Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Препоръчан отговор


В момента пробвам Internet Explorer 7 beta 2 ver.7.0.5346.5 и не знам защо,но нямам никакви табове.

Просто:

internetexplorer79lc.th.jpg

Излиза едно празно поле и няма никаква следа от табове.А като дам да close ме пита дали да затвори табовете,и с бързия клавиш ctrl+t ми излиза нова страница в която пише,че съм отворил нов таб,но такъв няма.Това е проблема ми.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
  • Отговори 391
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

Популярни публикации

Здравейте! С Internet Explorer 6 съм (не сметнах за нужно да създавам нова тема). А от вчера наблюдавам следният проблем. Малко преди да започне самата инсталация на BitTorrent 6.1.2, се стигна

1. проверете в Add/remove programs за Ask toolbar и го премахнете използващите IE 6 ще ви упътят как да смените търсачката по подразбиране

Хм, аз Ask Toolbar-а отдавна го махнах от Add/Remove programs, но дори и след рестартиране на компютъра проблемът не се премахна. Благодаря все пак за предложението, но ще се надявам и някой друг да п

Публикувани изображения

Проблема е решен.Обаче хич не беше лесно.Просто при посочения начин за инсталация(на нелицензиран уиндоус)се пропуска инсталацията на xmllitesetup.exe в папката update.След като се инсталира ръчно всичко се оправя. angry.gif

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
  • 5 месеца по-късно...

Днес си инсталирах финалната версия и първоначално ми хареса продукта. Незнам обаче как, след като почти цял ден се рових из нета, с едно натискане на линк в Word документ и ми зареди браузъра без табове... Какво ли не пробвах в настройките и няма и няма връщане? Срещнах тази тема и реших да споделя проблема тук. А дори и целия тулбар изчезва с лентата на табовете и за принт, туулс и т.н. Ако забраня използването на табове поне последните се появяват. Утре ще пробвам пак да го инсталирам и да видя след отваряне на линк от Word дали ще се скапе пак, но е "малко" тъпо... за файнъл.


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

инсталираите xmllitesetup.exe върви си с инсталационния пакет

и ще имате табове

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

И аз днес в пристъп на лудост реших да си инсталирам новата ФИНАЛНА седма версия. Натъкнах се на два проблема след 20 мин. работа. Първо бутона "Show Desktop" от тасклентата вече не работи. Второ самия браузър някакси удебелява буквите и на ТФТ монитора ми изглеждат отвратително. Предполагам че ще има и други проблеми затова няма да го използвам повече. Връщам се към правата вяра Mozilla Firefox :speak:

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не ме разбирайте погрешно за предишния пост. ИЕ си е добър браузър, но някой друг получавал ли е този проблем с изчезването на табовете? В началото и то почти 5-6 часа всичко беше наред. Дано да има решение, че ако се скапва все така, по-добре да не сменям ИЕ6.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Internet Explorer 7

Кралския Галеон при браузарите е превъоражен и по-бърз... да му мислят конкурентите. :angry:

Използвам Internet Explorer на 99% като основен браузър и за мен е перфектен.

Ползвам Firefox за тестове на сайтовете които правя и никак не е лош като браузър.

Дори по-ми харесва от Opera.

Но Internet Explorer е моя фаворит.

ILIANKO

на това което си забелязал "... самия браузър някакси удебелява буквите и на ТФТ монитора ми изглеждат отвратително...."

Отговора е:

Това, за което говориш, не е проблем, това е антиалайъсинг, една от новите функции в Internet Explorer 7.

По дефолт е включена, може да се изключи от:

Tools -> Internet Options -> Advanced

скролваш до меню Multimedia и там ънчекваш Always use ClearType for HTML*

Излизаш от ИЕ7 и готово .. при следващо извикване вече ще си с кристален образ.

И аз днес в пристъп на лудост реших да си инсталирам новата ФИНАЛНА седма версия. Натъкнах се на два проблема след 20 мин. работа. Първо бутона "Show Desktop" от тасклентата вече не работи. Второ самия браузър някакси удебелява буквите и на ТФТ монитора ми изглеждат отвратително. Предполагам че ще има и други проблеми затова няма да го използвам повече. Връщам се към правата вяра Mozilla Firefox :down:

За проблема с изчезването на бутона "Show Desktop"

1.Отиваш с мишката на тасклентата.

