Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Фурна и съдомиална в едно - 2в1

Featured Replies

Чували ли сте за уред(не знам как се нарича)фурна и съдомиална в едно.Търся в гугъла но не откривам нищо.Вие виждали ли сте такава машинарийка

Редактирано от kal (преглед на промените)

• Автор

Ама как ме развеселихте.Дано не се чете от някой инженер защото може да открадне идеите ви. laugh.gif

Нали знаете как са измислени повечето съвременни гъзарийки?

ДАВАЙТЕ ОЩЕ ИДЕИ-ЩЕ ГЕ ПЛАСИРАМ В СОНИ

Приятелката ми има такава. Candy на около 10 години. Отгоре има 4 бързо нагряващи се котлона, като единият е с термостатна глава, вградена в самата плоча. Под тях е фурната и най-отдолу и съдомиялната. Модела не знам какъв е обаче.

П.С.: Ето нов модел на въпросната печка, разлики има само в котлоните и дизайна.

http://www.candy-domestic.co.uk/trio.asp

Редактирано от troi4o (преглед на промените)

• Автор

С безкрайни благодарности troi4o-точно това търсех.Ама само какъв дизайн има-остава да ми пасне на местото-че нямам място и за двете машинки.А как ще работи е друг въпрос

Това е уникална разработка на Candy.Саществуват и нови модели.Аз ли4но сьм ремонтирал 2 такива.Правена е за бекяри и маломерни жилища.

• Автор

По същия начин в началото но 80-те майка ми се съмняваше в автоматичната пералня(как аджеба ще сложи всичка бяло да се пере заедно)-но сега няма семейство без пелалня.

По същия начин се съмнявахме и в съдомиялните когато навлязоха в БГ(доли ще измие чиниите по добре от мен?????)

Всяко ново нещо е подложено но критика-а след това това незаменима част от ежедневието ни.

• 2 месеца по-късно...
  • Автор

За тези,които се интересуват:машинката се казва Канди трио,вече я има в Технополиса и струва 1999лв.-все още недостижим лукс за мен.На изплащане е към 2500лв.-по груби сметки!

А струва ли си да вземеш такова нещо малко ме съмняват тия...

Зависи.Ако готвиш и цапаш малко съдове ще ти свърши работа.

http://www.comet.co.uk/shopcomet/product.d...b=specification

Не можаха ли по модерни копчета да измислят? ohmy.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.