Премини към съдържанието

Истинските Небесни Светила над Плоската Земя - СТАМАТ - HD

от СТАМАТ,23.01.2018
  • 2540 прегледа
  • 4 коментара

 

В изследванията си, авторът достатъчно ясно описва действителната същност на Земята, както е обяснена в езотеричната литература. В онази истинската, скритата езотерика, а не в продаващата се по книжарници и сергии. В Книга Първа многократно авторът пояснява защо плавателните съдове изчезват на хоризонта. Това всъщност се дължи на фактическата действителност на Плоската Земя, постулирана в Закона за Перспективата върху равни повърхности. Наистина за Човека, отърсил се от масмултимедийното програмиране, е много трудно да продължи да приема Хелиоцентричната лъжа. Всеки, гледал кораби отплаващи към хоризонта, знае, че те започват да се скриват само след 5-6 километра. Но, ако този Човек погледне хоризонта вляво и вдясно той не би могъл с никакви средства да докаже съществуването на никаква извивка.

Да, наистина, какво ще да е това кълбо, което има извивка по една от осите в координатната система, а по другите оси няма никаква извивка??!! Е, всеки ученик би Ви казал, че такава сфера или кълбо, или топка не би могла да съществува! Но "цивилизованите" биха вярвали до смърт на Образователната система и Масонската наука. Те никога не биха разбрали какво реално виждат с очите си и усещат със своето тяло. А, всички ние виждаме, че моретата и океаните са идеално плоски и усещаме, че Земята под краката ни е неподвижна!

Но, нека отново тук да се опитаме да направим кратко, ясно и изчерпателно работно определение, за да добием нагледна представа.

 

Действителната Истина за нашия Свят

Нашата Земя представлява плосък диск, чийто океани са обградени от Ледената стена на Антарктида. Плоската Земя е покрита и защитена от куполоподобен непробиваем енергиен екран, наречен Небесната Твърд. Под него се намират траекториите на Небесните Светила. Слънцето се явява локално отражение на невъобразимо по-мощно Трансцендентно Светило, пребиваващо отвъд Небесната Твърд. Луната има ефирно полу-прозрачно естество. Звездите и планетите са невеществени електро-магнитни манифестации на етерно-вибрационните резонансни или хармонични трептения, създавани от Трансценденталните циклични еманации на Творецът-Творение!

https://stamat.org/


МИР И ЛЮБОВ!!!

  • Любов 1

Препоръчани коментари

Коментари

Да напълно вярно.Но още доста хора вярват на управниците,че ни мислят доброто и че ваксините са безопасни и че НАСА отразява истината и какви ли още не лъжи.Когато се събудят хората ще се оправят нещата,само дано да не е много късно.

  • Харесване 1
Линк към коментара

Здравей, Светле! Ти си една от малцината, които разбират Истинската причина на разиграваната от Тайната Ложа на Илюминатите вече в продължение на 16 месеца трагикомедия, наречена "Коронавирус"! Да, заистина, Активното мероприятие "Коронавирус" на Световните Тайни Служби, собственост на Илюминатите, е КОРОННИЯ ТРИК на Криптокрацията по сплашване на Човечеството, за да се отречем завинаги от всевечните си СВОБОДИ и ПРАВА, с които Творецът-Творение ни е създал във всички Светове! Доброволно отричайки се от изконните си СВОБОДИ и ПРАВА, цивилизованите съвсем сами, без никой да ги заплашва с пистолет в слепоочието, ще станат бездушни роби в Тиранията на Постхуманизма, управлявана от Световния Свръхинтелект, създаден от Нисшия Астрал! Най-подробно съм разяснил безбъдещето на Човешката цивилизация в документалния си филм "Живеем в последните дни на Човешката цивилизация - Предсказанията в Уникалните Книги на СТАМАТ", излязъл на екран на 27-ми Юни 2021 година!

МИР и ЛЮБОВ!

Аз казах!

08.07.2021

Реклама - Документален филм - 2021.jpg

Линк към коментара


IP.Board Videos by DevFuse
×
×
  • Добави ново...