Премини към съдържанието

Sofia, Anti-Government protest day 40 - Surprise morning blockades

от Анита Христова Трифонова,17.08.2020
 • 335 прегледа
 • 2 коментара

Sofia, Anti-Government protest day 40 - Surprise morning blockades

3ca9484d261d.jpg

 • Харесване 1

Препоръчани коментари

Коментари

ХИЛЯДИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП В ГЕРБ  НАЧЕЛО СЪС СИКАДЖИЯТА ОТ БАНКЯ

Страхлив народ, Боже, така ще си умрем -РОБИ!Който оцелее.

ГЕРБ внасят предложенията си за промени в Конституцията още днес -БЪРЗАТ ,АМИ ПОЗНАЙТЕ ЗАЩО?

Възможно ли е свикване на ВНС и промени в Конституцията?

ПРЕМИЕРЪТ НЯМА ПРАВО ДА ИСКА СВИКВАНЕ НА  ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ-каза ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ.

Той опроверга и няколко обвинения към ГЕРБ.

„Първата лъжа е, че Борисов и ГЕРБ целят да протакат във времето, да няма избори, да няма служебно правителство. Абсолютна лъжа! Днес внасяме тази Конституция. И изобличаваме втората лъжа – че това е Конституция на ГЕРБ. Великото народно събрание може да промени всеки един ред, буква, точка, включително и президентът да е и главен прокурор. Искаме ВНС да се произнесе”, каза премиерът.

Друга лъжа било, че управляващите не искат машинното гласуване. „Още днес Томислав Дончев и група депутати, за да стане по най-бързия начин, трябва в Избирателния кодекс да се каже, че машините може да бъдат взимани под наем, да бъдат закупувани и да има възможност да се гласува на хартия, ако някой счупи машината. Още днес ще говоря с Ананиев на ЦИК да се купи сграда”, каза още премиерът.

 

Цвета Караянчева допълни, че още днес ще бъде направен график на срещите.

БЪРЗАТ, БЪРЗАТ....УЖАС...тези плачат за кръв...от народа..но едва ли само

Поредна нощ на палатковия лагер във Варна-17 август 2020

Контрапротестантите, колко милиона ви раздаде БОКО, ПРОДАДОХТЕ СЕ ....ДУПЕДАВЦИ!
Някой го каза-българите са с проститутски манталитет! СРАМ.

Инджова определи среща на Борисов на 2 септември в 8 сутринта
Ще принудим всички патриоти и наши противници да встъпят в еднополов брак помежду си, пошегува се адвокат Хаджигенов
Същевременно БНР съобщава, че около 30-ина души са се събрали тази вечер на контрапротест на тротоара пред румънското посолство - те се определят като граждански патрули, чиято цел е да не позволят на протестиращите отново да блокират кръстовището. Контрапротестиращите са на мнение, че блокадите в центъра на София са незаконни и нарушават спокойствието на гражданите.

f775847501f1.jpg

40-ят ден на протестите на Орлов мост

Промяна в настроението на протестиращите няма след изявлението на премиера Борисов на 14 август, когато той предложи свикване на Велико народно събрание, намаляване на депутатите от 240 на 120 и промени в Конституцията. Протестиращите настояват за оставки.

1a73f06a7bf2.jpg

 

6035e78895ef.jpg

На Орлов мост 40-ят ден на протестите започва спокойно. Нощта е преминала без проблеми и тук, и на останалите три места в столицата, които са блокирани с палаткови лагери.

6ac7f7a1d848.jpg

И медицински сестри излизат на безсрочен протест

Очаква се в 18:30 ч. сестрите да направят палатков лагер пред Министерството на здравеопазването. Те са недоволни, че в Националния рамков договор страна са само лекарите, а медицинските специалисти били изключени.

 • Харесване 1
Линк към коментара


IP.Board Videos by DevFuse
 • Нови клипчета

 • Последни коментари

  • С една дума Путин подреди света
   от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 25.09.2022
   Украйна тряБва да се срамува,защото войната не я води тя , а НАТО,ЕС ,АМЕРИКА НАЙ-ВЕЧЕ при това с наемни войници най-вече престъпници ,затворници, осъждани...платени души Срамно е  и смешно- Украинците изобщо не се бият с руснаците  и децата го знаят ,медиите наши са купени и лъжат, българите-народа ми имаМЕ други източници ДА СЕ ОСВЕДОМЯВАМЕ ЗА ИСТИНАТА  и спрете да се фишкате и заплашвате дори баби като мен ,което е вече СМЯХ!
  • Отговор в защита на поетесата Маргарита Петкова
   от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 24.09.2022
   Копукова ,не можеш да полееш на малкия пръст на тази талантлива поетеса,а като жена пък хич не можеш да се мериш с нея.Така ще си идеш злобна и негодна. И няма да спреш да бълваш отрова не само по нея.   КОПУКОВА,За мене и не само за мене не сте никаква поетеса, да не говорим пък творец и чаровница като Маргарита Петкова . Това наградите хората знаят че нищо не значат, но Христо Ботев все награди и чували с книжки има и се е хвалил ПЪК Е ВЕЛИК!  Нямате и срам и съвест,госпожо мисирке
  • "Делници" - 23.09.2022 "ЕВРОДИКОФ" на живо топчат
   от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 23.09.2022
   И АЗ НЕ МОГА ДА ВИ РАЗБЕРА ВАС НАУЖКИМ БЪЛГАРИТЕ! И  ДАЛИ ПУТИН БИ ВИ "РАЗБРАЛ" АКО ВИ ОТКРИЕ,"ПЕТЪР ПЕТРОВ"?! И АЗ НЕ МОГА ДА ВИ РАЗБЕРА ВАС НАУЖКИМ БЪЛГАРИТЕ АКО СТЕ ТАКИВА,  ТЕЗИ ИНДИВИДИ ТУК НА ХОНОРАР ДА СЕ ИЗЛАГАТ И ДА ПИШАТ КАКВОТО ИМ НАРЕЖДАТ ! ЗАТОВА НЕ СА С ОТКРИТИ ДАННИ,КРИЯТ СЕ  ПОВЕЧЕТО. АМИ ТОГАВА КАКВО Е ЧУДНОТО,ЧЕ МЕ  МАЙТАПИТЕ ,ЧЕ ИМАМ ХУМОРИСТИЧНА ПЕСЕНМОЙ КАВЪР -"ОТ ДНЕС ЩЕ СЪМ АЙШЕ" . ВИЖТЕ ВЪВ ВАШАТА ПАНИЦА КАКВО ДРОБИТЕ, МОЕТО Е САТИРА, А ВАШЕТО?! УПРАВАТА НА САЙ
  • Българийо,сълзите си изтрий,срамът измий
   от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 22.09.2022
   Защо злобарите  и некадърниците в изкуството се привличат и правят мизерии?! Какво ли правя тук наистина май на инат,щото една луда мисирка ми се налага с връзките и парите си,но явмно не трялва да вярвам в вешкото в човека. хищници сте отврат
  • sekirata Споделя
   от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 21.09.2022
   Стреснат, зомбиран народ,така и ще си иде ако не му просветлее! Ама как да стане,по умните и свежа плът  ги купиха отвън, продадоха се за лична изгода и слава, тук останаха само....и пенсии!  
×
×
 • Добави ново...