Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Препоръчан отговор


Привет! Помогнете ми за досадния проблем! Взех си тунер "Студио ТВ Терминатор",който е с Филипс чип.Първо го пробвах на едната ми машина - работи перфектно.Но тъй като тя ми е "работна" реших да го преместя на другата,която също е мощна.Открива ми че има добавен хардуер на PCI слота,инсталирам драйверите от оригиналния диск към тунера,но след това ми казва че не открива (WMD или нещо подобно беше).По диска няма и драскотинка.Дъното на машината си има всички драйвери,видеото е вградено.Да не би нещо по дъното да се пипне по тези мостчета и т.н.т?Направо се чудя и мая...

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване