Премини към съдържанието

Личен албум на Анита Христова Трифонова sekirata cekupama

от Анита Христова Трифонова, 4.08.2019
 • 653 прегледа
 • 5 коментара

Личен албум  на Анита Христова Трифонова  sekirata cekupama

Препоръчани коментари

Коментари

на 4.08.2019 г. в 11:25, Иванчов написа:

"Секирата" - това е прозвището Ви сред учениците Ви? 

Не познахте! Това ми го измислиха съвременните поети и поетеси най вече, една групичка от "най-талантливите". И тук в калдата ги гледам  дори във видеата  макар че са И в категория поезия в сайта, не в блога някои като Meri Meri , norass, infiniti, anabela, iskra...Rosiela, Wonder, sofisofi, benelina, Марин ...плевенчанки бол от sibir , bis ,  Джулия,  blog.bg и други сайтове където шатрят. Та и мъже творци- Георги, toti...:)))  Трън в очите им съм още, особено на Плевенските. А с учениците си нямах и нямам проблем, още ме поздравяват и се интересуват как съм. Пак с изключение на няколко.

За чалгарите бях -libertta и ги побърквах по форумите им, защитавах заблудената си дъщеря. Но нали децата не всичките приличат на родителите си , на майка си?!

imageproxy (5).jpg

3c6.jpg

Линк към коментара

sekirata - А мислите ли, че народ български ще повярва на ваксината на САЩ?

АКО ИЗОБЩО Е НА САЩ, А НЕ НА БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ...

....нашите. Като проблемът на България с турските ваксини за българчетата.Като проблемът с безплатните ваксини за грип есента 2019. Една моя позната пенсионерка едва не умря от такава безплатна ваксина за грип в София.Като проблемът с ваксините за тетанус на определена възраст ги бият и ...са менте, видя се в много хора.Това е начин -мор! Има хора изобщо не понасят ваксини, но аз  не говоря само за тях.

Бойко е говорил с държавният секретар на САЩ Майк Помпео  колкото аз съм говорила с папата.

22:26 - Белият дом ни дава ваксина
Автор: fanuri Категория: Политика
Прочетен: 1 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 22:28

Министър председателят Бойко Борисов проведе телефонен разговор с държавният секретар на САЩ Майк Помпео по повод разпространението на пандемията Coved 19 .Двамата дискутираха мерките с които всяка една от двете страни прилага,за ограничаването на вируса и т.н. и т.н.


Премиерът и държавният секретар Помпео обмениха мнения и за лекарствата,медицински консумативи и тестове за диагностика на Covid 19.
В разговора стана ясно, че учени и специалисти от САЩ разработват ваксина срещу вируса и България ще е сред първите страни с които ще я споделят.

Премиерът и Помпео бяха единодушни, че всички страни са длъжни да продължават борбата с пандемията чрез взаимопомощ и тясно сътрудничество при обмен на успешните практики в лечението...и т.н.

sekirata - А мислите ли, че народ български ще повярва на ваксината на САЩ?
АКО ИЗОБЩО Е НА САЩ, А НЕ НА БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ!

Доцент Мангъров е убеден, че няма накъде да бягаме ,всички ще го прекараме, но не всеки ще оцелее.Звучи доста песимистично. Но това са изкуствено създадените вируси с ползване на туй онуй от диви животни.

https://www/novini/ljubopitno/kak-bogatite-se-kriiat-ot-koronavirusa-234578

Как богатите се крият от коронавируса -

Търсенето на бункери и частни острови расте, пише CNBC

ПЛАНЪТ Ран -Ът СЕ ЗАБАВИ И ЕТО РАЗГЕЛЕ С ХИМИЯ И БИОЛОГИЧНИ ТРЯБВА ДА СТАНЕ...ВСИЧКО Е ЗА ПАРИ! Хора, не глупейте! Май ЕС и Италия, Германия, Америка, Турция... ни завидяха ,че сме уж застаряваща нация , МАЛКО НАРОД , а още НИ ИМА. Потрайте де, всички в ЕС и по света знаят , че сме разединени, наивни, да не кажа и простовати и ни заблуждават, че този грип нищо не бил! Ама не...Щом убива най-вече мъже, а те воюват знаете го, убива старите хора - изпатили и знаещи много, оставя младите с пороците и разхайтените- повечето.АЗ НЕ СЕ ЛОВЯ НА НИКОЙ НА ПРИКАЗКИТЕ, СЛЕДВАМ ИНТУИЦИЯТА СИ И ЗНАМ, ЧЕ ТОВА Е УЛОВКА ЗА КЪРВАВ ВЕЛИКДЕН най-малкото! ЕС НИ ЗАВИДЯХА ОСОБЕНО ИТАЛИЯ И СЕГА ЩЕ НИ ВЪРЖАТ- НАРОДЪТ НИ НЕ Е ДИСЦИПЛИНИРАН, НАИВЕН, ПРОСТОВАТ Е! ДОСТА САМОНАДЕЯН, НО ПОСЛЕ ЩЕ Е КЪСНО... ЯСНО Е , ЧЕ НЯМА ОТЪРВАНЕ ОТ ТАЗИ ГАД - ВИРУС СЪЗДАДЕН ОТ ЧОВЕКА, КАТО МНОГОТО ТАКИВА!

