Премини към съдържанието

Roxette - Crash! Boom! Bang! МАРИ ФРЕДРИКСОН, ПОЧИВАЙ В МИР МИЛИЧКА ...ОБИЧАМ ТЕ .

от Анита Христова Трифонова,11.12.2019
  • 452 прегледа
  • 0 коментара

МАРИ ФРЕДРИКСОН - Една земна звезда угасна на Земята, остави нещо след себе си и изгря в небесата . ПОЧИВАЙ В МИР, МИЛИЧКА ...ОБИЧАМ ТЕ .  Прости ми, Мари, но си избра моят имен ден -09 декември 2019г.,  още сутринта, каква карма, каква съдба! Обичах те и продължавам да те обичам! От двете Ви, остана ми жива само Таря Турунен. Вие  - моите идоли в музиката въобще. Изключвам българският фолклор, на който принадлежа кръвно, всячески. Изчаквах да се съвзема, сред всичката тегота около мене, твоята смърт ми дойде в повече. Наричах и наричам твоят глас – „мелодия на душата”. Ненадмината си по въздействие и сила не само с него, а и с борбен характер - неописуем.Досега имам няколко мои клипа с твои песни, с мои стихове,но сега Бога ми, нямам сили …Събирам се вече трети ден и не мога, нещо ме стяга, боли! Дано времето измие раната или както става в живота – една рана след нея друга, но какво ли не съм преживяла все още…? Не искам да мисля за смъртта, но взе те тя! Изпраща изпитания на силните души, големите таланти, като теб. Боли ме много за теб, затова че беше ЧОВЕК, ИСТИНСКИ ЧОВЕК! Не мога да се успокоя, укротя от тази неправда, като знам какви хора живеят и мърсят Земята все още! Дано бурята в душата ми премине, но болката ме пари и не ще отмине! Нямаш посредствена песен, всичките за мен са хитове! Последните ти изпълнения придържана, седнала са короната на твоята голяма сила и мощ, дух несломим! Почивай в мир! ПОКЛОН.

ШВЕДСКО ПОП-РОК ДУО

sekirata Kude si obich moia

sekirata Obichash li

sekirata Do kraia

Препоръчани коментари

Коментари

Все още няма коментари.

IP.Board Videos by DevFuse
  • Добави ново...