Премини към съдържанието

Глава ли те боли, сино мой?

от Анита Христова Трифонова,14.01.2020
  • 554 прегледа
  • 1 коментар

Глава ли те боли, сино мой? - глисандо изпълнява А.Х.Т. sekirata cekupama

СЛУШАЙ , САМОЗВАНА ПОЕТЕСО! Престани с твоите хора да ми пълните постовете с грешки! АДМИН, ОТГОВОРЕТЕ МИ КОЛКО ПЪТИ ВЛЕЗНАХ В НЕИН ПОСТ ТА ЧАК И КОМЕНТАРИ ДА И ПИША И ДА Я СЛЕДВАМ? НО СЕ ПРАВИТЕ, ЧЕ НЕ ВИЖДАТЕ ...! Накарайте я да прочете какво е това глисандо, А КАТО СЕ ПРАВИ НА ПЕВИЦА И АКОРДЕОНИСТКА, ХАЙДЕ ДА ПУСНЕ СВОЯ ПЕСЕН ТУК, СВИРНЯ .

РОСО,КОЙ ДА МИ ГО КАЖЕ,ТИ НЕ ЗНАЕШ КАКВО Е ТОВА ГЛИСАНДО, А СИ ЕДНА ИНТРИГАНТКА И ПРИНУЖДАВАШ ХОРАТА ДА ТИ ИГРАЯТ ПО СВИРКАТА, НО НЕ И МЕН! ЗАБРАВИ, РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СИ ИДЕШ НА МЯСТОТО! ХАЙДЕ ,  ПУСНИ ТУК ТВОЕ ИЗПЪЛНЕНИЕ, КОМПОЗИЦИЯ, АРАНЖИМЕНТ! ДВА ТОНА НЕ МОЖЕШ ДА ИЗСВИРИШ , ДА ИЗПЕЕШ, ДВА РЕДА НЕ МОЖЕШ ДА НАПИШЕШ СВОИ И ВЕРНИ, ЕДНО КУЧЕ НЕ ОТГЛЕДА! РОВИШ ПО ПРОФИЛИТЕ  С ДЕСЕТКИ ТРОЛОВЕ И ФЕЙКОВЕ, ПРЕПРАВЯШ ПОСТОВЕ, ГЕПИШ ТЕМИ И ИДЕИ, ЗАТОВА СИ ДЕНЯ НОЩЯ В ИНТЕРНЕТА! А МОЯТА ДЪЩЕРЯ СИ Е МОЯ, ЩО Я ОБИЖДАШ, ЩОТО  ТИ НЯМАШ. КОЙ ТИ Е КРИВ, АЗ ЛИ!? ПАРИТЕ ТИ И ВРЪЗКИТЕ ТИ , И КУПЕНОТО ТИ ОБРАЗОВАНИЕ , И КНИЖКИ АМБАЛАЖ НЕ МЕ ПЛАШАТ!

СЛЕД КАТО НЕ МОГА НА ПРАКТИКА  ДА РЕДАКТИРАМ ПОСТОВЕТЕ СИ, КОМЕНТАРИТЕ СИ, ЧУЖДИТЕ ДА ТРИЯ , КОГАТО СА МРЪСНИ  И НЕВЕРНИ НАЙ-ВЕЧЕ ОТ ТРОЛОВЕ И ФЕЙКОВЕ НА ЕДНО ЕЛЕМЕНТАРНО ЛИЦЕ, КОЕТО ЯВНО НЯМА СПИРАНЕ С ОБИДИТЕ ПО МЕН И ДЪЩЕРЯ МИ, КОЯТО ПЪК НЯМА НИЩО ОБЩО С НАС ДВЕТЕ, ТЪРПЕНИЕТО МИ СЕ ИЗЧЕРПА!

ЗАЩО СЕ ВЛИЗА В ПРОФИЛИТЕ МИ СВОБОДНО И СЕ ПРЕПРАВЯТ ПОСТОВЕТЕ МИ, НЯКОИ СЕ ТРИЯТ , И ВСИЧКО  Е СРЕЩУ МЕНЕ ДА БЪДА УЯЗВЕНА, ОБИЖДАНА И ЛИНЧУВАНА ,ЗА КЕФА НА ЕДНА ... САМИЦА СИМЕОНОФФФСКА.

