Премини към съдържанието

Константин и Софи повдигат костите на покойната Румяна

от Анита Христова Трифонова,27.06.2020
  • 1681 прегледа
  • 3 коментара

Румяна и Стефан Митров - Аз и ти

КРАДЦИТЕ!!! - Константин & Софи Маринова - Проблем (Official Video)- крадците!!!

ПОЧИВАЙ В МИР, МИЛИЧКА! НЕ ТЕ ПРЕГЛЪТНАХА И МЪРТВА! НО ТО СЕ ВРЪЩА.

Препоръчани коментари

Коментари

Константин и Софи Маринова най-накрая осъществиха мечтата си да запеят в дует. Песента им "Проблем" е вече факт, а във видеото ключово участие има Фънки. Щастието от успеха на парчето бързо бе попарено. Оказа се, че дуетното парче на Коцето и Софка не е авторско. Нещо повече, дръзнали са да посегнат към култов хит на покойната си колежка Румяна. 

Става въпрос за песента "Аз и ти", която Румяна и Стефан Митров запяват в края на 90-те години. Сега Константин и Софи Маринова са направили ретро хита с нов аранжимент и текст и му дават наново живот. 

Във видеото накрая участие взема и Фънки с култовите думи: "Не, не, не. Трагедия. Защо не си намерите нещо друго да правите". 

Явно в чалгатa става все по-трудно да се правят песни и голяма част от звездите посягат към корените на този жанр. Преди няколко месеца Константин възроди още един тотален хит от близкото минало - "Гот ми е" на Джони, Криско посегна към песни на Щилян и Радо Шишарката, Емилия също направи няколко съвременни интерпретации на някогашни тупалки.

  • Харесване 1
Линк към коментара
преди 59 минути, haidukpikaso написа:

Песента не е и на Румяна и Стефан Митров, тя е гръцка.

Какво ме изчака  да излезна от профила си, да излезна от сайта и си прасна "компетентното" мнение?! Ние сме българи, освен ако Вие не сте?! И тук се касае за колегиалност между български певци и певици. А Софка се дере като яре и се прави на красива безуспешно. Фънки направо се изложи. Коцето донякъде се е справил гласово.Текста е под всякаква критика. Клипът не струва.

Иначе сръбско и гръцко и като кавъри масово се пее от нашите хубавци и хубавелки. 

  • Харесване 1
Линк към коментара


IP.Board Videos by DevFuse
×
×
  • Добави ново...