БСП: БЪЛГАРИЯ ВСЕ ОЩЕ Е НА ДЪНОТО В ЕВРОПА В БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА (25.02.2021)
...всички фази минаха от планът заличаване на българите, като нация и на България .Остава формалност само да сменят името на красивата ни Родина.
И е наближило, дано не го доживея!
Не ще го преживея!
Може ли някой да ми обясни защо в блога на този сайт аз съм длъжна да понасям обиди и то от тролове,защото не се представят кои са? Защо този ми пост за протестите от вчера не се прие и сега също?
-230–И ДЕН ОТ АНТИПРАВИТЕЛСТВЕНИ ПРОТЕСТИ (23.02.2021)
Има ги няма ги тези протести аз си ги чета и следя с материал по темата и клипове-не мои!
Герберите тук злобеят, но така нищо няма да постигнат, нищо!
Аз съм само един потребител,без претенции като някои тук да съм велик
Знам как стоят нещата, но и разбирам виждам РЪКАТА НА МАЕСТРОТО-ЕВГЕНИ ДИМИТРОВ. Слави наистина трябва да му целува краката.Иначе добре натриха носа на арменеца и турчина,които режат ТОТО,освен че се опитват да пречат на Слави Трифонов.
Иначе за текстовете имам резерви, но на този фон-глад у нас на текстописци това е много добре.
Поздрав за Даниела Райчевска и Росица Копукова-аз ги поздравявам с тези големи мъже, нали си търсят половинките в интернета,
а Копукова пуска пак за дъщеря ми кво чула недочула, кво разбрала недоразбрала...от жълтите вестници и сайтове.Това ли е днешната журналистика -жълтурка?! При това изгубило давност, освен ,че е префасонирано и преработено.
Учителите на Копукова -необезпокояваната, знаете ли, имате ли представа колко сте жалки,независимо дали сте само от Плевен
Но всичко ще си иде