Любов моя върни се
Любов моя върни се - авторово поезия А.Х.Т. sekirata cekupama
Препоръчани коментари
Коментари
Все още няма коментари.
-
Нови клипчета
-
0"Върви, народе възродени" на Червения площад в Москва...
от: Анита Христова Трифонова · 24.05.2022 · 2 прегледа -
1ЧЕСТИТ 24 МАЙ -НАЙ-СВЕТЛИЯТ И ВЪЗТОРЖЕН ДЕН! РАДОСТ, МНОГО ДРЪЗНОВЕНИЕ И УСПЕХ ВИ ЖЕЛАЯ!
от: Анита Христова Трифонова · 24.05.2022 · 6 прегледа
-
-
Последни коментари
-
ЧЕСТИТ 24 МАЙ -НАЙ-СВЕТЛИЯТ И ВЪЗТОРЖЕН ДЕН! РАДОСТ, МНОГО ДРЪЗНОВЕНИЕ И УСПЕХ ВИ ЖЕЛАЯ!
от: Анита Христова Трифонова · 24.05.2022sekirata Na 24 mai v Sofia hiliadi piaha Himnа na Kiril i Metodii -
Доброто и самият Бог от злобните и завистливи бяга
от: Анита Христова Трифонова · 23.05.2022Аман от неграмотни и завистливи мисирки Бокови.А ВИЕ в този сайт още търпите Росица Копукова - тази самозванка с каруцарски език, чак пък журналистка! ТАКА - ХЕМ СЛЪНЧЕВО, ХЕМ ПРЕДВЕЛИКДЕНСКО. АЗ БИХ КАЗАЛА...хем тривиално и банално! Как не ви омръзна да се хвалите и то нема с кво друго .Цъфнали сте и двамата ...вързали, но не се усещате.Кой ви завижда бе, на "голямата поезия" Уф,книжки амбалажи.нНа красотата и младостта Ви..олее! На мръсните пари, връзки-те се пукат един -
"Ангел мой" -изпълнява Анита Христова Трифонова
от: Анита Христова Трифонова · 20.05.2022МАЛЪК АСТРОПАРАЛЕЛ, ЗА КОЙТО РАЗБИРА Публикация от Росица Копукова в хумор · преди 24 минути 5 прегледа Сподели Следвай1 ЕЛИСАВЕТА БАГРЯНА, РОДЕНА НА 16 АПРИЛ АНИТ ТРИФОНЕ - РОДЕНА НА 16 ЮНИ !!! -
Кой се мисли тук за съвършен?! Налага своето мнение и дава определения ,наставлява що е поезия,кой, ха ха?!
от: Анита Христова Трифонова · 19.05.2022От мисирката- лъжи ,цял кош лъжи...по мен и дъщеря ми.... хората ме познават и са ме виждали, ало, мисирке, свести се! А се чудя защо ли не се срамуваш? ЗАЩОТО СИ болна ,много ....! Защо ,дебелано , сте впрегнала хакери и разни там платени ....да трият всиЧко мое след като не било вярно,защо те е стрАх да видиш истината за себе си,защо те е срам да признаеш ,че си нечия маша,че нямаш собствено АЗ, ЧЕ ДОРИ ПРОДАВАШ ЧУВСТВАТА СИ В ЧУВАЛИ АМБАЛА -
Молитва
от: Анита Христова Трифонова · 19.05.2022Моята молитва -авторска песен на А.Х.Т. sekirata cekupama
-