Премини към съдържанието

Премиерът-заложник ...допълвам-Убиец на народа си!

от Анита Христова Трифонова,13.09.2020
  • 453 прегледа
  • 2 коментара

Кой издаде командата за безпрецедентната сеч на площада- "Алтернативата" със Светла Петрова

 

ЕТО КОЙ -ПЕЕВСКИ И ДОГАН  ЧРЕЗ БОРИСОВ

БОРИСОВ Е ВЕЧЕН ЗАЛОЖНИК И КУТРЕТО НА ПЕЕВСКИ И ДОГАН

КАК ГО НЕ РАЗБРАХТЕ 

ДПС И ДОГАН С ПЕЕВСКИ НА БУНИЩЕТО И ТОГАВА СЕ ОПРАВЯЙТЕ С БОРИСОВ И ТЕЗИ КАТО НЕГО КОИТО СА ДУПЕДАВЦИ НА ДОГАН И ПЕЕВСКИ  И ДПС

ИНАЧЕ ТЕ ОТВЪН ПАК ЩЕ ДЪРПАТ КОНЦИТЕ НА НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ, КОИТО И ДА СА ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ,ЗАТОВА И БЯХ И СЪМ ПРОТИВ ВСИЧКИ ПАРТИИ.

 

НЯМА ПАРТИЯ, КОЯТО ДА УДЪРЖИ НА ДОГАН И ПЕЕВСКИ, НА ДПС. ДОРИ ОТ РАЗСТОЯНИЕ.

  • Харесване 1

Препоръчани коментари

Коментари

Пинокио от Банкя

Пинокио или пък Буратино,

Вълкът страшен, Арлекино...

Червена шапчица умря

от вълкът изядена в Банкя!

 

стихове А.Х.Т.sekirata cekupama 

 

"На всеки 7 секунди един човек в света умира от диабет Списъкът може да бъде продължен с инсулт и инфаркт на миокардата на всеки няколко минути, както и пълна бъбречна блокада."

 

"България и САЩ подписаха ключови документи за 5G мрежите и ядрената енергия Майкъл Помпео: 5G технологиите гарантират сигурни мрежи не само за България, но и държавите членки на ЕС и НАТО."

Дрън, дрън и децата знаят ,че  5G е катализатор  на Ковид19!

НЕ ЗНАМ ДА ИМА ПОЧИНАЛИ ПОЛИТИЦИ ОТ КОВИД19..ЩО НИ ПРАВИТЕ НА ИДИОТИ,а тук някои .иш..... да си затворят устата ,като много добре знаят,че нямам нищо общо с ЧАЛГАТА!  Аз съм музикант професионалист - НАРОДНА ПЕВИЦА И МУЗИКАЛЕН ПЕДАГОГ.

"Бойко Борисов се самоизолира заради контакта със зам.-министър Нанков, PCR тестът му е отрицателен Двамата са били в близък контакт през изминалите 24 часа".

ХА, ХА...ИЗОЛИРАЛ СЕ!?!

НА КОГО ГИ ПРИКАЗВАТЕ,ЦИРКА БОРИСОВ-РАДЕВ ПРОДЪЛЖАВА. ИГРАЯТ СИ ЗА СМЕТКА НА НАРОДА! БОРИСОВ ОБАЧЕ Е ГЛАВНИЯТ ИНТРИГАНТ И ЩЕ РЕВЕ ЕДИН ДЕН,САМО ГЛЕДАЙТЕ.

ВАЖЕН Е ЗАЩОТО ПРОДАВА МИЛО И ДРАГО  И ОТ ДЕТЕТО СИ СЕ ОТКАЗА САМО ЗАРАДИ ТАЗИ ПУСТА ВЛАСТ И ПАРИ,ЩЕ ГИ НОСИ НА ОНЗИ СВЯТ!ЛАКОМИЯ! ПРОДАДЕ И СЕБЕ СИ,ТОВА Е РЯДЪК СЛУЧАЙ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ,ТАКЪВ ДИКТАТОР !  СПЛУЛ СЕ.

  • Харесване 1
Линк към коментара


IP.Board Videos by DevFuse
×
×
  • Добави ново...