Премини към съдържанието

2019 г. - Честито! Да сме живи и здрави, да не чакаме някой живота ни да оправи!

от Анита Христова Трифонова,11.05.2019
  • 164 прегледа
  • 0 коментара

2019 г. - Честито! Да сме живи и здрави, да не чакаме някой живота ни да оправи!

Честита 2019г. - годината на земния, кафяв глиган  - авторово поезия А.Х.Т.sekirata cekupama

ЧЕСТИТА ДА Е НОВАТА 2019-ГОДИНАТА НА ДИВАТА СВИНЯ sus scrofa!

ГОДИНАТА НА КАФЯВИЯ ЗЕМЕН ГЛИГАН

ГОДИНАТА НА КАФЯВОТО ЗЕМНО ПРАСЕ

Според Китайския зодиак 2019-та е Годината на Земния Глиган. Какъв е Глиганът като зодиакален знак, кои са неговите добри и лоши черти, както и какво е значението на елемента Земя. Научете всичко за Годината на Земния Глиган. Както вероятно знаете, Китайската Нова година настъпва не на 1-ви януари, а всяка година по-различно време. Годината на Земния Глиган ще настъпи на

5 февруари 2019-та

Очаква се 2019-та да е година, изпълнена със щастие за повечето зодиакални знаци. Хората ще намират много време и поводи да се веселят и изобщо да се разтоварват. Това обаче не означава, че можете да мързелувате. Точно обратното: старайте се и трудът ви ще бъде възнаграден.

Имайки предвид безгрижието, което Годината на Глигана носи, има вероятност висшестоящите да не забележат нечие нехайство и несериозност, което да се отрази на работата на целия екип.

Какво е значението на елемента Земя?

Освен определено животно, всяка година според Китайския хороскоп е покровителствена от определен елемент в Ин или Ян форма. 2019-та, Годината на Глигана, ще премине под елемента Земя в неговат Ин форма.

Елементът Ин помага за стабилизирането и внасянето на баланс в различните му варианти. Земята в Ин форма помага и за подобряване на организацията и то по-най-дипломатичния начин.

Какъв е Глиганът като елемент от Китайския зодиак?

Родените под знака на Глигана (Прасето) са усърдни във всичко, с което се захванат. Те са много състрадателни и много щедри във финансов, но и емоционален план. Рядко търсят помощ, макар никога да не отказват, когато някой ги помоли. Уравновесени са и с каквото и да се захванат, успяват да го завършат успешно. Отговорни са и имат силно развито чувство за справедливост. Не се крият от много работа и съвестно вършат всичко, което им се възложи.

Недостатък е, че са лесно дочерчиви, често до глупост и затова стават жертви на измами.

Щастливи числа: 2, 5 и 8

Щастливи цветове: жълто, сиво, кафяво, златно

Щастливи цветя: хортензия и маргаритка

Щастливи посоки: изток и югозапад

Щастливи дни: 17 и 24-то  число от всеки месец

Числа, които носят нещастие: 1 и 7

Цветове, които носят нещастие: червено, синьо, зелено

Посоки, които носят нещастие: югоизток

Какво ни очаква в годината на Земния Глиган?

Глиганът е последната 12-та зодия от Китайския зодиак. С нея завършва един цикъл и това е знак за всички да си вземат почивка, да отдъхнат. Периодът е подходящ за анализи и равносметки, за да се навлезе във вътрешен мир в новия цикъл. kитайски хороскоп, китайски зодии, китайски зодиак.Ако имате някаква вътрешна несигурност, през 2019 е време да се погрижите за себе си. Обърнете внимание на хронични заболявания. Поставете себе си и здравето си на първо място.Избягвайте самотата, периодът е подходящ за социализация, нови контакти и нови бизнес партньори.През 2019-та избягвайте да давате пари назаем освен ако човекът наистина не се нуждае от тях. Опитвайте да спестявате, годината е подходяща за това. Дори сумите, които отделяте, да са минимални, в края на годината ще видите как капка по капка сте събрали доста средства.В любовен план Годината на Земния Глиган предвещава повече успех на краткосрочните връзки, които обаче ще са изпълнени с много страст и силни емоции.

 

ТАЗИ НОЩ СТРЕЛКИТЕ СЕ СЪБРАХА

ЗА НОВАТА ГОДИНА НА ГЛИГАНА,

ТАЗИ НОЩ СЪРЦАТА НИ ЗАМРЯХА,

А НАЙ ЩАСТЛИВАТА  БЕ АНА!

ТАЗИ НОЩ ЖЕЛАНИЕ ЗА КЪСМЕТ

ПРОБУДИ  МНОГО СИЛНИ ЧУВСТВА В МЕН,

ГЛИГАНЪТ ТАЛИСМАН НА МЕН И  ТЕБ

СЪС ДИВОТО ВЪВ ТЕБ И МЕН!

ДАНО ПРЕБОРИМ СЕ ДОКРАЙ СЪС ЗЛОТО,

СВЕТЛИ ВЪРХОВЕ ДА ПОКОРИМ,

ДАНО ДА ПОБЕДИ ЗА КРАЙ ДОБРОТО,

ЛОШИ ПОМИСЛИ ДА УКРОТИМ!

ЩАСТЛИВА,ЗДРАВА НЕКА ДА Е ТАЗИ

ГОДИНАТА НА ДИВАТА СВИНЯ,

КЪСМЕТЛИЙСКА Е БИЛА, НА ВАЗИ

ПРИЯТЕЛИ И БЛИЗКИ ЧЕСТИТЯ!

авторово поезия А.Х.Т.sekirata cekupama

 

Препоръчани коментари

Коментари

Все още няма коментари.IP.Board Videos by DevFuse
×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване