Премини към съдържанието

Живот мой

от Анита Христова Трифонова, 7.10.2019
  • 350 прегледа
  • 0 коментара

Живот мой - 

поезия  авторово

А.Х.Т.sekirata cekupama

"ЗЛОБАТА НЯМА ПОЧИВЕН ДЕН" - СБОГОМ И с този ми профил, а дали до юни докогато ме резнахте с другия ще реша

Получихте предупреждение от  Kalin Karaboychev

За да продължите  да публикувате , трябва да потвърдите това предупреждение.Възможно е да има и допълнителни ограничения. Ако има такива ще ги видите в детайлите на предупреждението. Детайли.

OK.

ЧАК ДО ЮНИ  С ОНЗИ МИ ПРОФИЛ, КОГА СЛЕДВА ТОЗИ И ПОСЛЕ ЦЯЛАТА ДА МЕ ИЗТРИЕТЕ - ТАКТИКА?Копаете ми гроб дотогава, но Господ решава.

БОЖЕ, КАКВА ЗЛОБА!   eb9cc4010a15.jpg

ЗНАЧИ - СБОГОМ. РАЗВИВАЙТЕ  СЕ ДОКОЛКОТО МОЖЕТЕ.

ХАЙДЕ, СТАМАТ, КОПУКОВА  И  ЦЯЛАТА ТАЙФА... :)))

Мислите ли , че не знаех , че съм провокирана и че не се оставих да ме накажете?

Да, разбира се , защото наистина ми писна от връзкарите и оплаквачите .

Г-н Карабойчев, субективизма е голяма работа, нали? Лек ден и спокойни сънища - нощите.

05 април 2020.,Плевен

Анита Христова Трифонова

Колкото до Стамат той си е платил да си прави рекламите на  тезата, че Земята не е кръгла, но вече премина и към друга тема - за коронавируса, затова съм хиляда процента сигурна , че е платен драскач - изпълнява поръчки и някой плаща на сайтовете да го търпят. Защо мене не ме държат и все ме гонкат?  АМИ НЕ ПЛАЩАМ! И понеже ще му врътнат кранчето с хонорара държи да е вечно първи с темите си продиктувани от поръчителите му. Същото е и с госпожица  журналистката .....Тя пък на тема стихове и книжки. За тези кефове се плаща  яко и така..ПАРИТЕ. Тези сайтове трябва да се поддържат с позволени и непозволени средства и все за сметката на някои си.

Днес мама се е родила и с нейното благоволение ще стане това, което трябва.

А това , че ми забранихте да помествам  с другият си профил си е Ваш  ГРЯХ, сайта не е мой.

НО В ИНТЕРНЕТА НЕ МОЖЕТЕ ДА МЕ СПРЕТЕ,

ДАЖЕ МЕ ПРАВИТЕ ПО-СИЛНА. ДО СКОРО.

ваша тръпка - А.Х.Т. sekirata cekupama

Препоръчани коментари

Коментари

Все още няма коментари.

IP.Board Videos by DevFuse
  • Добави ново...