Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Eset NOD32 - въпроси и мнения - част 1

Featured Replies

Искам да попитам някой знае ли някой сайт където да се пускат имена и пароли за НОД32?

Можеш да попиташ тук

Редактирано от Underwater (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 287,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

аз имам следния проблем-вчера trial period на Нода изтече и реших да го преинсталирам.Сега обаче не ще да се ъпдейтва нещо , а съм го настроил както и преди на automatic , тогава нямаше такъв проблем. sad.gif

Пробвай да смениш сървара за ъпдейт (говоря за някой от официалните, или евентуално из нета да си намериш друг)

аз имам следния проблем-вчера trial period на Нода изтече и реших да го преинсталирам.Сега обаче не ще да се ъпдейтва нещо , а съм го настроил както и преди на automatic , тогава нямаше такъв проблем. sad.gif

1. Деинсталираш

2. Рестартираш

3. Триеш папката в Program Files (по подразбиране е "Eset")

4. Почистваш регистратурата

5. Инсталираш наново

1. Деинсталираш

2. Рестартираш

3. Триеш папката в Program Files (по подразбиране е "Eset")

4. Почистваш регистратурата

5. Инсталираш наново

С каква програма да се чисти регистратура ,че много не разбирам

Как да получим ЛЕГАЛЕН сериен номер за програмата:

Като използвате тайвански прокси сървър, например 221.208.173.84:3128, влизате тук: http://www.nod32tw.com/download/beta_tc.php. В първото поле си пишете името, във второто и третото - e-mail-a. След около половин час получавате писмо с ключ за три месеца. Който не успее - Sorry. Промоцията е охграничена по време, така че побързайте.

Night Raven, искам един съвет от теб! Кое е за препоръчване да се изполава НОД с фикс или да се ползвяа НОД с парола, като през определен период ти баннват паролата и трябва да търсиш нова?

Редактирано от ram^ (преглед на промените)

Според мен по-добре е да използваш не нод32 с крак, фикс и други глупости, а да използваш "стандартния"

С намерена парола в нета за ъпдейт до колкото знам може да изтеглиш и стандартен или административен нод, който нито е кракнат, нито нелегален (до някаква степен)

Паролата и потребителя служат след като инсталираш програмата за ъпдейт.

Ако си взел от нета някоя ще бъде банната когато от есет се усетят, че се използва от няколко потребителя и така колкото пъти да сменяш толкова пъти ще те баннат.

Има 2 варианта да избегнеш банването:

1) Да си закупиш нод-а (за повече инфо виж http://nod32.bg)

2) Да намериш някой сървар от който да ъпдейтваш нода без юзър и парола.Стига да се качват всички ъпдейти и ще е супер (аз лично използвам тази алтернатива)

Night Raven, искам един съвет от теб! Кое е за препоръчване да се изполава НОД с фикс или да се ползвяа НОД с парола, като през определен период ти баннват паролата и трябва да търсиш нова?

Определено е по-добре да си купиш НОД който се ъпдейтва с парола :whist:

И аз бих предпочел да си го закупя, но не ми харесва че не го купуваш ами се абонираш!!!! Баси и наглостта хубу да си му сложат неква цена и като си го купиш да си е во век и веков (версията, която си закупил, с опция за ъпдейт с доплащане, например)!!!

Но някаде бях чел, мисля че беше мнение на Нощния Гарван, който казваше, че има различни ъпдейти за trial програми и за регнати!!! Като за пробните версии ъпдейтите са доста по-малки, като обем?!?!?!

И аз бих предпочел да си го закупя, но не ми харесва че не го купуваш ами се абонираш!!!! Баси и наглостта хубу да си му сложат неква цена и като си го купиш да си е во век и веков (версията, която си закупил, с опция за ъпдейт с доплащане, например)!!!

С едно заплащане получаваш име и парола, с които можеш да си изтеглиш комерсиалната версия и с тях се ъпдейтва. Веднъж изтеглена, тази версия е вечена. Реално ти си подновяваш лиценза за програмата през една година. Не мисля, че е чак толкова глупаво. Все пак лиценза важи една година.

Но някаде бях чел, мисля че беше мнение на Нощния Гарван, който казваше, че има различни ъпдейти за trial програми и за регнати!!! Като за пробните версии ъпдейтите са доста по-малки, като обем?!?!?!

Да, има различни сървъри за ъпдейт за комерсиалната и демо версията. Да, аз съм казвал, че едните са по-големи, но че ъпдейтите за комерсиалната са по-малки (все пак плащащият е с предимство), но това е НЕПОТВЪРДЕНА информация. Само съм го дочувал, не съм го тествал, защото аз демото не съм го ползвал.

С едно заплащане получаваш име и парола, с които можеш да си изтеглиш комерсиалната версия и с тях се ъпдейтва. Веднъж изтеглена, тази версия е вечена. Реално ти си подновяваш лиценза за програмата през една година. Не мисля, че е чак толкова глупаво. Все пак лиценза важи една година.

