Цветен хороскоп

Препоръчан отговор


Какво цвете сте вие?И отговаря ли до известна степен написаното за вас?

Перуника

1-10 януари

Това са упорити и педантични хора. Изключителни професионалисти, които умеят да използват дори недостатъците и пропуските си. Излъчват сигурност и печелят доверието на всички. Имат много приятели, които с радост им помагат. В любовта подходящи партньори са им нежната Теменужка и грижовното Лале. За партньори в бизнеса да изберат Белия имел, който ще ги стимулира в работатата.

Амарилис

11-20 януари

Трезвомислещи и интелигентни. Практични, но и пресметливи. Преценявате разумно рисковете, които може да се поемат. Имате строг характер и това отблъсква някои хора, но сте взискателни и към себе си, което ви прави търсени специалисти. В любовта сте верни и страстни. Чудесни любовници сте за Теменужката, Глухарчето и Момината сълза. Здравецът, Шипката и Жасминът са отлични бизнес партньори за вас.

Гербер

21-31 януари

Практично настроени хора. В професията си имате много високи изисквания, но пък сте и непостоянни. Въпреки това, винаги постигате целите си. Имате неустоим чар, който ще ви отваря вратите навсякъде. Щедри сте до крайност, което позволява да ви използват. Вашите добри приятели са Орхидеята и Паричката. Слънчогледът ви е отличен бизнес партньор, а стабилно семейство може да създадете с Азалията.

Глухарче

1-10 февруари

Непостоянни. За това до вас на всяка цена трябва да има някой да ви подкрепя. Служебните си отношения ще можете да изпълнявате успешно, само с помощта на солидни приятелства. Чудесни приятели за вас са Карамфилът и Гладиолата.Бизнес партньор може да ви бъде Еделвайсът и рационалният Амарилис. Вашата истинска любов търсете сред представителите на зодия Лилия.

Паричката

11-19 февруари

Талантливи творци, винаги в добро настроение. Вашият оптимиъм е заразителен и се пренася на околните. Затова всеки търси компанията ви. Като недостатък може да се приеме прекаленото ви суеверие и това понякога ви пречи. Стъписвате се лесно пред трудностите. Имате нужда от малък тласък, за да се справите. Ваши верни приятели са Герберът и Лотосът. Но истинската ви любов е Орхидеята.

Лале

20-28(29) февруари

Силната ви интуиция граничи с телепатия. Тя никога няма да ви подведе и вие винаги се доверявате на усета си. Любовта ви е трудна, на приливи и отливи. Всичко зависи от настроенията ви и е трудно да задържите до себе си постоянен партньор. В бизнеса си се пазете от Шипка, която може да ви подведе. Единствено Перуниката може да запази любовта ви винаги при себе си, тъй като с нея никога няма да ви е скучно.

Мимоза

1-10 март

Вашата изключително силна фантазия ви подтиква към непрекъснати промени. Непостоянни сте в работата си, в интересите си и в любовта си. Това е така, защото сте много чувствителни и лесно нараними. Пазете се от Орхидеята, защото тя е прекалено жестока за вас. Семейство бихте могли да създадете с Нарцис, Камелия и Перуника - те ще ви създат всички условия да се чувствате щастливи и доволни.

Теменужка

11-20 март

Лековерни, скромни и тихи хора, вие сте търсени приятели. Всеки би искал да е във вашата компания, защото излъчвате спокойствие и уравновесеност. Вие сте отлични творци, но това ви е по-скоро хоби. Предпочитате работата, която ще ви обезпечи материално. Добре е да намерите колега Нарцис, на когото ще можете винаги да разчитате. Но интимните си партньори ще намерите сред представителите на зодиите Жасмин и Маргарита.

Лютиче

21-31 март

Много сте амбициозни и често се издигате до върховете на професията. В любовта търсите сигурност, постоянство и спокойствие. Тези претенции ще ви направят непостоянен партньор, но това ще е докато откриете своята идеална половина. Чудесни приятели са ви Гарденията и Карамфилът. Вашата голяма любов ще намерите при страстния Слънчоглед или красивата Гергина.

Хортензия

1-10 април

Лесно постигате успех. Сръчни, пресметливи и консервативни и затова не си избирате лесно партньор. Справяте се с всеки проблем. Талантливи сте, но настроението ви се променя през броени минути. В любовта търсите страст и подчинение. Първото ще ви даде Гладиолата, но тя е много агресивна и това няма да ви допадне. Потърсете партньор сред Слънчогледите или Цинията.

