-
Нови клипчета
-
0Roxette - Crash! Boom! Bang! МАРИ ФРЕДРИКСОН, ПОЧИВАЙ В МИР МИЛИЧКА ...ОБИЧАМ ТЕ .
от: Anita Hristova Trifonova · 11.12.2019 · 39 прегледа -
0Roxette - Queen Of Rain [Official Music Video]
от: Анита Христова Трифонова · 11.12.2019 · 31 прегледа -
0Обсадата на Плевен, 20.07.1877 г. - 10.12.1877 г.
от: Anita Hristova Trifonova · 10.12.2019 · 30 прегледа
-
-
Последни коментари
-
Атака на социалните служби от София дошли в Плевен
от: Анита Христова Трифонова · 11.12.2019ЕС НЕ МОЖЕЛ ДА ПРИЕМЕ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА БЪЛГАРИЯ, НО МОЖЕЛ ДА Я НАЛОЖИ НА ВСИЧКИ ЧЛЕНКИ НА ЕС, КОЕТО СИ Е ВИД ИЗНУДВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ! Министерският съвет одобри позицията на страната ни по дело пред Съда на Европейския съюз, което е образувано по искане на Европейския парламент за становище относно присъединяването на ЕС към Истанбулската конвенция. В рамките на делото ЕП отправя два въпроса към Съда на ЕС, по които могат да участват и държавите членки, за -
ИЗГУБИХМЕ СТЕФАН ДАНАИЛОВ! Един голям българин, великолепен артист! Стефан Данаилов и Veronique Jano
от: Anita Hristova Trifonova · 27.11.2019Тролове ли са орки ли са не ме вълнува, има си някаква морална граница. Не е важно какви политически пристрастия е имал..беше уважаван от всички човек. Ако желанието за промяна на плюещите и нареждащите беше и една стотна от таланта и харизмата му, и го вложеха в усилие да променят нещо към по-добро.... в тази държава ще стане рай. За съжаление тролите нямат такива амбиции, 50 стИнки на коментар, фишче от националната, псувня и кръчма вечерта... После комунистите им виновни, Путин, Тръмп, Меркел -
Чувства в ритъм - музика пиано А.Х.Т. sekirata cekupama
от: Anita Hristova Trifonova · 26.11.2019Чувствата са нещо тъй понятно, за умни хора и добри, на за някои непонятно е дори да се твори. Тези някои са в излишък тук на майката Земя, този някой е възнисък за мен секирата, разбра? -
Разсърдила се булка Роса, поетеса боса
от: Anita Hristova Trifonova · 26.11.2019Слаба ракия са тези драсканици срещу мене и дъщеря ми, но се чудя дали пък наистина са на Росица Копукова, толкова чак да не може ?! Никаква рима и чувство, хаос от думи при това неприлични и уж неприемливи за този сайт. -
Жива
от: Анита Христова Трифонова · 26.11.2019ЖИВА съм , трябва да умра ли ,заради капризите на някой или по точно игрите и интригите, бъзиците на някои? Но това го решава дядо Ви Господ!
-