Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Препоръчан отговор


Здравейте.Значи от днес имам един проблем с браузъра Google Chrome.Където и да вляза след 1-2 секунди всичко е на английски език.Като обновя страницата се оправя, но веднага след това пак става същото.На какво се дължи това и от къде мога да оправя проблема?Благодаря ви предварително.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

В какъв смисъл всичко е на английски?

Българските сайтове (например този форум) на английски ли ги виждате?

Може ли да дадете скрийншотове?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

В меню "Настройки"

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Първо виж  дали не превеждаш страниците на английски от google translate  Настройки > Показване на разширени настройки > Настройки на език и въвеждане, там избираш Български !   

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Първо виж  дали не превеждаш страниците на английски от google translate  Настройки > Показване на разширени настройки > Настройки на език и въвеждане, там избираш Български !   

 

Първо виж  дали не превеждаш страниците на английски от google translate  Настройки > Показване на разширени настройки > Настройки на език и въвеждане, там избираш Български !   

Благодаря, стана, вече всичко е ОК. :)


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

/offtopic

 

За това не го харесвам този браузър - всичко гугалско е интегрирано в него, искаш или не искаш, и става някак си комерсиален, пък да не говорим за тежестта му.

Лисицата си идва чиста като сълза, но въпрос на вкус. :)

Редактирано от programings (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Благодаря, стана, вече всичко е ОК. :)

 

За нищо, приятел...  Поздрави :-)  

/offtopic

 

За това не го харесвам този браузър - всичко гугалско е интегрирано в него, искаш или не искаш, и става някак си комерсиален, пък да не говорим за тежестта му.

Лисицата си идва чиста като сълза, но въпрос на вкус. :)

И аз мислих така до 2 месеца ! Преди бях със Годзила и да ти кажа върви много по-тежко от Гугъл Хром-а :-) 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Здравейте! Да не отварям нова тема, ще използвам тази. Ползвам предимно google chrome като браузер, но от известно време звука се чува само на предните колони - лява и десна при гледане на видео от youtube. Имам и друг браузер, който рядко използвам - maxthon3 и там като гледам някой видео клип от youtube звука се чува от всичките пет колони и от буфера. Забравих да кажа, че съм с колони genius 5.1. Дайте някакви идеи какъв може да е проблема.

Редактирано от chrisj (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Някой с Chrome да има проблем с Windows Media Player Plugin-а? От няколко дни не ми работи, пробвах да го пренсталирам, но нямаше промяна. Свалих съм го оттук. Някакви идеи?

 

Ред. Оправи се от само себе си, странна работа. 

Редактирано от locke (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

при инсталация на uTorrent , в Google Chrome ми се лепна този туулбар :

Публикувано изображениеДеинсталирах uTorrent-а и туулбара . Рестартирах . Но туулбара в Chrome си стои и не мърда - няма махане . Не намерих и подходяща опция в Chrome .

Моля , някой ако знае как , да каже как да махна тази проклетия!

Благодаря!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Деинталирал си и uTorrent-a и Toolbara от Ad/Remove? Виж в настройките на Хром-а дали още стои като инсталирана добавка и я махни и от там.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Деинталирал си и uTorrent-a и Toolbara от Ad/Remove? Виж в настройките на Хром-а дали още стои като инсталирана добавка и я махни и от там.

Да ! От Add/Remove . Благодаря !

.....Изтрих и Хрома... :) ....

и го качих отново.....и друг uTorrent....и работат се оправи...

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте,

от тази сутрин се появи някакъв проблем с Google Chrome browser-а, където и да вляза , след 5-6 секунди ми изписва това : post-335097-0-34443300-1369036016_thumb.

Как мога да го оправя, дори и в страницата, където пише решения за този проблем, ми го изписва.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

преинсталирай го....

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте!

 

Напоследък Chrome, започна да товари адски много!

post-316261-0-60828100-1369327545_thumb.

Това е положението при отворен 1 таб, а при 2-3 активни таба направо си забива... Пробвах и старите версии и същата работа.  Защо е така? Нормално ли е? Някой друг браузър да ми предложите... 

