Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Мой стил Картофи Соте

Всички сме чули за известните картофи соте, които първо се варят, после се пържат

Е аз малко попромених начина им на проготвяне

Необходими продукти

1. Картофи ..... сами преценете колко

2. Някаква мазнина (олио, зехтин, масло, маргарин) по ваш избор

3. Копър

4. Чесън

5. Черен пипер

Начин на приготвяне

Сваряваме картофите. Нарочно не пиша колко, зависи от това какво количество искате да направите. След като ги сварите ги изчакайте да изстинат и ги обелете, ако не сте ги обелили преди това. Режете ги на едри кубчета. Слагате ги в тава. Тавата ви трябва да е намазана с малко мазнина, но без да прекалявате. Добавяте и малко чесън. Той също е на вкус. Аз честно казано го пропускам. Слагате ги във фурната да се пекат докато позлатеят отгоре. След това, извадете тавата, но внимавайте да не се изгорите. На горещите картофи сложете копъра и черния пипер

Сервират се горещи с някакъв пресен зеленчук или салатка. А защо не и с кисело мляко

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване