Премини към съдържанието
 • Добре дошли!

  Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

  Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

   

Всичко за World of WarCraft


Препоръчан отговор


На ECTS-а през 1999 година Blizzard официално обявиха разработката на WarCraft III. Идеята беше в играта, за първи път да се преплитат жанровете RPG и RTS. Шест раси щяха да водят епически битки из земите на Azeroth. В последствие, обаче, цялостната концепция на играта бе променена.

Това, което ще прочетете на редовете по-долу е едно мое предположение. Не претендирам че всичко казано в него е истина, но общо взето, аз приемам решението на Blizzard да правят World Of WarCraft, по този начин.

Както вече казах, по-горе, идеята на WarCraft III, беше това да е родителя на един изцяло нов жанр, а именно RPS (RPG+RTS). В последствие обаче на изложението E3 през 2000-та година, цялата концепция бе променена и играта се завърна към доброто старо RTS-че, а за да не сме капо Blizzard ни обещаха някои RPG елементи. За мен, обаче работата е следната:

По време на разработката на WarCraft III на някой бистър ум, му минава през ъкъла, че вместо една игра от WarCraft III могат да излезнат две. Тогава се заражда идеята за World Of WarCraft. Тъй де, имат големи модели за RPG, които могат да се смалят и да стават и за RTS, имат що-годе написан енджин, който с малки корекции ще стане както и за RPG, така и за RTS. Екипа е съгласен, шефовете са щастливи, изобщо всички са доволни.

Интерфейсът на играта ще бъде лесен за овладяване, както е на практика и при всички Blizzard-ски игри. За няколко минути даже и албанче, което никога не е виждало пишеща машина, пък камо ли компютър ще може да създаде своя герой. Избирате си раса, пол, външен вид, клас (класовете още не са уточнени от Blizzard), лице, цвят на косата, прическа и цвят на кожата и сте готови да играете. Самото ин-гейм управление също ще бъде елеметарно. Така, например, ако поставите курсура на мишката върху враг ще можете да го атакувате, а ако стрелката е попадне върху приятел ще можете да водите разговор с него. При натискането на десния бутон ще преминете директно към free look mode. Ако имате скрол на мишката пък, ще можете да сменяте камерата, чрез въртенето му.

В горния ляв ъгъл на екрана се намира портрета на вашия герой, там също ще можете да видите на колко кръв и мана е той в момента. Миникартата, пък, която е разположена в горния десен ъгъл ще ви показва местонахожденията на куестовете и други по-важни точки из картата. Когато някое NPC ви даде нов куест за изпълняване, автоматично миникартата ще ви показва в каква посока се намира той. На Миникартата, също така, ще бъде показано дали в момента е ден или нощ. В левия долен ъгъл ще се намира action полето, на което да сложете вашите любими магии, и по този начин ще можете да ги каствате посредством “горещи” клавиши. В левия долен ъгъл, пък са разположени бутони, които ще ви водят към инвентара и към раницата ви, в която държите предметите, които сте намерили по време на вашето странстване. И на последно място, но не и по важност, в средата на екрана (в долната част) е прозореца за chat.

Битките в World Of WarCraft ще са бързи и кръвожадни. Освен че ще ги водите с други играчи (ако е включена опцията Player Vs. Player), в света на WarCraft ще има и компютърни противници. За разлика от други игри, тук те няма да са слабоумни нещастници, които седят и ви очакват с отворени обятия, за да ги убиете. Те ще вървят наляво-надясно, ще се правят съюзи с други компютърни противници, изобщо ще правят най-различни неща, а няма да седят статични. Магиите ще са едно от най-важните неща, а интересното е, че те са директно взети от WarCraft III, като даже и иконките им са същите. Ето и една само малка част от магиите, които със сигурност ще присъстват в играта: Word Of Recall, Rain Of Fire, Phase Shift, Death Touch, Heal и разбира се Blizzard. Кастването на магия ще става лесно, просто кликвате на иконката на даденото заклинание и после върху врага/приятеля, на който искате да подейства магията

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

link tuk:wow

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
 • 11 месеца по-късно...
 • Отговори 1,1k
 • Създадено
 • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

Популярни публикации

Даа, доста добре звучи. Макар че на мен не ми допада автоматичното наблягане на PvP в новия адд-он. Иначе за Ванила трудно мога да изкажа адекватно мнение - аз съм първо покление BC играч. Старите инс

Сайтът е същия -> http://wow.allakhazam.com/wiki/Mount_List_%28WoW%29 Ако търсиш нещо друго, 1-во търси там. : ) Има доста полезни неща, разгледай го.

Аз играя в Spidernet Romania. Малко е румънски, ама иначе е добър. Blizzlike е. Е, понякога крашва, ама не е еднодневка като повечето.