ПОСТОВЕТЕ  И БЛОГОВЕТЕ МИ СЕ МАНИПУЛИРАТ, А КЛИПОВЕТЕ МИ ПОЛОВИНАТА ГИ НЯМА, А, ЗАЩО КАЖЕТЕ , ОТГОВОРЕТЕ?

ТАЗИ ДА ПРОПЕЕ, ДА ПРОСВИРИ, ДА СИ ПРАВИ САМА КЛИПОВЕТЕ, АМИ И ЕДНО КОТЕ НЕ ОТГЛЕДА С МЪРЗЕЛА СИ И ЗЛОБАРСКАТА СИ ДУШИЦА.

ДА СПРЕ ДА ТЪРЧИ ПО МЕНЕ , ЗАЩОТО НАИСТИНА ЩЕ СЕ ПРЕПЪНЕ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАК. РАНО ИЛИ КЪСНО, САМО ГЛЕДАЙТЕ! НИ ПЕЕ, НИ ПИШЕ, НИ ТВОРИ, НИТО ЗА ХАКЕР СТАВА, АМА ЗЛОБА ГО ЯДЕ ОТВЪТРЕ.  АМИ НЕ СТАВАШ, ДРАГА , А ЗЛОБАТАТА ТИ Е ГРАМАДНА, ВСИЧКО ТИ Е КУПЕНО И ТИТЛИТЕ ТИ , И АМБАЛАЖНИТЕ ТИ КНИЖКИ!

УМИШЛЕНО Я ПОДДЪРЖАТЕ ТУК!

ИСКАШ ДА БЪДА НАКАЗВАНА ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ТУК , ПИПАШ В ПРОФИЛА МИ ЗНАЕМ С КОЯ ПОМОЩ И МЕ ПЛЮЕШ НАЛЯВО И ДЯСНО, НО И ТОВА НЕ МОЖЕШ!  ТЕКСТОВЕТЕ НА ПЕСНИЧКИТЕ ТИ СА КУХИ , А МОЯТА РИМА НЕ Е ТВОЯ РАБОТА, АЗ НЕ ТЕ ЧЕТА , КЪДЕ СЕ ВРЕШ И РОВИШ И МИ ПИПАШ НЕЩАТА!? НАГЛОСТ! ДА ТИ ИМАМ КУПЕНОТО ОБРАЗОВАНИЕ И ЖУРНАЛИСТИКАТА ФАЛШИВА, ПРОДАЖНА!

ХАЙДЕ ПРЕПРАВЯЙТЕ , КОЙ ПЛАЩА ЗА МРЪСОТИЯТА, КОЯТО МИ СЕ СЕРВИРА ВСЕКИ БОЖИ ДЕН...?!

клип А.Х.Т.sekirata Zaguben prost narod shte si umre v homot

ЗАГУБЕН, ПРОСТ НАРОД, ЩЕ СИ УМРЕ В ХОМОТ

 

Препоръчани коментари

Коментари

Кога ще ми разрешите да мога да си редактирам коментарите и изтривам цинизмите на уж поетесата Копукова , които пуска  по мене? ПРОВОКАЦИЯ СЛЕД ПРОВОКАЦИЯ , ИНТРИГИ ...! Въпросната си пуска каквото и където и  скефне за мене необезпокоявана, но то така много лесно. И аз да знам, че съм защитена от управата на даден сайт ще си правя каквото искам, но хората ви гледат сеира, освен че пред мене се излага тази с троловете  и фейковете си и тук! Да пропее и просвири тук, но слон е стъпил на ушите и щом глисандо не знае какво е. В тази родопска песен има доста глисандо! Няма да ме спре, да се откаже, макар че купува сайтовете и управата им.Всичко има край, онзи горе гледа!

Линк към коментара


IP.Board Videos by DevFuse
×
×
  • Добави ново...