2.с десен бутон кликваш.

3. Properties (Отваря ти се прозорец)

4. В таба Taskbar чекваш Show Quick Launch

Май вече нямаш проблем ;)

За следващия въпрос за "дебелите букви" вече ти описах как изчезват.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Хей, френдс, а бе странна работа, в къщи всичко си е наред. Дори пробвах пак със същия документ?! Най-вероятно проблема се крие на по-дълбоко. Но и странно, че дори с ресет на всички настройки не се оправяше.

Между другото какво е това

инсталираите xmllitesetup.exe върви си с инсталационния пакет

и ще имате табове

къде се намира този файл?

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да за удебеляването няма проблем оправи се. Колкото до бутона "Show Desktop" той не е изчезнал, а ми дава грешка, като го натисна. Имам едно мъгляво чуство, че този проблем ще се оправи на следващото преинсталиране на уин-а. :) Както и да е това е хубаво че излизат по-добри продукти все пак се вдига летвата и се стимулира конкуренцията.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

:)

Internet Explorer 7

Кралския Галеон при браузарите е превъоражен и по-бърз... да му мислят конкурентите. :speak:

Спрямо останалите браузъри е пробита лодка ...

...Както и да е това е хубаво че излизат по-добри продукти все пак се вдига летвата и се стимулира конкуренцията.

Може и да се вдига летвата, ама не от ИЕ ...

Сори, не можах да се въздържа ...

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

WGA Bypass:

censored.gif

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконни програми, кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

stanley56

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Internet Explorer 7

Кралския Галеон при браузарите е превъоражен и по-бърз... да му мислят конкурентите. :ph34r:

Използвам Internet Explorer на 99% като основен браузър и за мен е перфектен.

Ne знам как може да се кефиш на софтуер който ти променя настройките на системата без да те пита. Какъв е смисъла от подобни нежелани новости, които след това трябва ръчно да премахваш!? Дали остарявам, но нямам никакво желание да експериментирам със седмата версия.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Аз пък не мога да си променя началната страница и всеки път като пусна браузъра се опитва да зареди този линк.

http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=74005

Независимо, че съм задал да се отваря www.kaldata.com като начална страница в опциите. Някой ако има идея, нека помогне! sad.gif

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да споделя и моите първи преживявания и впечатления от IE 7. Ползвам легален Windows, така че нямах проблеми с проверката на Microsoft.Първият опит за инсталиране, обаче, се оказа неуспешен - установих, че докато се инсталираше, Касперски го засече и започна паралелно сканиране, което доведе до грешка и рестарт на системата.При вторият опит, изключих антивирусната и нещата си дойдоха на мястото.

Оправих нещата с размазания шрифт (Internet Options - Advanced - Multimedia - и махате отметката пред Aways Use ClearType for HTML) и се опитах да импортна във Favorits файла с любимите ми сайтове, но уви!

Направи ми впечатление и, че скоростта на новата версия е подобрена.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

troi4o пробва ли това:

С натискане на къщичката в Tabs-лайстната, можете да отидете на началната страница, а от стрелката до иконата можете бързо и лесно да променяте и добавяте началната страница на повече от един табове. Така при стартиране на IE автоматично се стартирват няколко таба със желаните страници.
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
@iovi да това става но винаги на първия там ми зарежда линка, който troi4o е написал

Погледнете в настройките дали изглежда така и няма втори ред със страницата, която ви се зарежда.

1fb0.jpg

При мен стана както при stanley56, но след като се инсталира, нямах никакви проблеми. За сега ползвам основно Firefox, но това може и да се промени. IE7 ми прави добро впечатление.

P.S. Държа да кажа, че съм с легален Windows и не зная как стоят нещата при нелегалните версии.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Повярвайте ми не разбирам какви проблеми Ви се появяват? При мен всичко стана без никакви проблеми.

За това и го споделям ... Много ме кефи ИЕ7.

Нищо не ми е променило в настройките. Всичко си е по старому. Може би защото имам достъп до легален софтуер. Всичко е лицензирано.