Публикувани изображения

World Of Warcraft това игра ли е и ако е кажете ми от каде мога да я сваля и кажете ми още дали има Chitove за нея и за WarCraft Frozen Thron дали има читове

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Еми потърси в някои търсачка а за Фрозен Трон чийтове можеш да намериш в като изтеглиш Това в този cheat book би трябвало да има чийтове за Фрозен Трон Публикувано изображение


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Има чийтове за Warcraft Frozen Throne :rolleyes: Ето те са за Warcraft 3 ама пак и за твоята версия стават наи-важните стават : AllYourBaseAreBelongToUs - Внезапна победа IseeDeadPeople - Разкрива цялата карта ThereIsNoSpoon - Несвършваща мана WhosYourDaddy - Убивате всеки противник с един удар и не можете да умрете (трябва да сте селектирали дадена единица, когато пишете този код) SomebodySetUpUsTheBomb - Внезапна загуба WarpTen - сградите биват построени моментално locainePowder - бързо разлагане KeyserSoze X - дава ви Х злато LeafitToMe X - дава ви Х дърво GreedIsGood X - дава ви Х злато и дърво PointBreak - премахва лимита за количеството храна StrengthAndHonor - не можете да загубите Motherland Y X - прехвърляте се на ниво Х от кампанията на раса У WhoIsJohnGalt - отключва всички ъпгрейди SharpAndShiny - прави всички ъпгрейди Synergy - можете да строите всички сгради в каквато и да е последователност RiseAndShine - сутрин е LightsOut - вечер е DayLightSavings X - ако посочите час Х, то времето автоматично се прехвърля на този час, иначе то спира - съответно може да е вечна нощ или вечен ден искате пак да пуснете времето да върви, . Ако просто въведете кода отново.

Редактирано от Tragedy (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
 • 2 месеца по-късно...

Във Вд няколко зали помпат ЛОЛ а съм сигурен че дажи за 1 оригинално ЦД на играта ни са платили просто 2-3-ма пича са си направили сървари и са вързали залите към тяхните сървари но за нещастие е нещо като локал защото аз от мойто ИП ни моа да се вържа ...... Публикувано изображение

ай моля ви се някой ако има идея каде може да се добави ИП-то на което да сканира за регистрация да ми каже плс (според мен ако там запиша ИП-то на сървара към който съм се регнал и не сканира на сайта на близард ше моа да я подкарам ама нямам идея каде да допиша тоа .... Публикувано изображение )

Редактирано от dete^idiot4e (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Във Вд няколко зали помпат ЛОЛ а съм сигурен че дажи за 1  оригинално ЦД на играта ни са платили просто 2-3-ма пича са си направили сървари и са вързали залите към тяхните сървари но за нещастие е нещо като локал защото аз от мойто ИП ни моа да се вържа ...... Публикувано изображение

ай моля ви се някой ако има идея каде може да се добави ИП-то на което да сканира за регистрация да ми каже плс (според мен ако там запиша ИП-то на сървара към който съм се регнал и не сканира на сайта на близард ше моа да я подкарам ама нямам идея каде да допиша тоа .... Публикувано изображение )

<{POST_SNAPBACK}>

Към Медиа(ми)нет ли си или Вида оптикс? За да играеш на неофициален сървър се редактира файла realmlist.wtf и вместо "set realmlist us.logon.worldofwarcraft.com" требе да е "set realmlist IP-то на сървъра" ама преди това трябва да се регистрираш на съотв. сървър.
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

http://wow.keatebg.com/

Ето тук има един български сървър, в този сайт си я има всичката информация какво трябва да се направи за да играете. Е разбирасе все още не може да се сравнява със сървърите на Blizzard, но като за без пари е СУПЕР :)

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
 • 3 месеца по-късно...
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
 • 2 седмици по-късно...
 • 3 седмици по-късно...

В какъв смисъл да ги пускат. Принципно може да си ги купиш и няма възможност някое животно да ти "пусне" такова нещо. Иначе покупката може да извършиш във всеки по-голям град...Goldshire, Darsnassus, Ironforge, Ogregamar и др.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Знам за купуването.Но на сървара на който играя някой пуска такива работи ;) ,но не казва каде :wors:.Дори има тигар за 40ти левел,който увеличава скороста като тигар от 60ти левел.Всичко това го пуска някои и аз тарся кой :)

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
 • 1 месец по-късно...

212.36.16.38 Най-доброто на сцената засега! Пичовете даже участват в разработката на енджина! Качествен Български Сървър, форум, поддръжка и так далее на 96 MBit Fiber BG / 4 Mbit Fiber International. А-а-а да не забравя за ежедневният бекъп и за разлика от Нефелинчето не дропи така!

Редактирано от error_404 (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Там каде аз играя,е в Darrnasus (столицата на елфите) там някаде търси тигърът , ама нали знаеш че парво се тренира майче от Stable Master . Публикувано изображение

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Във орегиналния сервер ,ако играеш няма да намериш моунт от дроп ,само ще може да го купиш от Големите градове .във зависимост каква раса играеш Ако си паладин имаш безплатен кон на 40 левел от куест,който стартира във Сторм Уинд само трябва да говориш с Дуториян Рау в Катедралата

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
 • 2 месеца по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване