Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Евровизия

Featured Replies

Появи се нова и леко извратена мода, вдъхновена от брадатата Кончита Вурст.  Модата е именно да се публикуват снимки на известни дами с мустаци, бради и катинарчета. Някои от творците, създали колажите, толкова се вдъхновяват, че добавят и изключително обилно окосмяване в областта на гърдите и под мишниците.

Интернет се "задръсти" с брадати известни дами, вижте Джоли, Мишел Обама и останалите!

• Отговори 141
  • Прегледи 22,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Кончита Вурст разпространи в социалните мрежи фотос, на който държи рисуван портрет на Путин,

а на него е изписано: „На Русия с любов, Австрия”, а отдолу: „Австрия наруши мълчанието”.

Публикувано изображение

А ето го и изпълнението на Кончита, с което се превърна в обществен враг номер едно на Русия.

Добре, спечелил(а) е "Евровизия" и какво следва?

Брадата е достатъчен атрибут, с който да бъде запомнен този изпълнител (и от мнозина намразен).

Славата и провокацията явно никога не са достатъчни...

• 4 месеца по-късно...

Крисия, Хасан и Ибрахим представят България на "Детска Евровизия 2014" с "Планетата на децата",

която ще се проведе на 15 ноември в столицата на Малта - Валета.

https://www.youtube.com/watch?v=gsQurxrp2i4
  • 4 седмици по-късно...

Да подкрепим Крисия всички заедно. Лесно е!

http://www.topactualno.com/3337/da-podkrepim-krisiya-vsichki-zaedno-lesno-e/

За сега води Украйна следвана от Сърбия, Хърватска и България.

Да подкрепим Крисия всички заедно. Лесно е!

http://www.topactualno.com/3337/da-podkrepim-krisiya-vsichki-zaedno-lesno-e/

За сега води Украйна следвана от Сърбия, Хърватска и България.

http://eurovision.bnt.bg/podkrepi-bulgaria/

http://eurovision.bnt.bg/podkrepi-bulgaria/http://eurovision.bnt.bg/ebu-vuvezhda-online-glasuvane-za-neuchastvashtite-strani/

http://eurovision.bnt.bg/jesc2014-voting/#tv

Значи ние  онлайн  ще гласуваме .В Германия няма да излъчват Евровизия на 15 /11/2014 .  :) 

Редактирано от MirchevSvilen (преглед на промените)

Подкрепих нашите, защото песента им е хубава, но вече съжалявам за стореното, след като прочетох това:

...Продължавайте да гласувате, за да се изкачат до първата позиция, защото в момента са едва на 4-та позиция.

Можете да го направите няколко пъти през деня.

Това ли е обективното гласуване? В последните възможни минути за гласуване ще атакуват тежките хакери и ще се стигне до поредния абсурд в тоя фалшив до крайност конкурс. Отвратен съм!

Подкрепих нашите, защото песента им е хубава, но вече съжалявам за стореното, след като прочетох това:

Това ли е обективното гласуване? В последните възможни минути за гласуване ще атакуват тежките хакери и ще се стигне до поредния абсурд в тоя фалшив до крайност конкурс. Отвратен съм!

http://wiwibloggs.com/2014/10/21/poll-win-junior-eurovision-2014/63589/

Още 14 000 гласа  :)  Щом Лиско   е в рекордите на Гинес http://blog.mozilla.org/press/2008/07/mozilla-sets-new-guinness-world-record-with-firefox-3-downloads/  с най-много сваляне за 24 часа и то без сървъри,трябваше да чакам 5 часа ,както и да ,и сега   и ний можем. :) 

1na7G8.jpg

И какво общо има Firefox 3 с детската Евровизия? Тц, тц, тц.. Толкова ли е сложно поне един конкурс да не се опорочи?

И какво общо има Firefox 3 с детската Евровизия? Тц, тц, тц.. Толкова ли е сложно поне един конкурс да не се опорочи?

Има .И какво общо Евровизия с опорочаване ? Ще се излъчва  директно  онлайн  и хората ще имат шанс да гласуват.

Какво нередно има ?Страната ,в която момента живея няма да излъчва Евровизия и нямам шанс да пратя СМС и това е единствения начин да подкрепя Крисия ,Ибрахим и Хасан.Ако имах възможност и се излъчва Евровизия и 20 СМС щях да пратя.Защото ми харесва песента,харесва ми как свирят близнаците,как пее Крисия.

По-достоен начин за представене на нашата малка страна  от това ,аз досега не съм виждал от скоро време.

album-500x300.jpg

Албумът, съдържащ всички песни от Детската Евровизия е вече на пазара и е достъпен за сваляне онлайн в iTunes.

http://eurovision.bnt.bg/albumat-na-detskata-evrovizija-e-veche-online/

Има...

Е, щом казваш...

България ще бъде представена под номер 2 на детската „Евровизия”,

Шоуто в събота ще открие Беларус, а челната петица се свежда до Сан Марино, Хърватия и Кипър.

БНТ ще излъчи на живо от Ла Валета финала на детската „Евровизия 2014” на 15 ноември от 20 ч.

Освен в 16-те държави участнички конкурсът ще стигне до зрителите във Великобритания, Австралия, Нова Зеландия, Коста Рика, Аржентина и САЩ.

Жалко, че нямам право да гласувам :mark:

Направи ми впечатление, че голяма част от децата пеят .... пеят за промяна. :) Песните са това, което винаги съм искала да чуя от музиката.... 