 

Но бих попитала големият доцент Мангъров-да се примирим, да чакаме и да оставим смъртта да си вземе който поиска, просто защото така или иначе всички ще го изкараме?! Безразлично им е на младите за болните и старите хора -тяхните родители и роднини !!! След време друга корона ще се появи и не случайно, и ще довърши света с тези млади и здрави бизнесменчета.

ИЗПУСНАХА МУ КРАЯ...ВЕЧЕ СА ХИЛЯДА В БЪЛГАРИЯ, да не кажа в близко бъдеще ХИЛЯДИ.

ПРОСТО КАРАТ ГО НА КРАК, РАЗНАСЯТ ГО БЕЗ ДА ЗНАЯТ, А КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ГО ПРЕКАРА НА КРАК .....МРЕ!
Напускаха печалбарите наши и циганите отвън да ни го донесат, какво се очаква -ОТКРИТ ЗАРАЗЕН БИЛ В КОНТАКТ С ТАКЪВ ДОШЕЛ СИ ОТ ЧУЖБИНА, АМИ ДА! Само в село Буковлък Плевенско поне 200 роми се завърнаха от Италия най-вече.
Да не говорим пък за тирове и базите американски у нас...войничета...кво ли става в Ямболско? И не само там . Лъжат, но и не могат да смогнат с изчисленията си и тестовете дето ги нямат! За медицински персонал и болници, лекарства...да не говорим, пълна трагедия сме.
Най-страшното е , че това вече ще се повтаря всяка година-зима, докато по-малките държави СЕ СРИНАТ- и населението световно остане наполовина.

Ще видите, че не бълнувам.

Просто трябваше отначало БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ЗАТВОРИ , НИЩО ОТВЪН И НИКАКВИ ХОРА ОТВЪН-ТАКА ЗА ЕДИН МЕСЕЦ ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ И СПИРАНЕ НА ВСИЧКО ЩЯХМЕ ДА СМЕ СПАСЕНИ-ВСИЧКИ. ВЕЧЕ Е КЪСНО.

ВИНАГИ ПО РОЖДЕСТВО И ПО ВЕЛИКДЕН НА НАС БЪЛГАРИТЕ НИ СЕ СЛУЧВАТ ЛОШИ НЕЩА. Дали е от Господ-недоволен, природата също или просто ислямска, турска магия, за което говори и зомбираният наш народ не се знае, но ДА СЕ СТЯГАМЕ ПО ВЕЛИКДЕН 2020. А че вече всяка година ще си отглеждаме смъртоносни непознати вирусчета е повече от ясно. Вече Ви свикнах на манипулацията на двата ми профила.

Моля на вниманието на админ!

Вчера знам колко клипа имах в този си профил, днес един липсва, ЯВНО бързо се действа, освен че установих преди седмици, че доста клипове и в двата ми профила са изтрити,  и трябва пак да ги пускам. А колкото до Вас "Иванчов"  както се прекръствате  , така лесно и пращате на...чуждите деца.  Благодаря Ви, няма що, може би защото съм Ви блокирала и си правите тук каквото си искате с няколкото навярно мои зложелатели с нови профили , прекръстени .

СЛЕДЯ КАКВО ПУСКАМ И КОГАТО ГО ТРИЕТЕ ГО ПОВТАРЯМ, само не знам НА КОГО ПРАВИТЕ КЕФА? Не каня никой с бъклица в профилите си тук най малко пък да обижда, дори децата ми. Срамно, Завистливи и злобни!

