Премини към съдържанието

Роске ле, чушка червена, симеоновска от Герб позлатена

от Анита Христова Трифонова, 6.02.2020
  • 529 прегледа
  • 1 коментар

Роске ле, чушка червена, симеоновска от Герб позлатена - народна песен

Препоръчани коментари

Коментари

 Роске Копукова,   ТЕКСТОВЕТЕ  ТИ  НА УЖ ПЕСНИ СРЕЩУ МЕНЕ -ПОВЕЧЕТО  НЕ СА ТВОИ  - ПОДПИСВАМ! ОСОБЕНО ЕДНАТА МНОГО Е РАЗЛИЧНА ОТ ДРУГИТЕ.  СТИЛЪТ НЕ Е ТВОЙ ПО ПРИНЦИП В ПОВЕЧЕТО, КОИТО ПУСКАШ СРЕЩУ МЕНЕ. КОЙТО ТИ ГИ ПИШЕ И ДАВА ТЕ ЗАКОПАВА.МИСЛИШ ЛИ, ЧЕ САМО АЗ ГО ЗАБЕЛЯЗАХ?! ЗАЩО ТУК НЕ ТЕ НАКАЖАТ ЗА ПЛАГИАТСТВО?! ЗАЩО ДОПУСКАТ ЧУЖДИ СТИХОВЕ  С  ТВОЕТО ИМЕ В ТВОЙ БЛОГ С ПОДПИС ЗА АВТОР?  ВРЪЗКАРКА! МОЛИХ ТЕ ДА СЕ СПРЕШ, НЕ ЩЕШ, А СЕГА РЕВЕШ?!

КАКВО МИ ОСТАВЯШ МУЗИКАТА, НАЛИ СИ БИЛА  ПЕВИЦА И ПРИ ТОВА В ПЛЕВЕН СЕ ВИХРИЛА В КОМПАНИЯ ИЛИ ПАК ЛЪЖИ?!

ЕТО ТОВА СИ ТИ ЕДНА ЛЮТА ЧУШКА , КОЯТО ПОДМ...  ВИНАГИ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ , МАЖИ СЕ...ЩО ЛИ СИ ТОЛКОВА ЗЛОБНА? АМИ ЩОТО СИ НЯМАШ НИКОЙ ! ТОЛКОВА Е ЯСНО.

КЪМ ПРОВЕРЯВАЩИТЕ БЛОГОВЕТЕ В ТОЗИ САЙТ, ОТГОВОРЕТЕ МИ ЗАЩО ВЪПРОСНАТА Р.КОПУКОВА ПУСКА В БЛОГА СИ ЧУЖДИ ТЕКСТОВЕ ПОД НЕЙНО ИМЕ? НАЛИ ТОВА ПРОТИВОРЕЧИ НА ПРАВИЛАТА ВИ?

ВЕЧЕ РАЗПОЗНАХ ПО СТИЛА КОЙ И ПИШЕ ТЕКСТОВЕТ СРЕЩУ МЕНЕ, А ТЯ ГИ ПУСКА В ДВАТА САЙТА ОТ НЕЙНО ИМЕ?! ТОВА Е СРАМ, РЕЗИЛ!

