Премини към съдържанието

Паша Христова - Случайна смърт ли или ...

от Анита Христова Трифонова,21.07.2019
  • 968 прегледа
  • 3 коментара

Паша Христова - Случайна смърт ли?! И пак през декември но 2014 на синът и, случайно?! Една Българска Роза- примата на нашата естрада - Лили Иванова ряпа да яде, но смъртта покоси жената - глас , дали случайно, "случайна" катастрофа, смяна на местата в самолета, политизиране...?!

http://epicenter.bg/article/Pasha-Hristova-zagiva-vlyubena-i-bremenna/73979/11/90

 На 31 декември 2014 на 45 години от онкологично заболяване  почина синът на Паша Христова Милен Иванов  .   Странно, преди 43 години и пак през декември си отиде и неговата майка певицата - глас Паша Христова!  Милен не вярваше в "случайната" гибел на естрадната звезда. Почти го беше доказал.  И пак ,  но така случайно ли почина и Милен Иванов?!  Рак, инфаркт, инсулт...така е най -лесно за лекарите?!  Паша Христова - "Остани " песен за нея от любимият и Николай Арабаджиев. А баба Лила е жива още...е жива и пее! Що ли, как...?!

 

fb_be764627853bf68acc628c5682812243.jpg

Когато аз кандидатствах в естраден отдел  към БМКонсерватория в  София  Паша Христова шашна журито . Дори Ирина Чмихова и Георги Кордов прехапаха устни и климнаха. Марга Хранова остана назад  , а Лили Иванова се стъписа с по късно  от нея отзвук и ...

Паша Христова загива влюбена и бременна...НО ТОВА Е ПОВОД ЗА СМЪРТТА И  ИЗМИСЛЕН ЗА ЗАБРАНЕНАТА ЛЮБОВ!

 

Препоръчани коментари

Коментари

Не знам дали е била случайна катастрофата или комунягите са били планирали да убият единия от пилотите, че нещо искал да говори с Т.Ж.

Така пишеше във вестника.

Много я харесвам, наистина е жената -глас. А Лила изобщо никога не ми е харесвала, не харесвам този писклив глас. Да е жива и здрава де. 

Но Паша Христова е нещо уникално. И тези песни са прекрасни, както и "Янтра".

  • Харесване 1
Линк към коментара

Може и политика да има , но ние сме клюкарска нация, злобна и завистлива, така че чистата любов на Паша Христова ,  с Н. Арабаджиев, а и двамата супер талантливи, но...семейни!!! Тогава това не е било просто конкуренция. Още повече тя е била и бременна от него без официален развод. То си е било за завист . И  любов, и кариера, та и здрави. Я по добре да не са ЖИВИ -това сме ние българите!

Лили Иванова има силен глас, но крещящ! И е известна само в България.   Паша беше тръгнала по фестивали и навън обираше всички награди.

Гласът на Паша Христова е НЕПОВТОРИМ, НЕПОДРАЖАЕМ. НЯМА ТАКЪВ ОСВЕН ТОЗИ НА ЕМИЛ ДИМИТРОВ ДОСЕГА У НАС .

  • Харесване 2
Линк към коментара

За мене Паша Христова е най -добрата певица, с най- голям талант и неподражаем глас от всички български певици в този жанр. Най- добрата !!! Щеше да стигне висоти, но...Какво би написал още Моцарт ако не бе отровен от злоба и завист?!

  • Харесване 1
Линк към коментара


IP.Board Videos by DevFuse
×
×
  • Добави ново...