Няма да трия коментари, но няма и да отговарям за злобни нападки,обиди  от луди и болни, които се пишат и  на лекари -neroni  блокирани при това, както и иронични закачки от по други особи.... ;

Сега изведнъж без да пускам клип бройката на клиповете ми се промени,но клипът го няма все още... , но нищо чудно пак да се завърти. Ок. Не претендирам да съм хакер.  И Ясно, правите си майтап с мене, но нали знаете, че който се смее на другите един ден той става за смях! 

САМО БОГ МОЖЕ ДА МЕ СЪДИ!

Анита Христова Трифонова sekirata cekupama

b58a230b370d.jpg

Линк към коментара

Аз не съм Ви се подигравал засега. 

Писахте, че сте спасявала детето си от заблуди, та питах дали сте успяла да го разблудите. 

Линк към коментара


IP.Board Videos by DevFuse
 • Нови клипчета

 • Последни коментари

  • Eдна наградена поезия
   от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 22.03.2023
   Е И ? ХВАНА БОГУ ЗА ШУШЛЯКА . ТОВА ВСЕКИ ГО МОЖЕ ДА ПРАВИ КНИЖКИ-АМБАЛАЖИ, НЕЩО СТОЙНОСТНО  НАПРАВИ ЛИ В ТОЗИ СИ ЖИВОТ,ПРОСТАКИНЬО?  ИГРАЕШ СИ С ОГЪНЯ , ПРОСТАКЕСО! ВСИЧКО ЩЕ ТИ СЕ ВЪРНЕ,БОГ ВИДИ ! КАСАЕ СЕ ЗА ДЕТЕ. ПАРЦАЛ ОРЪФАН СИ!-ЧЕРВЕНАТА ПОЕТЕСА, ПРЕБОЯДИСАЛА СЕ В СИНЯ - РАДА АЛЕКСАНДРОВА, ЗАГУБИ ДЪЩЕРЯ СИ НА 5 . 02. ТАЗИ ГОДИНА ЗА 1 ДЕН В БОЛНИЦА. САМО БОГ Е СВИДЕТЕЛ И НИЕ, ПОСТРАДАЛИТЕ, КОЛКО МЪРСОТИИ Е ПРАВИЛАПО КОМУНИСТИЧЕСКО ВРЕМЕ СВИЛЕНГРАДЧАНКАТА. ВЪЗМЕЗДИЕТО НЕОЧАКВА
  • Путин пътува към Хага :)
   от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 20.03.2023
   АРЕСТИ..ДЕМОКРАТИЧНИ?   Демократични арести до дупка !!!   Путин в затвора на Хага !   Тръмп очаква ареста си утре !   Временно остава на свобода само горкия Си ! ПП. Ако не му уври главата …     ще избие на някъде и цялото чевечество ще плаща
  • Полет в мрака на птицата крилата
   от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 20.03.2023
   Слънцето дори се скри от облака чер почернял, силен вятър се изви и завихри пощурял. Старо, младо се прокри треперейки от страх и в ужас сърцето мое тъй заби раздрах небето с вик и ... ужас! Мрак! Тъмна нощ в душите и сърцата! Болка! Поглед лош ме следва за разплата! Писък жалостен извива, убийствено изнемощяла, в небето нейде птица мила себе си не разпознала сред хищни птици, бури, хали. Дали ще се спаси? Едва ли! Мрак! Тъмна нощ в душите и сърцата!
  • Опозорено е човешкото в човека!
   от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 20.03.2023
   Цяла мрежа е създала тази проста бабушкера-казълбашата  и ги котка, на път е да разори и Младен missana. Метил
  • Искала на някой да прилича! Чие е това добиче?
   от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 20.03.2023
   КАЗЪЛБАШКИТЕ ДВЕТЕ , ВМИРИСАХА САЙТОВЕТЕ! КАЗЪЛБАШКАТА РОСИЦА , А И МАЙКА И ЮНИЦА ДРУСАТ ТЛЪСТИ СИ ДУПЕТА-СИМЕОНОВСКИ ПРАСЕТА! ОК,Искаш и правиш спам,ненормалнице!?Впрегнала си и други профили!То за главата ти. Арабско, ислямско, Ирак, Иран ,Турция- мюсюлманки сте двете, парадираш със връзки, пари, но ръката ти ще изгори, дето върши вандалщини  в нета с още едно две  бабета!   Мисирко,Стига краде народни песни , засрами се от народа български, кво като не
×
×
 • Добави ново...