Истински се надявам някой път възрастните да пораснат "надолу", за да видят истинската музика и невинния плам в очите на децата си, които все още не  са почернили този свят, а го правят по красив. Браво дечица, вие сте нашата надежда !

И все пак... нашата песен си е наша песен, въпреки чистотата на песните, просто нашата си ме докосва по уникален начин!

Стискам палци на Крисия,Исмаил и Ибрахим!!! 

Много обичаме да се надценяваме! Отново някак пак се изгубихме в общото!

Облекло, хореография - нищо не беше на ниво! Добре ,че Крисия притежава уникален чар, а и песента си я бива.

2-ро място е добро постижение за нас, но ако вземем и броя на участниците + тяхното ниво, то това 2-ро място не е нищо особенно, като постижение!

Това дете заслужаваше първото място! На мен ми се щеше да заемем първото място, но ние големите пак оплескахме всичко!

Слушах някои от песните и останах неприятно изненадан от ниските певчески качества на конкуренцията. Още по-неприятно изненадан останах от началото на гласуванията в различните държави, където съседните държави гласуваха за съседните, което ме навежда на мисълта, че всичко е измама. Затова и обърнах канала разочарован. Сега разбирам, че Крисия е на второ място! От това, което чух обаче, второто място е несправедливо. И песента и е много добра и изпълнението. Браво на децата! В една друга тема казах:

Е, питам аз, какви шампиони искате да има? Та то сега момченцата плачат да не би случайно да върнат казармата. Момичетата пък им се смеят. По-скоро съм склонен да очаквам от жените ни подвизи, отколкото мамините синченца с таблетите и смартфоните!

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Много обичаме да се надценяваме! Отново някак пак се изгубихме в общото!

Това дете заслужаваше първото място! На мен ми се щеше да заемем първото място, но ние големите пак оплескахме всичко!

Кои вие? И кой сме надценили? 

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Браво на нашите дечица! Радвам се, че Кипър, Холандия, Сърбия и Хърватия дадоха на България по 12 точки. Като цяло тазгодишният конкурс ми хареса. :)

Вулгарна награда за трите млади български звезди

20141118.kfyfkxxktl.jpg

Помните ли първите думи на Крисия след стъпването й на родна земя като вицешампион в детската Евровизия? Мира Добрева я попита "Уморена ли си?", а детето отговори: "Да". Последва коментар от журналистката: "Уважаеми зрители, да ви кажа, че за първи път чувам Крисия да казва, че е уморена".

Разговорът бе проведен малко след 17 часа в неделя. Знаете ли как си отпочинаха Крисия и нейните музикални партньори Хасан и Ибрахим, всички на 10-годишна възраст? Проведоха пространно интервю за БНТ и bTV, след което бяха изпратени да вдигат рейтинга на тв шоуто "Гласът на България". От 20 часа. Изпяха "Моя страна, моя България" и уж се прибраха да почиват.

Не за дълго. Още на следващия ден децата бяха заведени за снимки с Росен Плевнелиев в президентството на "Дондуков" 2. Държавният глава може и да няма принос за успеха им, но поне се отчете в празнуването. Историята мълчи по въпроса дали антикомунист №1 на републиката е попитал "Уморени ли сте?".

Днес е вторник. Трети ден от завръщането. За върхушката денят е работен и Крисия, Хасан и Ибрахим са в Народното събрание. Има ли по-вулгарна награда за 10-годишни хлапета от актуализирането на Бюджет 2014? Гледане на "Панорама" по БНТ? Но предаването на Бойко Василев е чак в петък. Дотогава трябва да се разбере: Човешки същества ли са тези деца или имиджова разновидност на бюджет за отъркващите се в тях депутати?

Време е да обобщим. Понеделник, 9 ноември - Крисия, Хасан и Ибрахим заминават за Малта. Вторник, сряда, четвъртък и петък - репетиции, последната от които - официална. През цялото време Крисия е болна. В събота - 15 ноември, излиза на голямата сцена с Хасан и Ибрахим, подчинява музикалния вкус на Европа и заедно с близнаците пианисти печели второ място в крайното класиране. Петдневна работна седмица, която обикновено приключва с няколко почивни дни.

Ето ги и тях. В неделя триото 10-годишни деца е изпратено да доработва в "Гласът на България". В понеделник е при Плевнелиев, а във вторник - в Народното събрание. Тук отново връщам лентата назад. Помните ли първите думи на Крисия след стъпването й на родна земя като вицешампион в детската Евровизия? Мира Добрева я попита "Уморена ли си?", а детето отговори: "Да". Последва коментар от журналистката: "Уважаеми зрители, да ви кажа, че за първи път чувам Крисия да казва, че е уморена".

А сега да си представим следното. От летището Крисия, Хасан и Ибрахим се прибират в родните си места. Плевнелиев и депутатите се вдигат един по един и им отиват на гости с подарък в ръка. Не грамота, а кукла, влакче, шоколад. И чакат пред вратата - малките да се наспят, да се нахранят, да си починат и ако решат, да ги приемат. Спрямо своя собствен график, а не този на президентството или парламента. Нали звездите са Крисия, Хасан и Ибрахим, а не Плевнелиев и 240-те депутати?

Никола КОСТАДИНОВ, БЛИЦ

• 1 година по-късно...

В тоя форум, никой ли не се интересува и гордее с успехите на една истинска българка, като Поли Генова?

Или е много по-важно да затъпяваме с безкрайни съставяния на думи и срички.

Успех, Поли!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.