Да, има различни сървъри за ъпдейт за комерсиалната и демо версията. Да, аз съм казвал, че едните са по-големи, но че ъпдейтите за комерсиалната са по-малки (все пак плащащият е с предимство), но това е НЕПОТВЪРДЕНА информация. Само съм го дочувал, не съм го тествал, защото аз демото не съм го ползвал.

Аз имам наблюдения, тъй като съм ползвал и демо версия и платена версия. Напълно потвърждавам, че при платената версия дефинициите са повече и когато се ъпдейтне за първи път се добавя още един файл с ъпдейти! Така че има разлика между дефинициите на платената и демо версията! :ph34r:

Инсталирах Nod32 2.51.26 и като се опитам да я ъпдейтна ми иска парола и усернейм. Е пиша там нещо и не става?!

Инсталирах Nod32 2.51.26 и като се опитам да я ъпдейтна ми иска парола и усернейм. Е пиша там нещо и не става?!

Значи си с платена версия. Там трябва да напишеш име и парола, които са ти дадени при закупуването на програмата. Ако ги нямаш - е трябва да се поразровиш из нета и да си намериш такива! :lol6:

Пробвах паролите от ------- ама не стават...

Вариант #1: Търсиш постоянно и пробваш всички, които намериш, защото от Eset ги банват.

Вариант #2: Закупуваш си програмата.

:wors:

Някой може ли да ми даде линк от къде да си дръпна пълната версия на NOD 32!ПЛС,плс!

Явно търсиш Retail версия за НОД32 !

За нея ти трябва действаща парола/закупена/,но даването на такава ТУК,е в разрез с Правилата на форума !

Освен това,не си упоменал,каква версия ти е нужна-Standart XP, Admin XP,Win 98 и т.н. !

NOD32 2.51.26 Standard (for Windows NT/2000/XP/2003) (9.69MB).

Пълната комерсиална (Retail) версия. Нужни са ти потребителско име и парола, за да я изтеглиш. Такива тук няма да получиш. Ако нито това, нито демото те устройва, не питай повече, защото друго няма да ти се даде.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

:clap: Здравейте. Ползвам НОД32 за WIN98 тъй като съм с този уиндоус. Програмата се ъбдейтва без проблем и всичко е наред, но когато рестартирам компа или при следващото му включване ми излиза съобщение че базата ми с данни е стара. Трябвало да се ъбдейтне, а базата и с данни е с последните дефиниции - поне така показва. Защо ми излиза това съобщение sad.gif В къщи ползвам същата програма но за ХР и там нямам този проблем.

Странен проблем наистина. Не съм попадал на такъв проблем, а и не съм работил с версията за Win9x. Единственото, което мога да те посъветвам на този етап е да преинсталираш NOD:

0) Теглиш най-новата версия за Win9x/ME ако ползваш по-стара.

1) Деинсталираш NOD32 от Add/Remove Programs (би трябвало да ти поиска рестарт)

2) Рестартираш

3) Изтриваш папката на NOD32, която би трябвало по подразбиране да е C:\Program Files\Eset

4) Чистиш регистрите с някоя програма

5) Чистиш временните файлове (C:\Windows\Temp)

6) Инсталираш отново NOD32

Странен проблем наистина. Не съм попадал на такъв проблем, а и не съм работил с версията за Win9x. Единственото, което мога да те посъветвам на този етап е да преинсталираш NOD:

0) Теглиш най-новата версия за Win9x/ME ако ползваш по-стара.

1) Деинсталираш NOD32 от Add/Remove Programs (би трябвало да ти поиска рестарт)

2) Рестартираш

3) Изтриваш папката на NOD32, която би трябвало по подразбиране да е C:\Program Files\Eset

4) Чистиш регистрите с някоя програма

5) Чистиш временните файлове (C:\Windows\Temp)

6) Инсталираш отново NOD32

:baby: Благодаря за отговора. Пробвах всичко което ми написа - даже пробвах последната версия на НОД от сайта им без да я фиксвам, но пак е същото. Мисля обаче че проблема ми е в компа, защото се получи същото и с други програми които пробвах - AVG - BitDefender /не двете заедно де/. При тях също всичко беше наред при ъбдейтите, но после пак си ми даваше съобщение че вирусната им база данни е стара ohmy.gif А най-интересното е че това се получава и при Ad-aware SE. Супер странен проблем - всичко друго като програми си върви. И така сега съм без антивирусна защото това съобщение ме дразни.

:baby: Благодаря за отговора. Пробвах всичко което ми написа - даже пробвах последната версия на НОД от сайта им без да я фиксвам, но пак е същото. Мисля обаче че проблема ми е в компа, защото се получи същото и с други програми които пробвах - AVG - BitDefender /не двете заедно де/. При тях също всичко беше наред при ъбдейтите, но после пак си ми даваше съобщение че вирусната им база данни е стара ohmy.gif А най-интересното е че това се получава и при Ad-aware SE. Супер странен проблем - всичко друго като програми си върви. И така сега съм без антивирусна защото това съобщение ме дразни.

А каква е датата на компютъра ти? Вярна ли е?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.