Живот мой
Живот мой -
поезия авторово
А.Х.Т.sekirata cekupama
"ЗЛОБАТА НЯМА ПОЧИВЕН ДЕН" - СБОГОМ И с този ми профил, а дали до юни докогато ме резнахте с другия ще реша
Получихте предупреждение от Kalin Karaboychev
За да продължите да публикувате , трябва да потвърдите това предупреждение.Възможно е да има и допълнителни ограничения. Ако има такива ще ги видите в детайлите на предупреждението. Детайли.
OK.
ЧАК ДО ЮНИ С ОНЗИ МИ ПРОФИЛ, КОГА СЛЕДВА ТОЗИ И ПОСЛЕ ЦЯЛАТА ДА МЕ ИЗТРИЕТЕ - ТАКТИКА?Копаете ми гроб дотогава, но Господ решава.
БОЖЕ, КАКВА ЗЛОБА!
ЗНАЧИ - СБОГОМ. РАЗВИВАЙТЕ СЕ ДОКОЛКОТО МОЖЕТЕ.
ХАЙДЕ, СТАМАТ, КОПУКОВА И ЦЯЛАТА ТАЙФА... :)))
Мислите ли , че не знаех , че съм провокирана и че не се оставих да ме накажете?
Да, разбира се , защото наистина ми писна от връзкарите и оплаквачите .
Г-н Карабойчев, субективизма е голяма работа, нали? Лек ден и спокойни сънища - нощите.
05 април 2020.,Плевен
Анита Христова Трифонова
Колкото до Стамат той си е платил да си прави рекламите на тезата, че Земята не е кръгла, но вече премина и към друга тема - за коронавируса, затова съм хиляда процента сигурна , че е платен драскач - изпълнява поръчки и някой плаща на сайтовете да го търпят. Защо мене не ме държат и все ме гонкат? АМИ НЕ ПЛАЩАМ! И понеже ще му врътнат кранчето с хонорара държи да е вечно първи с темите си продиктувани от поръчителите му. Същото е и с госпожица журналистката .....Тя пък на тема стихове и книжки. За тези кефове се плаща яко и така..ПАРИТЕ. Тези сайтове трябва да се поддържат с позволени и непозволени средства и все за сметката на някои си.
Днес мама се е родила и с нейното благоволение ще стане това, което трябва.
А това , че ми забранихте да помествам с другият си профил си е Ваш ГРЯХ, сайта не е мой.
НО В ИНТЕРНЕТА НЕ МОЖЕТЕ ДА МЕ СПРЕТЕ,
ДАЖЕ МЕ ПРАВИТЕ ПО-СИЛНА. ДО СКОРО.
ваша тръпка - А.Х.Т. sekirata cekupama
Препоръчани коментари
Коментари
Все още няма коментари.