Не знам това дали е някакъв проблем, но ме дразни ужасно много...

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Зависи какво приложение си отворил. Така като гледам всичко си е нормално.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Зависи какво приложение си отворил. Така като гледам всичко си е нормално.

 

И аз забелязвам подобно поведение. Дори при клипове от YouTube на fullscreen на процесора температурата отива на 80 градуса. Досега не е било така.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

И аз забелязвам подобно поведение. Дори при клипове от YouTube на fullscreen на процесора температурата отива на 80 градуса. Досега не е било така.

Ако температурата ти скача на 80 градуса ще трябва да си направиш профилактика на компютъра ( продухване и почистване от прах, смяна на термопаста и пръскане с контактен спрей). 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Приложенията са Google Chrome и foobar. Преди не беше така... имам чувството, че след 5-6 години с тези нови версии на браузърите ще трябва 1 GB само за браузъра.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Приложенията са Google Chrome и foobar. Преди не беше така... имам чувството, че след 5-6 години с тези нови версии на браузърите ще трябва 1 GB само за браузъра.

 

Колко ти е рам паметта, та  е запълнена почти цялата?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте ! Преди 2 седмици се наложи преинсталация и смяна на ОС / не знам дали има общо с проблема/. Допреди това Хрома като го отворех и ми излизаха осемте таба с най - посещаваните страници, а сега ми излиза началната страница. Чак като го отворя втори път излизат най - посещаваните страници. Как да върна старото положение ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте ! Преди 2 седмици се наложи преинсталация и смяна на ОС / не знам дали има общо с проблема/. Допреди това Хрома като го отворех и ми излизаха осемте таба с най - посещаваните страници, а сега ми излиза началната страница. Чак като го отворя втори път излизат най - посещаваните страници. Как да върна старото положение ?

Ами във настройките, сложи отметка тук:

http://prikachi.com/images.php?images/550/6148550A.jpg

След това кликни най от долу на това заграденото:

http://prikachi.com/images.php?images/555/6148555j.jpg

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

ba4o_kiro64, много благодаря за помощта. Стана както трябва. Аз уж отдавна го ползвам, ама не можах да се оправя с това затруднение.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте как да си направя например google.bg да ми е начална страница като си отворя браузъра Chrome? 

Мерси предварително :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Подобни теми

    • от DarkEdge
      В тази тема ще поддържам актуализирането на преносимите версии на браузъра

      За всичко свързано с инсталираната версия на браузъра - тук
       

       
      Излезе портативното издание на последната стабилна версия на въпросния браузър за Windows платформа.
      39.0.2171.99
    • от Славчо Хаджийски
      Здравейте, фенове на Puppy Linux! 
      Свалих си на флашка Slacko64-6.3.0. Свалям Chrome.deb и той се инсталира автоматично на флашката, но не мога да го стартирам, въпреки че иконката му се появява в папка Интернет. Не зная кода за стартиране от терминал на Puppy Slacko6.3.0. 
      Моля, помогнете! 
    • от Sarditata
      Днес имаше ъпдейт на Хрома и оттогава не може да се включи wi fi Помощ!!!!
    • от HackerX
      Здравейте!
      Вече от доста време насам имам проблем с браузъра на Гугъл и сайта на Фейсбук - зареждам news фийда (началната страница), въртя си надолу - всичко добре. Но като минат няколко минути започва да ми насича и в task manager-а на Хром виждам, че се товари много процесора за тази страница. Презареждам я и се оправя, докато не минат пак няколко минути и да започне отново да товари.
      При вас има ли го това, от какво може да е и как мога да го оправя?

    • от bumblebee
      Здравейте,
      след преинсталация на Windows (10) имам странен проблем с google chrome. Допреди преинсталацията си седях логнат във всички сайтове, които посещавам - Youtube, facebook дори и тук във форума, но сега всеки път като затворя Chrome и вляза пак трябва да се логвам отново.
      Някаква идея?
  • Дарение

×
×
  • Добави ново...