Люляк

11-20 април

Щастието и силата ви помагат да реализирате всяко начинание. Много всеотдайни хора сте и сте готови да помогнете на всеки. Разумни сте и никога не поемате ангажимент, който не можете да изпълните. Притежавате огромен чар и винаги сте заобиколени с много приятели. Най- подходящи партньори в живота ви ще бъдат представителите на Водната лилия и Гладиолата.

Камелия

21-30 април

Имате властен характер. Издържате на всякакви изпитания. Привлича ви творчеството, но по-добре се изявявате в обществения сектор. В любовта си търсите постоянство и спокойствие. Никога не подценявате развлеченията и обичате да се забавлявате. Идеалните ви партньори са чувствените и нежни представители на зодиите Мимоза, Теменужка или Маргарита.

Божур

1-10 май

Решителни хора, изпълнени с енергия и идеи. Вашите мнения и решения са най-рационалните и много от близките ви хора често искат съвет от вас. Колегите ви уважават, защото сте стриктни и изпълнителни. Приспособявате се лесно към всякакви условия. В любовта сте щастливи, но най- големият ви враг може да се окаже болезнената ревност. Шипка, Маргарита, Здравец и Лотос ще ви донесат хармоничен брак.

Момина сълза

11-21 май

Много честни и открити хора. Имате големи амбиции и достатъчно сила, за да ги осъществите. Тези ви качества ви правят отличен работник и можете да успеете във всяка област от живота. Водната лилия и Фрезията ще запалят у вас буйна страст. Те са подходящи за брак, защото са романтични и нежни. Бихте изневерили с Гергината, защото ви привлича властната й натура.

Роза

21-31 май - Тук съм аз :)

Талантливи и чаровни същества, посветени на изкуството и ценящи всичко изискано и възвишено. Невероятно упорити в работата си. Открити сте и това ви създава добри връзки в обществото, които винаги успявате да използвате. Щастлив брак може да имате с Цинията и Гладиолата, а интелигентността на Лалето ви дава чудесен приятел.

Азалия

1-10 юни

Конфликтни хора сте, защото винаги на преден план изтъквате собственото си „Аз”. Тово ви печели много врагове, но не винаги се забелязва, защото компенсирате с чар и обаяние. Всички ви смятат за интересни компаньони. Слънчогледът, Зюмбюлът и Герберът ви обещават щастлив брак. Към останалите Зодии не поглеждайте, защото ще се изкушите да ги използвате, без да ги обичате.

Лилия

11-20 юни

Постоянни, упорити и амбициозни хора, които посвещават живота си на науката и непознатото. Вашата чувствителна душа често изпада в кризи и отчаяние пред непреодолимите трудности, но силния ви характер ги преодолява. Азалията може да ви бъде предан помощник, с който да споделяте научните си виждания. С еротични чувства ще ви заплени Глухарчето.

Шипка

21-30 юни

Често давате съвети на околните. Напътсвате ги, като демонстрирате мъдрост и разбиране. Но не можете да помогнете само на себе си, защото сте нерешителни. Страхувате се да не допуснете грешка и сте неуверени. Обичате красотата и изяществото. Имате много приятели. Привличат ви странните хора и сте склонни да сключите брак с Жасмин или Лале. Това напълно ще ви удовлетвори.

Жасмин

1-10 юли

Смелостта и енергията ви помагат да осъществите всяко свое хрумване. Спохождат ви бляскави идеи и разпологате с нужния капацитет, за да ги осъществите. Към работата си се отнасяте с такова желание и ентусиазъм, че увличати всички със себе си. Вие сте чудесен водач и всички ви се възхищават. Отличен приятел ви е Теменужката, с която можете да споделите всичко. Но с истинска любов ще ви дари Шипката.

Маргарита

11-20 юли

Лесно се приспособявате към всички ситуации. Контактни и открити хора сте и лесно създавате трайни приятелства. Привличат ви професиите, които изискват сръчност в ръцете. Успехи имате и във финансовата област. Лесно постигате целите си и се откроявате над другите. Камелията и Теменужката ще ви даряват със страст и разбиране, а с Белия имел и Мимоата ще имате краткотрайни връзки.

