Премини към съдържанието
Iliyan Georgiev

Проблем с лан карта.

Препоръчан отговор


Здравейте,предполагам че поставям проблема на правилното място.

От една седница ми гори постоянно лан картата.Понеже съм с две донякаде ми спести доста главоболия но проблема си остава.От една седмица съм сменил вече 3 карти и все горят.Последната ми изгоря вчера сутринта два часа след като я поставих.Някой да е имал подобен проблем или да се сеща от каде или какво е причината.Благодаря предварително.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Как точно "гори" ?! Сигурен ли си, че е напълно нефункционална, или просто работи известно време и след това спира?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Първо почва да зарежда една страница по 20 минути и после ми изписва "Достъп до локално" и нищо не ми зарежда.Затова си лисля че е изгоряла.След това нямам никакъв интернет.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Първо почва да зарежда една страница по 20 минути и после ми изписва "Достъп до локално" и нищо не ми зарежда.Затова си лисля че е изгоряла.След това нямам никакъв интернет.

Не използвай вече същия ПСИ слот!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Обади се на интернет доставчика ти, и го някарай да си провери суичовете.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
понеже съм с две донякаде...

това какво значи имаш вградена на дъното ли ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
това какво значи имаш вградена на дъното ли ?

Да,точно така.

Обади се на интернет доставчика ти, и го някарай да си провери суичовете.

От бтк казаха че няма проблеми от тяхна страна.Проблема изглежда е в моя компютър.Дадох го да го проверят,защото днеска ми отиде още една карта.Така че сега ще чакам да ми кажат какво не е наред.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
От бтк казаха че няма проблеми от тяхна страна.Проблема изглежда е в моя компютър.Дадох го да го проверят,защото днеска ми отиде още една карта.Така че сега ще чакам да ми кажат какво не е наред.

Трябва да се огледа ел.инсталцията където е компа и после и самия комп :wors:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Възможно ли е да е от кабела който е между модема и компа.Защото след като ми провериха компютъра ми казаха че нямало никакви проблеми по него.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пич,провери захранването,един приятел имаше подобен проблем на твоя(но не само с мрежовите карти, но и с PCI картите).Пробвай се да смениш захранването, ако не се е оправило,поста поостаря.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това може да се получи при включване към незанулен контакт. Провери си контакта. Пластинките на нулата правят ли добър контакт с щепсела на разклонителя. Виж и разклонителя. Включи всико, което е към компютъра към един разклонител.

Редактирано от Mitov (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Аз имам следния проблем - мога да си пусна само скайп и нищо друго не зарежда. В компанията ми казаха, че компа е за нови интернет настройки или проблема е от самия компютър. Проблема не бил от тях. :)

Като го рестартирам обаче или като извадя кабела и после пак го сложа проблема наи-често изчезва.

Бихте ли ми дали съвет от какво може да е и как да оправя проблема?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Това може да се получи при включване към незанулен контакт. Провери си контакта. Пластинките на нулата правят ли добър контакт с щепсела на разклонителя. Виж и разклонителя. Включи всико, което е към компютъра към един разклонител.

Колега взехте ми думите от устата :question:biggrin.gif:P .

Във връзка с проблема .... .Пич вземи направи следния експеримент: сложи на въпросният ПСИ слот една нова карта но не включвай нета. Според теб тя ще изгори ли ... . Ако да ,значи проблема е в компа , ако не ти ми кажи къде е . След това се обади на доставчика си на нет и ПСУВАЙ НА ВОЛЯ, щото друго няма да можеш да направиш. Казвам го от опит.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Възможно ли е ако е прецакана лан картата да върви локалната мрежа, а да не може да се свържеш в интернет? Когато прехвърля кабела на вградената лан карта този проблем го няма.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Възможно ли е ако е прецакана лан картата да върви локалната мрежа, а да не може да се свържеш в интернет? Когато прехвърля кабела на вградената лан карта този проблем го няма.

А МАС адреса смени ли го? Предполагам че доставчика ти те ограничава по МАС. Това е причината за неволите ти. И ще трябва да изключиш вградената карта. Или се обади на доставчика и кажи че си с нова карта.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
А МАС адреса смени ли го? Предполагам че доставчика ти те ограничава по МАС. Това е причината за неволите ти. И ще трябва да изключиш вградената карта. Или се обади на доставчика и кажи че си с нова карта.

Mи тя лан картата не е нова, това стана след преинстал на ОС. А освен това говорих и с доставчика!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Премести я на друг слот тогава или си купи друга, 10-15 лева са.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.