Премини към съдържанието
iveta7

Испанска кухня

Препоръчан отговор


Spoiler

 

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Spoiler

 

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Испанска паеля

Необходими съставки: 

1. без кожа обезкостени пилешки гърди- 300 гр.

2. зехтин- 3 с.л.

3. лук - средно-голяма глава

4. чесън- 2-3 скилидки

5. чушки- пресни- една зелена и една червена

6. домати- 2 бр.

7. ориз- 500 гр. бисерен

8. пилешки бульон, сол, черен пипер

Нарязвате пилешкото месо на ивици.

Загрявате в тиган зехтина и запържвате нарязания чесън и лук. След това прибавяме пилешките филенца и оставяме да се позапържат известно време. 5-10 минути. Добавяме чушките. След това малко вода. Изчаква се още 5 мин. и се добавят доматите и ориза. Разбърква се. И се оставя отново. След това се добавя бульонът разтворен преди това в хладка вода,солта, черния пипер. Оставя се още 10 мин. на слаб огън, след което се покрива с фолио.

Поднася се с нарязан отгоре наситно магданоз.

 

паеля.jpg

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави ново...