Карамфил

21-31 юли

Вие сте решителни и постоянни личности. Добре се чувствате, когато работите с много хора около себе си. Не обичате да ви обръщат внимание. Отличен ваш колега би могло да бъде Лютичето. Влиятелни приятели, които до ви помогнат да се издигнете в йерархията, са Гергина и Здравец. Нежност и разнообразие в любовта ще получите от Глухарчето.

Слънчоглед

1-10 август

Честността и чарът ви привличат хората около вас. Но вие избирате за приятели само тези, които могат да ви бъдат полезни. Практични сте и много талантливи. Никаква трудност не може да ви сломи и да ви спре да осъществите замисленото. Можете да флиртувате с Хортензията и Гербера, но истинската любов ще ви донесе единствено Азалията. Само тя може да ви разпали.

Циния

11-20 август

В професионално отношение притежавате изключително голяма амбиция и силна воля зя реализация. Звездите ви дават изключителен шанс, от които да се възползвате. Чудесни лидери сте. В любовта също искате да властвате и затова най-подходящи за вас са партньори, които ще се оставят да ги покорите и водите на драго сърце. Орхидеята, Маргаритата и Розата ще направят живота ви хубав.

Гардения

21-31 август

Вие сте изцяло отдадени на стремежа си към интелектуални връзки и занимания. Винаги ще се притичате на помощ и ще направите възможното да подкрепите приятелите си. Мразите колективните занимания, защото държите да бъдете забелязани и да сте единствени. Обичате да ви свалят. Орхидеята, Лютичето и Фрезията ви дават силна страст и високо интелектуално съдържание на отношенията.

Водна Лилия

1-10 септември

Печелите доверие и имате трайни приятелства. Вие сте практични хора, но и разчитате много на интуицията си. Обичате творческата работа. Отлично ще си сътрудничите с Туберозата и Люляка. В любовта си имате щастливи мигове и разочарования. Цинията, Момината съла и Теменужката са вашият голям шанс.

Здравец

11-20 септември

Търсите непрекъснато ново поле за изява, тъй като сте много мъдри и амбициони същества. В работата сте посветени изцяло на проблемите и задачите за решаване, но свободното си време посвещавате единствено на себе си. Прекалено сте доверчви и лесно може да ви излъжат. Вярност и преданост ще ви даде Амарилисът, а страстни нощи и трайни чвства ви свързват с Карамфил или Божур.

Еделвайс

21-30 септември

Еделвайсът завладява всички хора около себе си със своя чар, въпреки непостоянството. Затова приятелствата му са нетрайни, но пък много. Добре знае цената си и винаги постига успех, като изполва предимствата си. В контраста с Нарциса той може да открие вярно приятелство. А в любовта търси романтика, развлечения и веселие. Тях може да намери при Глухарчетата и Перуниките.

Гергина

1-10 октомври

Вие сте красиви, но и много потайни хора. Никой не знае какво мислите и чувствате. Чудесно се реализирате в областта на модата, където ви помагат вашата изтънченост и вкус. Не предприемайте рисковани начинания, защото може да пострадате. Прекомерната ви гордост може да се окаже пречка при контактите с останалите. Идеални партньори в личния ви живот са Лотосът и Азалията.

Зюмбюл

11-20 октомври

По природа сте капризни непостоянни, но оригинални и практични. Вие сте много горди и не ви липсва желание да се наложите над другите. Това може да ви пречи в контактите с колегите. Много силно ви привлича Мимозата, но тя също е непостоянна и връзката ви ще бъде нетрайна. Чудесни приятели са ви Еделвайсът и Лотосът. Няма да устоите на силния чар на Фрезията и ще създадте една отлична любовна връзка.

Фрезия

21-31 октомври

По характер сте непоследователни. Заемате се ту с едно, ту с друго. Трудно ще намерите областта, в която да се установите трайно. Сдържани сте и никога не показвате чувствата си. Имате силен характер и обичате да властвате. В любовта търсите спокойствието и тишината. Отстъпчивата Маргарита може да ви приласкае и да укроти нрава ви. Нетрайни ще бъдат връзките ви и Гарденията и Момината сълза.

Тубероза

1-10 ноември

Много острият ви ум и силна амбиция са качествата, които ви извеждат на върха. С каквото и да се захванете, влагате цялото си усърдие и постигате целта, която сте си набелязали. Може да ви попречи единствено прекомерната ви гордост. Ще трябва да положите доста усилия, ако искате да да я преодолеете. В любовта търсите приятелство и доверие. Ще ви ги предложи Водната лилия.

