Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Линкове Към Желани Видове Картинки

Featured Replies

В тази тема можете да изисквате линкове към видове картинки и впрочие .. Нека Бъда първи аз cool.gif Ако някой може да намери картинки на TOXIC ще съм мо мнооо благодарен защото в гугъл няма мноо

В тази тема можете да изисквате линкове към видове картинки и впрочие .. Нека Бъда първи аз cool.gif Ако някой може да намери картинки на TOXIC ще съм мо мнооо благодарен защото в гугъл няма мноо

Какво е това TOXIC ?

• 1 месец по-късно...

Здравейте!

Търся тази снимка на Анелия от "Тракия Фолк" 2003, но да е цяла, защото тук е поорязана. Някой знае ли откъде мога да я намеря, че искам да си поръчам графика с тази снимка?

t51140886ol5.png

• 3 месеца по-късно...
Еми от вида на това ==> NonToxicOSsplash.jpg

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

post-178710-1221931189_thumb.gif

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

понеже съм много скаран с компютрите sad.gif може ли някои да ми направи лого имам един виртуален футболен отбор и искам да му сложа едно хубаво лого

благодаря предварително

Привет!

Имам малко нелеп въпрос, но все пак реших да попитам, защото иначе не мога да си помогна сам. Някой може ли да ми даде линк към рисунка на село/малък град. Каквато и да е (по принцип може да е с фантастични мотиви), за да завърша Онлайн играта си (Само карта ми остана). :) Ако е възможно, да е над 600х600 пиксела. Е, ако някой има идея откъде да намеря такава, ще съм много благодарен!

Поздрави!

Привет!

Имам малко нелеп въпрос, но все пак реших да попитам, защото иначе не мога да си помогна сам. Някой може ли да ми даде линк към рисунка на село/малък град. Каквато и да е (по принцип може да е с фантастични мотиви), за да завърша Онлайн играта си (Само карта ми остана). :) Ако е възможно, да е над 600х600 пиксела. Е, ако някой има идея откъде да намеря такава, ще съм много благодарен!

Поздрави!

Не знам какво точно би ти свършило работа, но ето нещо: http://www.childsfamilygenealogy.com/Gu%20...PaintingJpg.jpg
Не знам какво точно би ти свършило работа, но ето нещо: http://www.childsfamilygenealogy.com/Gu%20...PaintingJpg.jpg

Привет!

Добра е, благодаря ти! :) Аз ще си я преправя малко, и със съгласието на автора ще я използвам!

Мерси за услугата! :)

Поздрави и лек ден на всички!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.