Премини към съдържанието

Христо Ботев Борба

от Анита Христова Трифонова, 6.04.2019
  • 1284 прегледа
  • 1 коментар

"БОРБА"на Христо Ботев  рецетира А.Х.Т.sekirata cekupama  и нейни авторови стихове

 

Препоръчани коментари

Коментари

ХРИСТО БОТЕВ, СЪБУДИ СЕ!ЧОВЕЧЕСТВОТО ПОЛУДЯ! ВСИЧКО Е ЗА ПАРИ, ЗА ТЕЗИ ПРОКЛЕТИ ПАРИ! И тук ми спират постоянно профилите , за да угодят на хората които си плащат да си правят рекламите на книжки крадени и неверни купени статии.Платени драскачи.

spacer.png

."ЗЛОБАТА НЯМА ПОЧИВЕН ДЕН" - СБОГОМ И с този ми профил -блогове, а дали до юни, докогато ме резнахте с другия ще реша

Получихте предупреждение от  Kalin Karaboychev За да продължите  да публикувате , трябва да потвърдите това предупреждение.Възможно е да има и допълнителни ограничения. Ако има такива ще ги видите в детайлите на предупреждението. Детайли.

 OK. ЧАК ДО ЮНИ  С ОНЗИ МИ ПРОФИЛ, КОГА СЛЕДВА ТОЗИ И ПОСЛЕ ЦЯЛАТА ДА МЕ ИЗТРИЕТЕ - ТАКТИКА? Копаете ми гроб дотогава, но Господ решава.

 БОЖЕ, КАКВА ЗЛОБА!    2cc4592aaeed.jpg

 РАЗВИВАЙТЕ  СЕ ДОКОЛКОТО МОЖЕТЕ. ХАЙДЕ, СТАМАТ, КОПУКОВА  И  ЦЯЛАТА ТАЙФА... :))) Мислите ли , че не знаех , че съм провокирана и че не се оставих да ме накажете? Да, разбира се , защото наистина ми писна от връзкарите и оплаквачите . Г-н Карабойчев, субективизма е голяма работа, нали? Лек ден и спокойни сънища - нощите. ИНАЧЕ В ИНТЕРНЕТА ИМАХ И ИМАМ ПРИЯТЕЛИ, МАЛКО, НО ИСТИНСКИ! Един вълнуващ коментар , а имам още много ,обичаха ме хората, а и сега, но се пазят.Познайте защо. Който е приятел на секирата гонка отвсякъде.Неписан закон и сега важи. toni    2011-02-23 15:12:49  "Тъжно и гневно.Ти си силна жена,с нежна душа.Разбрала си невежеството,злобата на дребни душици, намери сили и ги ОСТАВИ.Те няма да те разберат,други ще се забавляват,трети ще те съжаляват.В тези сайтове изобилства от лъжи,злоба,неуважение.Зарежи ги,намери сили и се извиси над тях.Отстъпи,това не е малодушие,а ще покаже силен характер. Научих чè след като не мога да заповядам на слънцето да свети, по-добре е да се скрия на сянка.Твоите послания да те оставят на мира,теб и семейството ти, доставя удоволствие на тези които ти го причиняват. Не им позволявай. Но с такива блогове нямаш успех.Това е моето чисто човешко мнение. Пак ти повтарям,остави да се задавят от собствената си злоба.Така ще ги победиш. Имаш прекрасни стихове и клипове,те докосват душата и който я има те разбира. Истинна си, остани такава" ЕТО ЕДИН ТАКЪВ, който се прокри след време,който бе маша на разказвача Стефан Кръстев-cefulesteven, който пък от своя страна се пресели по-близо до мен в Плевен.И дваманта са от Асеновград и тогава, а защо не и сега по -прикрито какви ми ги вършипха , та и на дъщеря ми.Лидерката им беше пак "българка" като тях родена в Кърджали ,живееща в Хасково-около сина ми. Та тя беше загубила дъщеря си  и така сториха с какво те си знаят ,че дащеря ми почти я бях загубила  и аз и то точно по онова време,когато ме ровеха и идваха в Плевен.Дъщеря ми поне остана жива.Но синът ми е още там в оня край и го ИЗПИВАТ!!!

Колкото до Стамат той си е платил да си прави рекламите на  тезата, че Земята не е кръгла, но вече премина и към друга тема - за коронавируса, затова съм хиляда процента сигурна , че е платен драскач - изпълнява поръчки и някой плаща на сайтовете да го търпят. Защо мене не ме държат и все ме гонкат?  АМИ НЕ ПЛАЩАМ! И понеже ще му врътнат кранчето с хонорара държи да е вечно първи с темите си продиктувани от поръчителите му. Същото е и с госпожица  журналистката .....Тя пък на тема стихове и книжки. За тези кефове се плаща  яко и така..ПАРИТЕ. Тези сайтове трябва да се поддържат с позволени и непозволени средства и все за сметката на някои си.

"Сигурно е, че новият коронавирус има естествен произход" - Да, сигурно затова е патентован в 2015 година! Защото има естествен произход?!? US патент на CDC: US7220852B1

На 05 април мама се е родила и с нейното благоволение ще стане това, което трябва.

А това , че ми забранихте да помествам  с другият си профил си е Ваш ГРЯХ, сайта не е мой.

НО В ИНТЕРНЕТА НЕ МОЖЕТЕ ДА МЕ СПРЕТЕ,

ДАЖЕ МЕ ПРАВИТЕ ПО-СИЛНА. ДО СКОРО.

Линк към коментара


IP.Board Videos by DevFuse
×
×
  • Добави ново...