Единствения проблем с ИЕ7 който виждам е, че е тежичък за стара система... но това си е стар трик между софтуера и хардуера.

Какво да Ви кажа. Освен докопайте се до лицензиран софтуер (Далаеч съм от мисълта, че може да си го позволим) и ако системата Ви работи добре не експериментирайте с разни програмчета а си работете ( нали е казано, че ако една система работи тя не се пипа).

А за да сте в час с расличните програмки които излизат си инсталирайте накой стар диск и на него експериментирайте с дадена програмка ако се окаже добра тогава я приемайте на "въоражение" в работния диск.

Успех и не пренебрегвайте ИЕ7 ... поне от обща култура го разгледайте .. ккто аз направих с лиско и опера

Лиско е по добър от операта :ph34r:

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да попитам и за един мой проблем с новия ИЕ7-финал. При изписването на желания интернет адрес в лентата, те си се пазят там, и така могат да се използват многократно, без да ги изписваш постоянно. Поне така беше с IE7 RC1. При финалната версия при всяко затваряне на браузера всички интернет адреси ми се изтриват автоматично. Дали това е нарочно направено при финалната версия или аз пропускам нещо в настройките, които прегледах за решаване на този проблем. Нищо не съм бутал по тях, а финалната версия я инсталирах върху старата RC1.Някой има ли идея дали това може да се оправи по някакъв начин.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

"error fetching data"

a тоя дефект как да го премахна получава се на java страници

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

<html>

<head>

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="/umw/style.css" media="screen"/>

<link rel="stylesheet" type="text/css" media="print" href="/umw/print.css" />

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

</head>

<body>

<script type="text/javascript">

var chk_pref = "chk_";

var ROOT_PATH = "/userman";

</script>

<script type="text/javascript" src="/umw/general.js"></script>

<script type="text/javascript" src="/umw/base64.js"></script>

<script type="text/javascript" src="/umw/calendar/calendar.js"></script>

<script type="text/javascript" src="/umw/multirequests.js"></script>

<script type="text/javascript" src="/umw/hospitalKernel.js"></script>

<script type="text/javascript" src="/umw/hospitalBoxes.js"></script>

<script type="text/javascript" src="/umw/umw_hospital.js"></script>

<script type="text/javascript" src="/umw/popupEmu.js"></script>

<div id="loading_block">Loading...</div>

<div id="resmsg_block"></div>

<div id="maindiv">

<div id="menudiv">

<!-- MENU -->

<div class="logodelimiter">&nbsp;</div>

<div class="logo">

<img src="/umw/toplogo.jpg" alt="" /><br />

<b>RouterOS User Manager</b>

</div>

<br/><br/>

<ul class="menu">

<li>

<button class="poga" onclick="goToMain(5)">Status</button>

</li>

<li>

<button class="poga" onclick="goToMain(2)">Routers</button>

</li>

<li>

<button class="poga" onclick="goToMain(3)">Credits</button>

</li>

<li>

<button class="poga" onclick="goToMain(4)">Users</button>

</li>

<li>

<button class="poga" onclick="goToMain(1)">Sessions</button>

</li>

<li>

<button class="poga" onclick="goToMain(14)">Customers</button>

</li>

<li>

<button class="poga" onclick="goToMain(6)">Reports</button>

</li>

<li>

<button class="poga"

onclick="document.location=ROOT_PATH+ '?drop_cookie=true'">

Logout

</button>

</li>

</ul>

</div>

<div id="contentdiv">

<!-- CONTENT -->

</div>

</div>

<script type="text/javascript">

createUmwEnvmt();

goToMain(4);

</script>

</body>

</html>

ако това помага за разрешението

Редактирано от saentist (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
@iovi да това става но винаги на първия там ми зарежда линка, който troi4o е написал

И при мен проблема е съшия. С лицензиран Уин съм, какво ли не пробвак не можах да го оправя. Ако изключим това наистина е яко! Някакви идеи как може да се оправи?

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами въпроса ми е как мога да си изкарам менюто на експлоръра. Щото иначе е голяма боза. И менютата файл едит и другите. Ще съм ви благодарен ако ми отговорите.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Дясно горе-Tools---Mehu Bar-трябва да сложиш отметка !

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване