ЕС НЕ МОЖЕЛ ДА ПРИЕМЕ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА БЪЛГАРИЯ, НО МОЖЕЛ ДА Я НАЛОЖИ НА ВСИЧКИ ЧЛЕНКИ НА ЕС, КОЕТО СИ Е ВИД ИЗНУДВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ!
Министерският съвет одобри позицията на страната ни по дело пред Съда на Европейския съюз, което е образувано по искане на Европейския парламент за становище относно присъединяването на ЕС към Истанбулската конвенция.
В рамките на делото ЕП отправя два въпроса към Съда на ЕС, по които могат да участват и държавите членки, за
Тролове ли са орки ли са не ме вълнува, има си някаква морална граница. Не е важно какви политически пристрастия е имал..беше уважаван от всички човек. Ако желанието за промяна на плюещите и нареждащите беше и една стотна от таланта и харизмата му, и го вложеха в усилие да променят нещо към по-добро.... в тази държава ще стане рай. За съжаление тролите нямат такива амбиции, 50 стИнки на коментар, фишче от националната, псувня и кръчма вечерта... После комунистите им виновни, Путин, Тръмп, Меркел
Чувствата са нещо тъй понятно,
за умни хора и добри,
на за някои непонятно
е дори да се твори.
Тези някои са в излишък
тук на майката Земя,
този някой е възнисък
за мен секирата, разбра?
Слаба ракия са тези драсканици срещу мене и дъщеря ми, но се чудя дали пък наистина са на Росица Копукова, толкова чак да не може ?! Никаква рима и чувство, хаос от думи при това неприлични и уж неприемливи за този сайт.