Zorbas Nikolasko 0 Докладвай публикувано 20 април 2008 Дайте да си пговорим за това,кой,какво обича и защо!!! Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
jane.doe 983 Докладвай публикувано 20 април 2008 Невъзможна съпоставка (поне за мен). И двете са различни сценични изкуства. Аз обичам и киното и театъра, но имам по-често гледам кино, защото не винаги научавам навреме за хубавите постановки в София Киното е много по-разнообразно и преглага повече на зрителя, но за сметка на това, театъра си е класика и много повече се възхищавам на театралните актьори, защото при тях няма втори кадър, а всичко е на момента. Неверотно изживяване е театъра, особено когато е силен. Била съм на невероятни постановки... И двата типа сценични изкуства си имат своята харизма! Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
foty 67 Докладвай публикувано 21 април 2008 (редактирано) предпочитам да дам 8лв за театър и да гледам българските актьорите на живо , а не да спонсорирам някой холивудски , който не знае България на кой край на света.рядко ходя на театър- веднъж в годината , но като се има пред вид ,че на кино от четери- пет години не съм ходила ,а на театър дваа пъти , се получава че на театър ходя два пъти повече Редактирано 21 април 2008 от foty (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
^^ANGELSING^^ 117 Докладвай публикувано 21 април 2008 Дайте да си пговорим за това,кой,какво обича и защо!!! Кино или театър? И кино и театър, защото и двете са приятни и със сигурност не си сам там, както можеш да си сам пред телевизора и да гладаш филм! Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
jane.doe 983 Докладвай публикувано 21 април 2008 предпочитам да дам 8лв за театър и да гледам българските актьорите на живо , а не да спонсорирам някой холивудски , който не знае България на кой край на света.рядко ходя на театър- веднъж в годината , но като се има пред вид ,че на кино от четери- пет години не съм ходила ,а на театър дваа пъти , се получава че на театър ходя два пъти повече Не забравяй, че освен Холивуд има и друго кино. Европейско, азиатско, иранско.... Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
algor 31913 Докладвай публикувано 23 април 2008 Невъзможна съпоставка. абсолютно... същия е въпроса "ябълка или круша"... аз лично бих отговорил 2 в 1 - тоест и двете... просто не мога да разделя едното изкуство от другото... почти всички нови филми, които искам да гледам, гледам именно на големия екран (компютъра)... факт е че все още (макар и рядко) се намират продукции, които да задоволят жаждата за нещо качествено в кино индустрията... театърът е съвсем друго нещо... добра игра и интересен сюжет - безценно и то като се има предвид, че всичко става на метри пред теб... няма нагласени неща, няма разни трикове, без които киното не би било това, което е... по-човешко и реално е... няма втори дубъл, няма отложени снимки заради болест на някой актьор... излизаш, раздаваш се на сцената и чакаш оценката на публиката... попитайте някой актьор какво са за него киното и театъра... аз не искам да преразказвам отговорите, които съм чувал лично... като видите чувствата му, когато говори за едното и за другото ще разберете... айде спирам, че много може да се пише по темата... Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
leonardo 156 Докладвай публикувано 24 април 2008 Вода или ядене? Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
dundi_d 0 Докладвай публикувано 24 април 2008 За мен киното е по-добро.Може би защото не съм ходила на театър,но много обичам да гледам филми на кино-харсва ми озвучението все едно преживяваш всичко във филма.Може и на театъра да е така,не знам.... Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
vivilon 1372 Докладвай публикувано 24 април 2008 Много често ходех на театър, сега не мога и ми липсва, но лапето е още малко Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Ken 7966 Докладвай публикувано 24 април 2008 Зависи от заглавието и актьорския състав. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
I'm Your Nemesis 43 Докладвай публикувано 1 май 2008 Само веднъж съм ходила на кино и филма беше много хубав. Театъра вече ми е втръснал, така че предпочитам киното. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
iveta7 97 Докладвай публикувано 1 май 2008 И двете ми харесват,но киното го посещавам по често Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове