Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

7 души загинаха при тежка катастрофа край Пловдив

Featured Replies

Защо се случват такива нещастия на добрите хора и тихи хора?

Едно от загиналите момчета днес е щяло да стане на 24.

Едва одеве научих, че сред загиналите момичета има и моя приятелка, миналата година бяхме абитуриенти, с нищо не е заслужила смъртта си.

Почивай в мир, Славена!!!

Моите съболезнования към родителите на загиналите.

Дано Бог ви даде силата да продължите и дано децата ви са на по-добро място!!!

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Ех, защо точно на празниците стават най-големите трагедии....

Ех, защо точно на празниците стават най-големите трагедии....

Защото Господ ни дава знак-да спрем с безумието си

Минавали са коли и никой не е спрял да им помогне-а е можело да бъдат спасени

Това хора ли са изобщо,защо такива се раждат

sad.gif

и аз съм съгласен ,но днешните полицай са чучела събиращи пари и хич не им дреме.да видим ако един пиян тикне на полицая в ръцете 50лв дали няма да го пусне,как мислите ?

Слушай какво,уважаеми !

Само за информация ще ти кажа,че доста хора се сърдят,даже обиждат,ако полицаят откаже парите на ръка,а подходи законно .

Слушай какво,уважаеми !

Само за информация ще ти кажа,че доста хора се сърдят,даже обиждат,ако полицаят откаже парите на ръка,а подходи законно .

Аз пък не мога да давам пари на ръка

Искам си акта-то един единствен път ми се случи преди години,за превишена скорост

Та си ги платих парите в общината-200 лева

и аз съм съгласен ,но днешните полицай са чучела събиращи пари и хич не им дреме.да видим ако един пиян тикне на полицая в ръцете 50лв дали няма да го пусне,как мислите ?

Ще го пусне сигурно! sad.gif

Макар, че не знам дали пиян са пускали, знам че са пускали човек в нарушение, на който са можели да вземат книжката, а се е разминал даже с 20 лв. И това, ако е полиция!

По-добре е да слагат смачканите коли по пътищата-това ще има ефект определено

То ефект надали ще има за безочливи шофьори!

Слушай какво,уважаеми !

Нека се сърдят, а не да се разминават безнаказано!

Аз пък не мога да давам пари на ръка

Искам си акта-то един единствен път ми се случи преди години,за превишена скорост

Та си ги платих парите в общината-200 лева

Не е въпроса да се плащат глобите, проблема е че се случват такива ужасяващи неща и всеки нехае за това!

Странно нещо е животът. Днес си в заведение, а на съседната маса е една компания, която часове по-късно никога повече няма да видиш. Факт е, че почти всяка година става подобна катастрофа и жертвите са все млади хора, а градът ни е малък, така че малко или много са все познати, което прави ситуацията още по-тежка. Факт е, че този път е най-опасният в България с концентрация на най-много ПТП-та и не се прави нищо по въпроса. Доколкото разбрах е почти не възможно да се установи дали шофьорите са употребили алкохол, но вече едва ли има и голямо значение. Един от най-добрите ми приятели и приятелката му трябваше да бъдат в колата, но не бяха. Не казвам за щастие, защото тази дума няма място тук. Дори и думата нелеп вече е твърде слаба, за да се опише този изключително глупав и абсурден начин, по който си заминаха тези младежи.

Почивайте в мир!

• 2 седмици по-късно...

познавах едното момче...като му видях некролога в университета не можах да повярвам...много е тъжно ;(

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.