Премини към съдържанието

27-ми ден протести: Народът срещу мафията„Мутри вън!“ (04.08.2020)

от Анита Христова Трифонова, 4.08.2020
  • 298 прегледа
  • 1 коментар

 

59fa729dfba6.jpg

....С такава защита отвън как да не устискате...Резил сте, чак пък българи-ОСТАВКА Е НАЙ-МАЛКОТО, КОЕТО ЗАСЛУЖАВАТЕ! Ако бяхте в Румъния досега да Ви няма изобщо...но българският народ е кротък народ, интелигентни протести, НО ЩЕ Е ДОВРЕМЕ ТАКА!

 

 

Препоръчани коментари

Коментари

Борисов и Герб, та и всички депутати, голям грях имате към народа,особено към децата ,които от малки се научиха да слагат маски, да реват че не могат да дишат, ВИЕ СТЕ ИДИОТИ! КРЪГЛИ ИДИОТИ! ЖИВОТНОТО  НЕ Е ТАКА СВИРЕПО ЕДНО КЪМ ДРУГО!

И СЕГА ЛИ СЕ ДАВАТ ПАРИ ДА СЕ ПИШЕШ,ЧЕ СИ КОРОНАВИРУС
ДА ТЕ ТЕСТУВАТ С ДНК -ТО ,КОЕТО КЪДЕ ОТИВА?! СКАНДАЛ в Narod: Предлагат пари, за да запишат покойници за жертва на вируса! Кой печели от раздуването на жертвите?


Дали управляващите не нагнетяват изкуствено страх и паника у хората, за да стоим под ключ, докато те вършат някакви техни машинации? Изглежда като брътвеж на конспиратори, но само на пръв поглед, проучи Narod. Оказа се, че има достатъчно сигнали за фалшиво надуване на броя на заразените и починалите от страна на шефове на болници, въпросът … Продължете с четенето на СКАНДАЛ в Narod: Предлагат пари, за да запишат покойници за жертва на вируса! Кой печели от раздуването на жертвите...

 

 

"ДЕН НА СВОБОДАТА“ - СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ГЕРМАНЦИ СЕ ОПЪЛЧИХА НА КОРОНАВИРУСНИТЕ ОГРАНИЧЕНИЯ (03.08.2020)

 

 

 

Линк към коментара


IP.Board Videos by DevFuse
×
×
  • Добави ново...