Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

N95 8Gb или W960i?(Нокиа или SonyEricsson?)

Featured Replies

Кой е по-добрия телефон? Моля,мненията ако може да са аргументирани с факти

Редактирано от justdoit89 (преглед на промените)

интересно сравнение искаш !!!! все пак този е доста по нов и с повече екстри !!!!

ако търсиш звук и както аз го ползвам като телефон и MP3 player избора е SE , но ако държиш на камерата и GPS Samsung е по доборото решение !!!

затова аз съм с SE W960I !!!! след като си купиш карта от порядъка на 8GB предполагам няма да е толкова изгоден :) а един GPS за SE W960I е само 149.90лв. :P

на мен и 3.2 мегапиксела ми стигат :) да не говорим че аз не харесвам sliders :)

Редактирано от iliev72 (преглед на промените)

• Автор

Отначало имах доста по богат избор,но с течение на времето телефоните отпадаха един по един,поради някои минуси,които открих.И Н95 8гб ми беше вариант,ама мн скъпо ще ми излезе,а и цената му не пада sad.gif Н82 батерията е прекалено слаба и дизайна не ми е мн симпатичен,К850 не помня вече какви му бяха минусите...сега се двоумя единствено межу СониЕриксон :ph34r: W960i и Самсунг :camera2: Г810 :rolleyes:

А една карта памет 8гб МикроСД няма да излезе по скъпа от GPS-а за Ериксона :wow:

С изключение на камерата,твърдо SE W960i ! Има и много софтуер,смартфон е и т.н. !

• Автор

Изборът е сложен sad.gif и двата тела са добри,но кой е по-добрия...има ли някакви дефекти,които се появяват след време в тях?

Мисля си дали СониЕриксона с тоя 220 мегахерцов процесор няма да е твърде бавен в сравнение със Самсунг Г810,който има 330 мегахерза ;)

Не е бавен,освен това според мен тъчскрийна е предимство ;)

ако може да се доверим на http://www.gsmarena.com то 8.5 за SE W960I срещу 8 за Samsung-а !!! При условие , че Samsung-а излиза сега , а SE W960I е модел от края на миналата година !!! Аз съм твърдо за SE W960I :)

Двата като функции са почти еднакви, но като дизайн SE W860 е супер тънък, много елегантен и W серията е предимно за музика, а с тая форма ще е идеален !

• Автор
Не е бавен,освен това според мен тъчскрийна е предимство :clap:

:whist: Според мен пък тоя тъчскрийн може да бъде и минус,а и като запълна 4,5 ГБ може и да се окаже слаб процесора,това ме притеснява

ако може да се доверим на http://www.gsmarena.com то 8.5 за SE W960I срещу 8 за Samsung-а !!! При условие , че Samsung-а излиза сега , а SE W960I е модел от края на миналата година !!! Аз съм твърдо за SE W960I ;)

Това не са оценки,на хората от сайта,а на такива като нас...Самсунга още не е толко разпространен...дават оценки без да са имали досег с него

Двата като функции са почти еднакви, но като дизайн SE W860 е супер тънък, много елегантен и W серията е предимно за музика, а с тая форма ще е идеален !

Аз съм 1.90 и за моята "лапа" не е от голямо значение размера biggrin.gif а за функционалноста,въобще не са еднакви даже,Г810 има 5 МГ,а Сони има 3.2,Г810 има 3 оптичен зуум,докато при W960i има 3 цифров(оптичния е голям плюс),Г810 има 330mhz процесор W960i има 220mhz,като някъде дори прочетох,че от тях 180 се ползват... W960i има 8ГБ вградена памет,Самсунга и 200 няма.Др съществена разлика е,че W960i е с Тъчскрийн

Запълнил съм около 5 ГБ на SE W960i и няма никакви проблеми и забавяне!Но като гледам ти си склонен повече към Самсунга!Тъчскрийна си работи перфектно и е удоволствие да се работи с него! cool.gif

iPhone 16GB - 899 лв......жалко само, че камерата му е слаба за твоите изисквания...но иначе си е доста добра за 2 мегапиксела. Процесора му в момента работи на 412mhz, а иначе е 620mhz, Много повече от Сонито и Самнсунга...Памет ли...ами има 16 GB с кво ще ги пълниш не те знам...ама аз на моя 8GB имам свободни 3...и пак си имам бая неща 4-5 филма, клипчета, около 1000 снимки и картинки и долу горе 150 песни с високо качество....А някой беше споменал, че W-серията на Сони е Walkman, така си е, само че в iPhone си има iPod или както от Apple обичат да го наричат - Най-добрият iPod правен до сега...... ако сте слушали iPod ще знаете за какъв звук става въпрос.
  • Автор
Запълнил съм около 5 ГБ на SE W960i и няма никакви проблеми и забавяне!Но като гледам ти си склонен повече към Самсунга!Тъчскрийна си работи перфектно и е удоволствие да се работи с него! cool.gif

