Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

С какво удряте компа когaто се ядосате?

Featured Replies

Преди време трошех мишки на поразия, но от известно време половинката постави ултиматум и вече слушкам cool.gif

• Отговори 56
  • Прегледи 5,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Нарочно съм го забутал така, че да ме домързи много преди да се добера да го ударя. Но ако наистина успее да ме вбеси го заплашвам да го продам на някой, който ще му инсталира Windows. Помага безотказно cool.gif

Редактирано от asa (преглед на промените)

Понеже компа ми стой близо до "левачката", като ме ядоса му вкарвам една-две, придружени с каруцарски псувни.

Ами нашия телефон е безжичен и по принцип е до мен така че с него замерям печката laugh.giflaugh.gif

Редактирано от emo_kamata (преглед на промените)

Не го удрям защото няма да може да си върши функциите на "комп" после. Удрям бирото :)

ами когато много съм се ядосала блъскам с юмруци по клавиатурата, но попринцип гледам да се ограничавам само с плота, щтот ако счупя нещо...

ха-ха мислех,че само аз съм толкова нервна ;) Удрям го с юмрук най-вече,ама явно не ми достига силата,нищо не усеща :)

По принцип компютъра ми не е способен да ме ядоса. Ядосват ме разни програмки и просто ги игнорирам.

Не го удрям, че ми е нов, милия

предният, старият беше на 10 години, и го ритах със сичка сила biggrin.gif

И аз не му посягам,с такава нежност му бърша монитора,страх ме е да го натисна,а кутията си я отварям редовно и с прахосмукачката си го чистя,че много прах по вентилаторчето му се събира.С една дума не съм си позволила да го ударя.Само като беше чисто нов ми правеше едни проблеми и от яд ,че е на 1 седмица ,а забива му хакнах мишката/безжична/в земята и спря да работи,но беше в гаранция,върнах я/въпреки ,че аз причиних повредата/и ми я поправиха. biggrin.gif

Тряскам мишката от 1 метър, и удрям по 4-5 юмрука на клавиатурата.

Това е когато забие, не ми тръгне някоя игра, или просто е бавен (е тогава, само по 1 удар на клавиатурата - тя затова е крива, горката)

аам, аз понеже от доста малък имам компютър и съм имал одста време да се ушлайфам така да се каже. отначало удрях монитора, но откакто съм с LCD го отнасят компа и клавиатурата по принцип. компа ми е малко зор да го удрям, щот е в бюрото... ноо, ядоса ли ме достатъчно и това не може да го спаси. бой по кутията - отгоре и отстрани. но все пак гледам да внимавам, че тя като е метална колко му е да се изкриви или пък да лепна дъното... =/ аа на клавиатуата и вадя копчетата, блъскам я в бюрото(така си счупих приставката за ръцете.. :@), блъскам в нея ии така... понекога и мишката го отнася - удям сръка по нея, ноо това става много, много рядко, щот си ми е хубава и си я пазя :sobbing:

И аз не му посягам,с такава нежност му бърша монитора,страх ме е да го натисна,а кутията си я отварям редовно и с прахосмукачката си го чистя,че много прах по вентилаторчето му се събира.С една дума не съм си позволила да го ударя.Само като беше чисто нов ми правеше едни проблеми и от яд ,че е на 1 седмица ,а забива му хакнах мишката/безжична/в земята и спря да работи,но беше в гаранция,върнах я/въпреки ,че аз причиних повредата/и ми я поправиха. biggrin.gif

с прахосмукачка компютър не се чисти angry.gif

аам, аз понеже от доста малък имам компютър и съм имал одста време да се ушлайфам така да се каже. отначало удрях монитора, но откакто съм с LCD го отнасят компа и клавиатурата по принцип. компа ми е малко зор да го удрям, щот е в бюрото... ноо, ядоса ли ме достатъчно и това не може да го спаси. бой по кутията - отгоре и отстрани. но все пак гледам да внимавам, че тя като е метална колко му е да се изкриви или пък да лепна дъното... =/ аа на клавиатуата и вадя копчетата, блъскам я в бюрото(така си счупих приставката за ръцете.. :@), блъскам в нея ии така... понекога и мишката го отнася - удям сръка по нея, ноо това става много, много рядко, щот си ми е хубава и си я пазя :P

с прахосмукачка компютър не се чисти angry.gif

А със метла? biggrin.gif

Оо, аз монитора не го бия, щото е TFT от 500 ЛВ и си го пазя. Ама клавиатурата, горката... мишката също и едната страна на компа - дето зяпа към мен си го отнасят.

Па я съм си от село и го налагам здраво. Евала му правя че работи още и нищичко му няма от точния, премерен удар с юмрук по кутията, след като съм "пребил" клавиатурата и копчетата са по земята.

аз удрям главата в стената, ама силно, защото така всички са на кирия - компа получава бонус 5-10 мин да си върши работата, в които аз се опомням и после забравям защо съм се нервил и като подарък имам цицина загуба на коса и понякога си цепя "кифлата" biggrin.gif

Редактирано от frason (преглед на промените)

Мога да направя класификация на видовете удари,които прилагам,когато ме ядоса щайгата:

1. Удар по мишката - вдигам я двайсетина сантиметра над плота,след което със злоба я трясвам надолу. Въпреки яда,гледам да не я удрям прекалено силно. Понякога обаче не преценявам правилно. В резултат на това вече 3 мишки се споминаха...

2.Удар по кутията - удар с отворена длан странично по кутията. Гарантирано освобождава напрежението. Шамарът е звучен и оставам удовлетворен от строгото наказание.

3.Ритник в стил "боц" по кутията. Това в краен случай...Когато старата щайга е надминала себе си и е успяла да ме вбеси максимално,ритам кутията с левачката (щото ми се пада отляво). Стоичков би се гордял с шута ми. Кутията отскача назад и понякога се блъска в стената. Затова гледам винаги да има достатъчно място между бюрото и стената.

4.Удар с юмрук или отворена длан по клавиатурата. Най-лесният и безопасен начин да освободите напрежението. Досега не съм чупил клавиатура,нито са ми хвърчали клавиши. Понася си боя мълчаливо и гък не казва.

5. Преди време дънех и монитора,но откакто си взех новичко широкоекранно ТФТ,не смея...

Та това е...Успех на всички побойници! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Почнах да го удрям и с клавиатурата.

аз удрям главата в стената, ама силно, защото така всички са на кирия - компа получава бонус 5-10 мин да си върши работата, в които аз се опомням и после забравям защо съм се нервил и като подарък имам цицина загуба на коса и понякога си цепя "кифлата" biggrin.gif

Братлееееее кефиш ме! ;)biggrin.gif

Аз не го удрям, аз го псувам! laugh.gif И да Ви кажа, сякаш се стряска от яда ми моя любимец, та почва да си бачка както трябва... laugh.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.