Нарцис

11-20 ноември

Вие сте като ръбат камък-агресивен характер, със силна воля и инат. Когато пред вас е поставена задача, мобилизирате тези си качества и изпълнявате стриктно всичко. Постигате желанията си с успех, въпреки че по пътя си може да премажете някое по-нежно цвете. В любовта търсите нежност и страст. Можете да ги получите от Теменужката. Мимозота ще се опита да ви подчини и връзката няма да просъществува дълго.

Орхидея

21-30 ноември

Умни, до болка прями хора. Не умеете да увъртате и да бъдете дипломатични. Това ви осигурява колкото и приятели, толкова и врагове. Няма проблем, който да не можете да решите. Ловки търговци. Склони сте към изневери и многобройни любовни приключения. Тези ви качества ще могат да изтърпят само Слънчогледът и Гарденията. При една връзка с чувствителната Паричка рискувате да я нараните.

Гладиола

1-10 декември

Смели, твърди и амбициозни. Много издръжливи и упорити. Никога не се предавате. Нито едно поражение в живота не може да ви спре. Вашите организационни способности могат да спечелят хората. Ще отстоявате идеите си и ще постигате целите си. Отлични ваши саратници ще са Жасминът и Цинията. Вашият твърд характер ще се смекчи в прегръдките на Гарденията.

Лотос

11-20 декември

Мечтаете за пътешествия, промени и новости. Мами ви неизвестното и невидяното. Неразкритите тайни са вашето хоби. Пътуванията за развлечение са най-голямото удоволствие в живота ви. Искате да изживеете всичко пълноценно. Животът с вас е един безкраен празник. Чудесни партньори могат да ви бъдат веселата Паричка и красивата Гергина. Силната Перуника ще се опита да ви покори, но вие няма да се поддадете.

Бял имел

21-31 декември

Търпеливи, кротки и упорити хора. С помощта на тези качества осъществявате всичките си мечти. Мекият ви нрав привлича много приятели и около вас винаги има хора, които искат да ви помогнат. В любовта не знаете какво искате. Привлича ви нежната Маргарита, но също така и смелата Перуника. Пазете се от Шипката, защото тя ще внесе само разочарования в живота ви.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Знаех си, че не може да съм друго освен глухарче... biggrin.gif Затуй чувам само каквото си искам :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Лилия

11-20 юни

Постоянни, упорити и амбициозни хора, които посвещават живота си на науката и непознатото. Вашата чувствителна душа често изпада в кризи и отчаяние пред непреодолимите трудности, но силния ви характер ги преодолява. Азалията може да ви бъде предан помощник, с който да споделяте научните си виждания. С еротични чувства ще ви заплени Глухарчето.

Не знаех че съм Лилия:

Всичко е вярно с изключение на: С еротични чувства ще ви заплени Глухарчето.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Жасмин

1-10 юли

Смелостта и енергията ви помагат да осъществите всяко свое хрумване. Спохождат ви бляскави идеи и разпологате с нужния капацитет, за да ги осъществите. Към работата си се отнасяте с такова желание и ентусиазъм, че увличати всички със себе си. Вие сте чудесен водач и всички ви се възхищават. Отличен приятел ви е Теменужката, с която можете да споделите всичко. Но с истинска любов ще ви дари Шипката.

Да се намират шипки наоколо? :)biggrin.gif

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Шипков мармалад ли ше прайш ве? Пък ако се надяваш на шипки трябва бая да почакаш biggrin.gif


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Хортензия

1-10 април

Лесно постигате успех. Сръчни, пресметливи и консервативни и затова не си избирате лесно партньор. Справяте се с всеки проблем. Талантливи сте, но настроението ви се променя през броени минути. В любовта търсите страст и подчинение. Първото ще ви даде Гладиолата, но тя е много агресивна и това няма да ви допадне. Потърсете партньор сред Слънчогледите или Цинията.

Почти всичко си е вярно ;)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Гергина

1-10 октомври

Вие сте красиви, но и много потайни хора. Никой не знае какво мислите и чувствате. Чудесно се реализирате в областта на модата, където ви помагат вашата изтънченост и вкус. Не предприемайте рисковани начинания, защото може да пострадате. Прекомерната ви гордост може да се окаже пречка при контактите с останалите. Идеални партньори в личния ви живот са Лотосът и Азалията.

