Мама Елка буди
A.Х.Т. sekirata изпълнява безмензурна народна песен на Борис Машалов Мама Елка буди
Препоръчани коментари
Коментари
-
Нови клипчета
-
0Вярвах и вярвам в тебе,живот,красиво живях,човек бях не сноб!
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 29.05.2023 · 23 прегледа -
0Кой ще ме накара Запада да заобичам Сюлеймана и Пашата-мой клип споделено със заглушена моя песен в него..
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 29.05.2023 · 46 прегледа
-
Последни коментари
-
Нямаш ли си камертон?!
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 27.05.2023Казълбашо, Дори не ти дочетох стиха скапан -драсканици! Мисли си,че те чета, че ти пускам емотикони, че ме дразниш, дебело казълбашко прасе! КОПУЧ,Ела ми у дома, да ми видиш дали ми е цепната бузата, но едно е сигурно ,че тебе те разбраха всички що за поетеса си и журналистка и най-важното ,за което И името ти говори ,че не си българка! Стига си обикаляла психиатрийте та и в Плевенската цъфна,дано поне те те излекуват. Такива "стих -
Човек ли е Лили Иванова?Да.Човек с главно Ч... Как се връща плоча / Всяка неделя
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 27.05.2023ХУБАВА СЪБОТА ВЕЧЕР! -
Стигнахме дъното....призив към президента да свика Консултативният съвет по национална сигурност
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 26.05.2023" НЯМАШ Достойнство, да кажеш, да, това, съм АЗ на 77, самотна Вдовица, 08:02 защо, се жалваш, да свалят постинги, след като..НЕ си.. Даниела Райчеевска , от Ямбол, род.в далечната..1946г искал УВАЖЕНИЕ..лъжицоо...? и, ти ми, дърдорищ за Бог..? хх 29 часа.мишкуваш.Суевтна, и гладна..Словоблудница.. с чуждият Мъж, с 4 деца... мръсниц .покрий се, за 1год.. пак, ще пиша... това , е Отворена, социална платформа.. а не, селскаата ти градинка.в задния двор... 199 имена ,си НАРО -
Нищо не започва от днес- връзките със САЩ на ПП и ГЕРБ,а Доган изчаква, гледа сеира ни,НАРОД ШАШТИСАН!
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 26.05.2023https://www.facebook.com/613446984/videos/10157541653816985
-