Премини към съдържанието

Докога , генерале?!

от Анита Христова Трифонова,11.04.2020
  • 469 прегледа
  • 3 коментара

Докога , генерале?! - музика текст изпълнява А.Х.Т.sekirata cekupama

Кой от тримата? Единият няма права, другият послушко, а третият  провъзгласил се за бащицата на нацията  управлява еднолично.

 

Постоянният адрес не е основание да се върнеш в София , та и в провинцията

Няма  ли да спрат тези разходки на нашите печалбари до Родината и в чужбината?Носят ни заразата, а ние тук спазваме правилата с малки изключения най-вече наркоманчета и клошари.То не може така едни спазват правилата и са като затворници , а другите на свобода и ги заразяват.Това не е народ и с право имам клип -Загубен прост народ как да те обичам?! 

d 

  • Ха-ха 1

Препоръчани коментари

Коментари

Постоянният адрес не е основание да се върнеш в София , та и в провинцията

Няма  ли да спрат тези разходки на нашите печалбари до Родината и в чужбината?Носят ни заразата, а ние тук спазваме правилата с малки изключения най-вече наркоманчета и клошари.То не може така едни спазват правилата и са като затворници , а другите на свобода и ги заразяват.Това не е народ и с право имам клип -Загубен прост народ как да те обичам?!d r l m,flrk[rsjdmdта и в провинцията!

 

Линк към коментара

Как да Ви обичам , когато позволявате и участвате във вандалщината на мои профили в интернет, мои постове -всякакви и с текст , и клипове, и колажи ,та и мои лични снимки?! Не, не сте луди, а сте злобни и завистливи, отмъстителни и сте доста такива за съжаление! Докога ще ме „моделирате” , та аз ли съм най-опасната в този сайт,малеее…голяма сте излагация. Доносниците тук ще се пръснат от злоба и завист,че нямат моя свободен дух най-вече, а са …

Линк към коментара

Не може така едни спазват правилата и са като затворници , а другите на свобода и ги заразяват. Стига с тези връзки  и пари, аман!

 

 

 

sekirata Zaguben prost narod kak da te obicham

 

 

Как да Ви обичам , когато позволявате и участвате във вандалщината на мои профили в интернета, мои постове - всякакви и с текст , и клипове, и колажи , та и мои лични снимки?! Не, не сте луди, а сте злобни и завистливи, отмъстителни и сте доста такива за съжаление!

Линк към коментара


IP.Board Videos by DevFuse
×
×
  • Добави ново...