Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Google Chrome (обединена)

Featured Replies

Ако IE му е на английски ще трябва да изтегли английската версия

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=43

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 438k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode). Затворете всички стартирани програми и браузъри Кликнете два пъти върху adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. Този път маркирайте

• Точно под хикса горе вдясно има един бутон. Ето го нагледно:   Избираш меню "Настройки". След това правиш така:     Цъкаш на "Задаване на страници" и пишеш в полето, което ще се отвори страни

• Те тука булка: https://support.google.com/chrome/answer/95314?hl=en

Публикувани изображения

Здравейте  :wink12:

Така проблема ми е , че от вчера когото си пуснах Google Chrom когото дом на нов раздел от ляво не ми излиза да натисна да се появи втория прозорец със приложенията  изтеглени от Google magazin и от долу ги няма двете чертички с използвани и приложения  :shy11:

Надявам се да обясних правилно 

Лек ден  :)

ауу ДА просто изчезна 

как да го върна пробвах да сменя скина но не е от това

ауу ДА просто изчезна 

как да го върна пробвах да сменя скина но не е от това

Влез във настройките на браузъра и сложи отметка При стартиране.

И отметката да е на Да се отваря нов раздел във браузъра.

И следващият път като стартираш хрома ако не е същата снимка наначалната страница погледни най от долу и натисни на Приложения.

Влез във настройките на браузъра и сложи отметка При стартиране.

И отметката да е на Да се отваря нов раздел във браузъра.

И следващият път като стартираш хрома ако не е същата снимка наначалната страница погледни най от долу и натисни на Приложения.

Благодаря, но не е това което исках  ;)

Много чудно -току що ми се обнови хрома на 25 версия и се получава постоянно презареждане на гугъл българия търсачката като начална страница!

Постоянно я презарежда и не дава нито да влезнеш в настройките нито да влезеш в даден сайт !

От тях трябва да е ,защото не съм му давал настройка да стартира по този начин!

Лошото е че няма достъп до никакви настройки заради това постоянно презареждане и как ще стане евентуален ъпдейт или изключване  на това презареждане-не знам!

Направо се излагат -до вчера си работеше старата версия без конфликти , презареждания и крашове!

• направи един рестарт и пробвай пак
  • ако не се е оправил, деинсталирай Google Chrome от контролния панел, без да слагаш отметка за изтриване на лични данни
  • изтегли и инсталирай

Alternate (offline) Google Chrome installer (Windows)

Точно така се оправи !

Изглежда ,може би след чистенето от Яндекса е имало някои поражения !?

Не знаех за този офлайн инсталер -щях да го тегля от торенти!

Мерси много! :)

Проблема е, че не мога да влизам във vbox7 с Google Chrome, но с Internet Explorer нямам никакъв проблем. Операционната система е Windows 7 x86, останалото в подписа. На всеки който му хрумне нещо може да пише. 

Означава, че когато се опитам да вляза ми излиза само бял екран Публикувано изображение

Означава, че когато се опитам да вляза ми излиза само бял екран 

Изчисти си кеша

Изчисти си кеша

Благодаря ! Чудото стана, оправих се. (Използвах CCleaner)

Да, ама не... Сега пак е така.

Да, ама не... Сега пак е така.

Изчисти кеша от самият браузър или му дай по - сериозно чистене на CCleaner. Има една опция в настройките на програмата в която да избереш метода на чистене

Изчисти кеша от самият браузър или му дай по - сериозно чистене на CCleaner. Има една опция в настройките на програмата в която да избереш метода на чистене

Изчистих кеша от самия броузер. За сега мога да влизам, по-късно ще пиша дали това е решило проблема.

Изчистих кеша от самия броузер. За сега мога да влизам, по-късно ще пиша дали това е решило проблема.

Чисти си кеша по-честичко, че редовно се омазват бисквитките, кексчетата и другите "сладки" неща които се складират при браузване в склада

Започвам да си мисля, че самия сайт има някакъв проблем, защото същия бял екран се появява и при моя телефон (Lumia 710), а там няма опция за чистене на кеша :D . На компютъра нямам проблеми.

П.С. Разровичках се из настройките и видях, че има. Ето, че пак проработи. Благодаря отново !

Редактирано от foliX3n (преглед на промените)

Започвам да си мисля, че самия сайт има някакъв проблем, защото същия бял екран се появява и при моя телефон (Lumia 710), а там няма опция за чистене на кеша :D . На компютъра нямам проблеми.

Тъй като съм в чужбина ми е изключително трудно да ползвам vbox, но началната страница зарежда без ядове

Не само браузърите са виновни за гълтането на много рам днешно време...

http://www.prikachi.com/images.php?images/162/5923162z.jpg

Редактирано от ScD (преглед на промените)

Какъв  този : chrome_task_manager

Дай малко повече инфо? 

И аз ползвам Хром и нещо не съм доволен. Май ще инсталирам Мозилата.

Редактирано от IGRcx3PsIl (преглед на промените)

таск мениджъра се отваря от менюто на хрома->инструменти->таск мениджър (или тма както е на БГ, че моя ми е по удобно да е на англ.) на картинката по-горе, се вижда как само таба с фейсбук гълта м/у 250 и 300МБ рам!!!

Мозилата е същата работа... просто в днешно време страниците са станали лакоми за ресурси до безкрайност...

Сега е добре но грешката не е записана. Остава да се надяваме на обновяването.

Започни със това което ти предложи angel.

Интернет Експлорера дори да не го използваш той си участва във работата на ОС.

Линк за неговото изтегляне:

http://www.microsoft.com/bg-bg/download/details.aspx?id=43

Както казах трябва да се обновят и драйверите. Като за начало на чипсета. Линк за изтегляне:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/136806-Drivers-Chipset-VIA-VT8377-Apollo-KT600

Предполагам че ще ти е трудно да се ориентираш, от къде точно да си го изтеглиш драйвера за чипсета, затова направих снимка. След като влезеш трябва да намериш линка със стрелката:

http://prikachi.com/images.php?images/237/5898237k.jpg

Ето и драйвер за видео картата ти:

http://www.drivermax.com/driver/update/DISPLAY/ATI-Technologies-Inc./ASUS-A9550-Series-Secondary/370704

Направи всички обновления и виж дали има промяна. Ако не се промени, следвай инструкциите на angel.

Здравейте, ba4o_kiro64 и angel*. Най-накрая намерих време да изпълня горните инструкции. Искам да ви кажа, че още с инсталирането на SP3 от линка на angel*  (името на файла е WindowsXP-KB936929-SP3-x86-ENU.exe) проблемът с Хрома се оправи! Въпросът ми е дали да инсталирам останалите файлове, общо 3 на брой:

1. IE8-WindowsXP-x86-ENU.exe

2. WindowsXP-KB932823-v3-x86-ENU.exe

3. IE8-WindowsXP-KB2618444-x86-ENU.exe

Както и дали и кои от файловете на ba4o_kiro64 да инсталирам?

И още един въпрос, малко в страни от темата - дали проблемът, за който съм писал ТУК може да има някаква връзка с проблема ми от тази тема. Все още не се е оправил.

Сърдечни благодарности за вниманието, което ми отделихте. Бъдете здрави!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.