Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съновник.Тълкуване и поръчване на сънища, видения, суеверия и истина

Featured Replies

Ако обичате се преместете в другия раздел и си търсете теософските теми и теории там -

тук говорим за Тълкуване на сънища

Първо, това няма общо с теософията и второ, не си модератор, за да даваш подобни съвети, Хайди. Неколкократно те помолих да успокоиш топката, щото наистина бих могъл да разговарям и по друг начин с теб.

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 854
  • Прегледи 138,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

сънуваш ли че си заварчик се събуждай по- бързо да не се напикаш с огъня не се играе   

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Сънувах че се бия с крокодили и ги усмъртих всичките Гадни животни

• Нема ти разберат майтапа, дъ знайш!

Публикувани изображения

Преди известно време сънувах приятелка ,с която сме скарани ,сънувах я в една нива как и говорят нещо за лозето  ,  а аз съм се скрила между кошарата на животните   и се опитвам да се промъкна ,без да ме видят обаче нямаше начин,защото  зад мен имаше висока ограда  след седмица ,две след съня  ,виждам снимки  от кръщенето на детето и ,навършило 1 година .

• 6 месеца по-късно...

Здравейте!Чувал съм, че имало начин по който може да си поръчаш какво точно да сънуваш.Примерно ако наистина много го искаш или си мислиш за него преди да заспиш може да сънуваш точно това.Дори един приятел ми каза, че имало организации в които учели хората как да си поръчват сънищата.Вие пробвали ли сте, успявали ли сте?Ако знаете как може да кажете, за да знам аз и другите как да си поръчваме сънища :) 

Може би става въпрос за осъзнати сънища?http://en.wikipedia.org/wiki/Lucid_dream

Не.Става въпрос за това как да си поръчаш сън.Примерно много ти се иска примерно да сънуваш, че летиш със самолет и това много го искаш и го сънуваш.Въпросът ми е някой успял ли е да го направи това.

Редактирано от KaldataX (преглед на промените)

Не.Става въпрос за това как да си поръчаш сън.Примерно много ти се иска примерно да сънуваш, че летиш със самолет и това много го искаш и го сънуваш.Въпросът ми е някой успял ли е да го направи това.

Много са успявали.....Джим Морисън, Ейми Лайнхаус, Джими Хендрикс, Елвис Пресли, Дженис Джоплин.....ама изброените, както и много други са покойници от предозиране с наркотици и алкохол.....

Какво му е лошото да си поръчаш? Отиваш в Rekall Inc поръчваш си да си шпионин и го сънуваш.

Редактирано от ined (преглед на промените)

Мисля ,че няма такова нещо.Има хора който не сънуват.И като сънуваш това което желаеш , какво след това ?Аз сънувам през целият си живот .Дори и когато се будя и после пак заспя ,отново сънувам.В много случай ,сънуваното се явява предвестник на това което ми се случва.Преди много години , първата ми любов почина от рак .Все още я сънувам ,а са минали сигурно 30 години.Понякога сънищата нищо не говорят.Сънувал съм много нереални и безмислени сънища.Понякога когато съм изморен започвам да дремя.Дремъл съм 5 минути ,а имам чувството  за 5 часа.Всъщост човек използва само малка част от мозъка.Мозъка обработва информацията по бързо и от най бързият компютър.Според мен ,живей  си живота и не се замисляи за такива неща.Човек не бива да се откъсва от реалният свят.

При мен много често става ефекта и за да стане този ефект трябва преди да заспиш да мислиш и да си представяш само за това което искаш да сънуваш :-). Много е гадно като сънуваш това което точно ти искаш и на най-интересната част да се размърдаш на дргата страна или да те събудят за училище :@

Може би става въпрос за осъзнати сънища?http://en.wikipedia.org/wiki/Lucid_dream

ЦЪК  мисля че е точно това ... реално можеш да манипулираш съня си ... изгледай филма Inception ... 

Няма как да стане - поради простата причина че душата ти си ходи където си иска по време на сън.

Няма как да стане - поради простата причина че душата ти си ходи където си иска по време на сън.

Мисля че е възможно защото се използва като вид лечение за хората които се борят с безсънието и които не могат да спят вместо лекарства започна да се използва като метод с който хората започват да обичат съня ... поне така съм чел ... 

Мисля че е възможно защото се използва като вид лечение за хората които се борят с безсънието и които не могат да спят вместо лекарства започна да се използва като метод с който хората започват да обичат съня ... поне така съм чел ... 

а безопасно ли е за връщането на душата

:rolleyes:

Душата не ходи никъде по време на сън, защото ако ходеше можеше да се окаже, че докато я нямало друг е заел мястото и.

Душата не ходи никъде по време на сън, защото ако ходеше можеше да се окаже, че докато я нямало друг е заел мястото и.

как да не ходи - само чака да заспиш и щуква на свобода де си иска

не се притеснявай, няма да се загуби както и никой няма да заеме тялото ти

защото има Сребърна нишка и тя е точно затова

;)

• 4 седмици по-късно...

Снощи сънувах,че Капитана и бързия Джо са ми дошли на гости.Бяхме на възраст а аз живеех в луксозен апартамент.

Снощи сънувах,че Капитана и бързия Джо са ми дошли на гости.Бяхме на възраст а аз живеех в луксозен апартамент.

Твърде вероятно е сънят да е пророчески. :)

много висиш у форума

:tongue2:

• 1 месец по-късно...

Ти си за завиждане. Всеки гледа да се махне от България - ти си намерил начина, какво чакаш още? Пали телепорта и се спасявай - без да се самоубиваш, защото иначе се губи смисъла.

Редактирано от gyps (преглед на промените)

Това със сигурност ще остане завинаги в историята на този сайт .

Автора да вземе да намали малко фантастиката и да потърси помощ от психиатър . А с ножа да не спи , че току виж в просъница се натиснал на него в леглото и се телепортирал директно еди къде си ...

Със ножа се оправих вече!Слагам го под възглавницата. :D

е, чи то кел-файда от ножа като ти е под възглавницата :ohmy:

ти като се телепортираш възглавницата ще си остане в леглото :whist:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.