И КАЖЕТЕ МИ КАК СЕ НАРИЧА ТОВА -

....ДА СЕ РОВИШ В ЛИЧЕН ЖИВОТ НА КОЛЕГИТЕ СИ   - поети- мъже, а си жена и да плюеш  по тях само защото са те зарязали като жена? Също и по жени колежки поетеси, всички са ти криви,че си неудачник и живееш сам сама като кукувица без челяд дори, чак пък половинка. Такова същество е опасно за обществото. Единствено му остава да си спи с хартийките, книжките...и фантазира, да прави мизерии! По принзцип всеки човек си има трески за дялане, всеки човек си има недостатъци, пороци, а особено творците, но истинските, които могат всичко или като мене поне по-малко от всичко, такива хора са много чувствени, емоционални и е възможно ако са по- слаби характери да се поддадат на лоши навици, но не като при моята дъщеря -НАИВНА, да позволи да я крадат с гербови самолети и изнасят в чужбина, а тук Роса да пише срещу нея за пари и за книжките си. Бизнес прави с човешки души, то своята  е продала/това име българско ли е?/  Валери Станков -Варна е по- добър в римите от Копукова и това се знае , но и като баща, половинка,  и в любовта по-търсен от нея май, защото има  и двама прекрасни сина-реализирани. На тях не можаха да попречат като на моята дъщеря, но Полина беше много красива и дразнеше  грозотиите и некадърните.Затова и тук съм наричана дори грозна, ха, ха... Ама наистина е смешно, защото хората ме познават, виждали са ме на живо.Сега  и винаги имам проблеми с Копукова, и  търчи по мене по сайтовете както и по ВАЛЯ ЙОТОВА И ВАЛЕРИ СТАНКОВ ...ТОВА Е ЖЕНСКА ЗЛОБА! В ДВА САЙТА МЕ ИЗТРИХА ЗАРАДИ НЕЯ, НАДДЕЛЯ!  СЕГА В БЛОГ БЕГЕ ПИША ПОСТОВЕТЕ СИ- ПОВЕЧЕТО КАТО КОМЕНТАРИ САМО ЗАРАДИ НЕЯ , МАКАР ЧЕ НЯМАМ НИКАКВИ ЦИНИЗМИ И ВУЛГАРИЗМИ КАТО НЕЯ.  В текстовете си  и стиховете си и то срещу нея ИМАМ ХУМОР - ТЪНЪК , САТИРА- ОСТРА , А ТОВА Е ПОЗВОЛЕНО .ТЯ ДЕЙСТВА И ТУК В КАЛДАТА - БЛОГОВЕТЕ.ПОСТОЯННО ИМАМ ПРОБЛЕМИ С ДВАТА СИ ПРОФИЛА, ОСОБЕНО ПРИ ПУСКАНЕ НА ПОСТ В БЛОГА СИ, УЖ БИЛ МОЙ. КОМЕНТАРИТЕ СЪЩО.НЕ ЗНАМ с какво и кои вербува, но тя  НЕ РАЗБИРА ОТ ТЕХНОЛОГИИ, СЪМНЯВАХ СЕ, ЧЕ Е ГЕОРГИ СТОИМЕНОВ - starforlife или ..лекси....ОТ БЛОГБЕГЕ ХАКЕРИ, ТА И missana - ОТ ЧУЖБИНА ПИШАТ, ЗАЩОТО ТЕ ПЪК ЗАРАДИ ПОЛИНА И РУСИЯ МЕ МРАЗЯТ . НО вече знам че има и келеши...малки тук, които и ходят по свирката.ВСЕКИ ОТГОВАРЯ ЗА СЕБЕ СИ И СИ НОСИ ГРЕХОВЕТЕ , ОТГОВОРНОСТИТЕ  И СИ ПЛАЩА ЕДИН ДЕН.

Написах този  си пост бързо и кратко, и ясно не защото тя  не спира, а аз спрях за нея да пея не от страх, а просто ми писна. Тя тъпче на едно и също място с едни и също думи, изрази ...банално и ни рима , ни чувство само една злоба прозира, чак пък песни било, оле...! Така че написах този  и онзи си  пост не само, за да защитя Валя Йотова и Валери Станков  , но защото искам да заявя,

ЧЕ ТАЗИ симеоноффка НЕ МЕ ПЛАШИ И НЕ МИ ДЕЙСТВА ако ще и да се ....В САЙТА ВИ.

ЩОМ АДМИН И ПОЗВОЛЯВА ДА МЪРСИ САЙТА...например тук пише необезпокоявана  за двата ми разкрачени крака...ми къв сайт сте , Калине? То моите крака са каквито и да са, ЖЕНА, МАЙКА СЪМ, РОДИЛКА СЪМ БИЛА...., 

но САЙТА ВИ ГО РАКРАЧВА ЕДНА ЕЛЕМЕНТАРНА ЖЕНИЦА ,НЕСРЕТНИЦА!

И да има грешки, преправяне и на цели фрази тук знайте ,че не са от мене. Рразбрахте , че профилите ми и тук се манипулират, за да ме очернят . ЕДНИ И СЪЩИ ДУШИЦИ СА, РЪЧИЦИ СА , ГОРКО ИМ.

ПОЗДРАВ ОТ МЕН С ЕДНА ОТ НАЙ- ХУБАВИТЕ И СЛОЖНИ НАРОДНИ ПЕСНИ  - ЗАБЛЕЯЛО МИ Е АГЪНЦЕ. ТАКАВА ТЯ ДА СЕ ПРЕОБЪРНЕ СТО ПЪТИ НЕ МОЖЕ ИЗПЯ, АМА ПЯЛА В ПЛЕВЕН И СМАЯЛА 40 ЧОВЕКА И ТОВА ГО ПУСКА В ИНТЕРНЕТ И СЕ ПОДПИСВА, НАИСТИНА САЛУДНИЧАВИ ФАНТАЗИИ.

Та в моите песни има ли цинизми и вулгаризми? Има хумор, сатира , но бруталности,  простотия и мръсни думи ,с които ме засипва няма,  та и дъщеря ми я изкара ....Нямам думи, тя изобщо не я познава, не я е виждала, какт о и самата мене.

sekirata Zableialo mi e agunce

 

 

А.Х.Т.sekirata cekupama

Линк към коментара


IP.Board Videos by DevFuse
×
×
  • Добави ново...