нашите правилно са ме кръстили с име на цвете, но май объркали цветето. Но нищо ще го преглътна biggrin.gif аз така или иначе си харесвам името, пък и като гледам пред последното изречение някак си не ми пасва, но виж за Лотос....много съм съгласна ;)

Редактирано от cat_of_prey (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Лотос

11-20 декември

Мечтаете за пътешествия, промени и новости. Мами ви неизвестното и невидяното. Неразкритите тайни са вашето хоби. Пътуванията за развлечение са най-голямото удоволствие в живота ви. Искате да изживеете всичко пълноценно. Животът с вас е един безкраен празник. Чудесни партньори могат да ви бъдат веселата Паричка и красивата Гергина. Силната Перуника ще се опита да ви покори, но вие няма да се поддадете.

Вярно с оригинала biggrin.gif

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Фрезия

21-31 октомври

По характер сте непоследователни. Заемате се ту с едно, ту с друго. Трудно ще намерите областта, в която да се установите трайно. Сдържани сте и никога не показвате чувствата си. Имате силен характер и обичате да властвате. В любовта търсите спокойствието и тишината. Отстъпчивата Маргарита може да ви приласкае и да укроти нрава ви. Нетрайни ще бъдат връзките ви и Гарденията и Момината сълза.

Да почти е вярно,но отстъпчивата Маргарита не ми се е мярнала пред очите.Така ,че няма мен кой да ме прелъскае,няма кой да укроти нрава ми.112840.gif

112829.gif

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Жасмин

1-10 юли

Смелостта и енергията ви помагат да осъществите всяко свое хрумване. Спохождат ви бляскави идеи и разпологате с нужния капацитет, за да ги осъществите. Към работата си се отнасяте с такова желание и ентусиазъм, че увличати всички със себе си. Вие сте чудесен водач и всички ви се възхищават. Отличен приятел ви е Теменужката, с която можете да споделите всичко. Но с истинска любов ще ви дари Шипката.

Да се намират шипки наоколо? ;)biggrin.gif

Аха, давай да се земаме biggrin.gif

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Аха, давай да се земаме biggrin.gif

Ти,освен с любов,ще ме дариш и с някой камшик по гърба...Не ща пък... biggrin.gif

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Ти,освен с любов,ще ме дариш и с някой камшик по гърба...Не ща пък... biggrin.gif

Обикновено бия по задника..... това освобождава от стреса и лекува депресията biggrin.gif

E ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Хортензия

1-10 април

Лесно постигате успех. Сръчни, пресметливи и консервативни и затова не си избирате лесно партньор. Справяте се с всеки проблем. Талантливи сте, но настроението ви се променя през броени минути. В любовта търсите страст и подчинение. Първото ще ви даде Гладиолата, но тя е много агресивна и това няма да ви допадне. Потърсете партньор сред Слънчогледите или Цинията.

Почти 100% разминаване, само дето съм много талантлив :P

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Стига се дърпа пък ти бе, жената е професионалист biggrin.gif

кат гледам къде са ти топките, явно лично си се убедил в професионализма и...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Хортензия

1-10 април

Лесно постигате успех. Сръчни, пресметливи и консервативни и затова не си избирате лесно партньор. Справяте се с всеки проблем. Талантливи сте, но настроението ви се променя през броени минути. В любовта търсите страст и подчинение. Първото ще ви даде Гладиолата, но тя е много агресивна и това няма да ви допадне. Потърсете партньор сред Слънчогледите или Цинията.

Не мисля, че е вярно. Само това смяната на настроенията... С него не мога да споря. Инъче... успех... да успявам, почти винаги laugh.gif , но не лесно. Сръчност? - неее. Консервативност? - biggrin.gif още по-малко.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)
кат гледам къде са ти топките, явно лично си се убедил в професионализма и...

А твоите ше са така

Редактирано от infinity1305 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Гладиола

1-10 декември

Смели, твърди и амбициозни. Много издръжливи и упорити. Никога не се предавате. Нито едно поражение в живота не може да ви спре. Вашите организационни способности могат да спечелят хората. Ще отстоявате идеите си и ще постигате целите си. Отлични ваши саратници ще са Жасминът и Цинията. Вашият твърд характер ще се смекчи в прегръдките на Гарденията.

Някоя Гардения няма ли да се намери да ми смекчи твърдия характер :P

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване