Живот мой
Живот мой -авторово А.Х.Т. sekirata cekupama
Препоръчани коментари
Коментари
Все още няма коментари.
-
Нови клипчета
-
0Не би дрон летял,не би потънал! Снимал е пейзажи..:)Сваленият дрон и Лейди Гага...
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 25.03.2023 · 72 прегледа
-
Последни коментари
-
Ютуб и ограничения за "Горловската мадона"
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 25.03.2023Не искам да чувам за украинци,фашистите де, за американци, за нато, европа и .т .п .изверги,гадове -има господ ще видите!Заради дечицата. То май няма разлика от времето на турското клане! ДА НЕ СТЕ ПОСМЯЛИ ДА МИ ВЛИЗАТЕ В БЛОГА РАЗНИТЕ ТАМ...та и коментари ще ми пишете !!!!!!! -
Какво е ПЕЕВСКИ да ти ОБЯВИ ВОЙНА и няколко смръдливи поетеси, журналистки...ТОПКИ НИСКИ!?
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 25.03.2023СВАЛЕНИЯТ ДРОН И ЛЕЙДИ ГАГА... Мисирко тъпа, НЕ МОЖЕЛА СЪМ ДА ТИ ИЗБРОЯ КНИГИТЕ, ЕКСКУРЗИИТЕ....АХА ,ХА- НИ КЛИНИКИТЕ ТИ, НИ ДИАГНОЗИТЕ ТИ.... КВО МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ТВОИТЕ АМБАЛАЖИ, ВИЖ АКО БЯХА НОТИ И ТО ЕДНА КРАСИВА МЛАДА ЖЕНА ИЛИ МЪЖ, А НЕ ТАКОВА СПЛУТО БАБЕ КАТО ТЕБ ДРУГО БИ БИЛО Дебеличка си и няма да има място в кивота ти за книжките ти ,но той Дявола ще го подпали заедно с тях. И всичко ще изгние, в заб -
Всеки ден да беше Благовец с Дявол ще хортува
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 25.03.2023копук, НЕ МОЖЕЛА СЪМ ДА ТИ ИЗБРОЯ КНИГИТЕ, ЕКСКУРЗИИТЕ....АХА ,ХА- НИ КЛИНИКИТЕ ТИ, НИ ДИАГНОЗИТЕ ТИ.... КВО МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ТВОИТЕ АМБАЛАЖИ, ВИЖ АКО БЯХА НОТИ И ТО ЕДНА КРАСИВА МЛАДА ЖЕНА ИЛИ МЪЖ, А НЕ ТАКОВА СПЛУТО БАБЕ КАТО ТЕБ ДРУГО БИ БИЛО Дебеличка си и няма да има място в кивота ти за книжките ти ,но той Дявола ще го подпали заедно с тях. И всичко ще изгние, в забвение ...това е истината, сплута грозотиьо! -
Благовещение 25 март, какво се прави на този ден
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 25.03.2023ТОВА ГОНЕНЕ НА ЗМИИ, ЧИСТЕНЕ И ПРОЧИСТВАНЕ НЕ Е СВЪРЗАНО С ХРИСТИЯНСКИЯ КАЛЕНДАР! В ХРИСТИЯНСКАТА ТРАДИЦИЯ ДНЕШНИЯ ПРАЗНИК СЕ ПОЧИТА КАТО ПРАЗНИК НА МАЙКАТА! -
Продажници на род,Родина!
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 25.03.2023ОПРАВЕТЕ СИ РИМАТА И СМИСЪЛА НА ПОСТОВЕТЕ СРЕЩУ МЕН! НЕ СА ИЗДЪРЖАНИ,НЕГРАМОТНИЦИ! ЗА ПЕСНИ ПЪК ХИЧ НЕ СТАВАТ. ПЪЛНА ИЗЛАГАЦИЯ СТЕ ,ТА И НА САЙТА. sekirata Roske le chushka chervena
-