Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя стратегия да избера ?

Featured Replies

Здр! Дойде лятото и имам много свободно време... Иска ми се да разцъкам някоя стратегия. :baby:

Помогнете ми да си избера, посъветвайте ме. Бих искал да е с колкото се може по - хубава графика, да бъде реална не като (wow, warcraft 3 i такива с извънземни и странни същества) да се развива в днешно време, оръжията и т.н. да са модерни, да има самолети, ракети и т.н. Преди играх Age of Empires 2 i Rise of NAtions, но ми омръзнаха. Чакам предложения cool.gif

Има една ма не се знае доколко ще можеш да я подкараш... World In Conflict

Здр! Дойде лятото и имам много свободно време... Иска ми се да разцъкам някоя стратегия. :speak:

Помогнете ми да си избера, посъветвайте ме. Бих искал да е с колкото се може по - хубава графика, да бъде реална не като (wow, warcraft 3 i такива с извънземни и странни същества) да се развива в днешно време, оръжията и т.н. да са модерни, да има самолети, ракети и т.н. Преди играх Age of Empires 2 i Rise of NAtions, но ми омръзнаха. Чакам предложения cool.gif

Age Of Empires 3 и всички Empire Earth.Може да ти хареса и Red Alert 2.

Age Of Empires 3 и всички Empire Earth.Може да ти хареса и Red Alert 2.

На мене пък Empire Earth 3 не ми харесва... Не е ли малко опростена?

На мене пък Empire Earth 3 не ми харесва... Не е ли малко опростена?

Ами аз не мога да преценя но и на мен ми се струва малко тъпа.Но пък на човека може да му хареса biggrin.gifbiggrin.gif

command and conquer generals тя се развива в наши дни ;)

И аз съм на това мнение, превъртал съм я на hard със всички раси по няколко пати и още не ми е омръзнала. Мога да добавя и новата поредица Command & Conquer Tiberium Wars и Kane Wrath, които впечатляват не само с графиката си, а и със специално направените си за играта клипове снимани в реално време. Има и още една игра казва си Supreme Commander, която много наподобява Command & Conquer Tiberium Wars и Kane Wrath, но е с по голям мащаб на битките и за разлика от Tiberium wars има водни единици и много повече армия на бойното поле. Иммаш голям избор но моето лично мнение е да заложиш на Command & Conquer Tiberium Wars, ако ти хареса можиш да добавиш и експанжът Kane Wrath, все пак Command & Conquer си е класика в жанра. Айде това е от мене.

Tiberium Wars

Kane Wrath

Supreme Commander

Редактирано от RedL!Ne (преглед на промените)

Call of Duty Всички части :ph34r:

Само да уточня Call of Duty не е стратегия.А иначе по темата Command & Conquer всички части са много хубави. :speak:

Най-добре избери Картаген въпреки, че не е в днешно време, а пък то за графиката там е супер и кампанийте са страхотни! :eek: като се изнервиш, че си победен има и редактор тя е и на Български език имая в торент сайтове като http://###### и други ,а и от там има каталок с игри както и жанрове от там избери стратегия и веш коментарите за нея, дали ще ти хареса разбирасе :help wanted3:cool.gif:) !!!

The Settlers:Rise of an empire има доста красива графика и е добра, както във военен , така и в икономически план.

• 1 година по-късно...

Rise Of Nations много ми харесваше, но започна да ми писна. Сега съм на вълна Grand Ages: Rome - The Reign of Augustus. Тук може да я разгледате: http://www.grandages.com/us/

Здр! Дойде лятото и имам много свободно време... Иска ми се да разцъкам някоя стратегия. ;)

От стратегийте може да пробваш Warhammer (цялата колекция), от игрите на Близард -Warcraft (поредица-включително и WoW),Starcraft (Поредица),може и на диабло поредицата,но то не е точно стратегия :offtopic_s:

• 3 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.