И аз нз към кой съм почеве склонен вече biggrin.gif На Ериксона не ми харесва,че в плейъра не може да подреда песните по име,тъчскрийна защото така ще трябва да ползвам и двете ръце и това,че клиповете не са добри.bob4o да те питам,а като се пипа с пръсти екрана сигурно остават отпечатъци? лесно ли се работи с пръсти,а не с писалката?Може ли да кажеш нещо,което не ти харесва в SE W960i ? В тия 5гб които си напъилнил има ли снимки,щото аз на моята старата нокиа 6280 като и сложх 2 гб карта вървеше идеално,докато не я натъпках със снимки и песни,една папка снимки на BMW,др папка на Ферари,3-та папка гръцки песни,на др място подбрани песни и така картата блокира нещо biggrin.gif купих си нова и нея я блокирах,но за жалост и телефона заедно с нея издаде багажа и сега нов Gsm

iPhone 16GB - 899 лв......жалко само, че камерата му е слаба за твоите изисквания...но иначе си е доста добра за 2 мегапиксела. Процесора му в момента работи на 412mhz, а иначе е 620mhz, Много повече от Сонито и Самнсунга...Памет ли...ами има 16 GB с кво ще ги пълниш не те знам...ама аз на моя 8GB имам свободни 3...и пак си имам бая неща 4-5 филма, клипчета, около 1000 снимки и картинки и долу горе 150 песни с високо качество....А някой беше споменал, че W-серията на Сони е Walkman, така си е, само че в iPhone си има iPod или както от Apple обичат да го наричат - Най-добрият iPod правен до сега...... ако сте слушали iPod ще знаете за какъв звук става въпрос.

Нокиата(6280)ми беше с 2 МГ не искам пак да давам сумати пари за Gsm с такава камера...искам нещо по добро,поне 3.2МГ (ясно че като цяло iPhone е по добър от нокиата)

Около 1000 снимки,500-600 МР3,няколко филма и видеклипове - 100-на ! В папка музика имам отделно 21 папки!Отпечатъци остават-неминуемо е! Освен с пръсти се използва стилуса ! При мен плеъра подрежда песните по азбучен ред-той е 3 версия уолкмен! Може да си свалиш допълнително друг плеър-смартфон е все пак! При пълненето на паметта на всеки телефон не е нужно непременно да е full,тъй като винаги може да се наложи да качиш нещо допълнително и т.н.! Отиди в някой GSM и поразцъкай 2 телефона-най-важни са преките впечетления!И идеален телефон няма и няма да има при това бързо развитие на техниката!Средно новите модели остаряват за 6-8 месеца ! cool.gif Телефона определено не е за нехайно ползване,както е възможно при по-евтините модели!

Редактирано от bob4o (преглед на промените)

• Автор
Около 1000 снимки,500-600 МР3,няколко филма и видеклипове - 100-на ! В папка музика имам отделно 21 папки!Отпечатъци остават-неминуемо е! Освен с пръсти се използва стилуса ! При мен плеъра подрежда песните по азбучен ред-той е 3 версия уолкмен! Може да си свалиш допълнително друг плеър-смартфон е все пак! При пълненето на паметта на всеки телефон не е нужно непременно да е full,тъй като винаги може да се наложи да качиш нещо допълнително и т.н.! Отиди в някой GSM и поразцъкай 2 телефона-най-важни са преките впечетления!И идеален телефон няма и няма да има при това бързо развитие на техниката!Средно новите модели остаряват за 6-8 месеца ! cool.gif Телефона определено не е за нехайно ползване,както е възможно при по-евтините модели!

Wow,подреждаш ги по азбучен ред ohmy.gif аз някъде четох,че не може по име да подреждаш песните и тва си беше голям минус...бтв вчера по едно време мислех за вариант да си взема самсунга и мп3 плайър biggrin.gif май СониЕриксон е най якия телефон за момента(до 1000 лв)..някой да има възражения ?

• Автор

А забива ли ти тела,докато слушаш музика? колко често? е мобилебългариа.ком направих подобна тема и някой казаха че телефоните със ОС забиват sad.gif

П.С Поста е насочен към bob4o

При слушане на музика не забива!Рядко забива,ако прекалено много приложения има,стоящи в готовност при мениджъра(както при компа)При определени ситуации,телефона си се рестартира за оптимизиране!

• Автор
При слушане на музика не забива!Рядко забива,ако прекалено много приложения има,стоящи в готовност при мениджъра(както при компа)При определени ситуации,телефона си се рестартира за оптимизиране!

Моя комп изключително рядко забива,а не е кои знае кво 512 рам 160 хард 3гига да се надяваме,че и тела няма да ми прави проблема,които и да избера(яко ще е да можеше да си ъпгрейдваме тела както компютрите откъм рам,хард,процесор :lol6: )

А тоя Самсунг Г810 има ли плейлисти? какви са му музикалните възможности?

Ако имаш по-големи ръце ще имаш трудности с тъчскрийна при някои операции!

• Автор
Ако имаш по-големи ръце ще имаш трудности с тъчскрийна при някои операции!

ohmy.gif;) лошооо... ще трябва да намеря време да ида до магазина да го пробвам,ако не ми се види мн сложна работата с тъчскрийна ще помисля още малко Г810 или него,ако стане обратното направо ще взема Самсунга,жалко с тоя тъчскрийн... ;)

А някой знае ли Самсунг Г810 ИМА ЛИ ПЛЕЙЛИСТИ?

самсунга е по добрия избор има едге гпс по нова сумбиан оптично овеличение което незнам някои др телефон да го има tv изход с който ще си гледаш направените снимки на телевизора и камерата е по добра а и май в960 не е с ксенова светкавица а има само 1 тоучскреен които едва ли ще го ползваш толкова пък и самсунга е по нов :lol6:

Не забравяй също така,че програмите и игрите при symbian изискват сертификат!Освен това SE и Samsung са различни symbian-UIQ3 и S60!

даже е много е гот без джойстик :) искрено се съмнявам че този Samsung ще извади звук като SE :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.