Премини към съдържанието

Обръщение на президента Румен Радев към българския народ (28. 09.2020)

от Анита Христова Трифонова,28.09.2020
  • 266 прегледа
  • 1 коментар

Обръщение на президента Румен Радев към българския народ (28 09 2020)

7a832814ce13.jpg

  • Харесване 1

Препоръчани коментари

Коментари

От коронавирус не се умира! Ковид не е смъртоносен.

ХОСПИТАЛИЗИРАНИ - 280.... и това число сочи днес 11.11.2020 г на сайта МЗ...

......бе, хора, то само една голяма болница в Бургас има 100 легла за раковоболни пациенти и всичките са заети отдавна, а някои от тези пациенти са на възраст между 25 и 90годишни пациенти и нагоре и си мрат като пилци...що и тези данни не ги изнасяте, че като е "гаргата рошава, да е видно че е рошава" или като държавата е мащеха, да се види че е мащеха, а премиерът се държи като ощипана госпожица и се вайка като стара мома на мегдана....или медиците - излезте пред камерите и заявете категорично - от коронавирус не се умира ! Ще свикнем с него да живеем така както живеем с Грип А, Грип В и Грип С....така и с ковид19...ще го преживеем.

Защо никой от лекарите  вече не говори за СИФИЛИСА?, който е смъртоносен?

До бг - медии и сайтове

ДНЕВНИК - къде са ви специалистите които следят заразените в България?
БГ . НЮЗ - къде ви е информацията за корона-заразените от къде черпите данни?
ОФ-НЮЗ, ФРОГ-НЮЗ, ДИР-НЮЗ и още 10-на сайтове които ПРЕКОПИРВАТ наготово не посочват източниците на информация за ковид19 - къде са ви спецовете медици които са потвърдили цялата ви информация, къде са линковете ?
Поради факта че копирате наготово несигурна информация, предлагам ви да публикувате

ОБЩИТЕ СИМПТОМИ ПРИ ГРИП "С" И КОВИД"19"
- кашлица,
- лош дъх в устата (метален вкус) (проверете си пломбите )
- липса на обоняние,
- липса на вкус,
- треска (особеност при чумата, записана е в книгите за ВСВ) свързана с кошмарните сънища.
- задух - особено при пушачите и астматиците

С тези симптоми хората поне ще са спокойни, че няма да умрат от заблуда, която медиите непрекъснато ни натрапват. Защото при всяко вирусно заболяване, ако сърцето е силно и успее да издържи на напрежението, което се получава от употребата на "лекарства" и дрога, човекът прескача "трапа".

За жалост в България държавните медии и телевизии ни натрапват една лъжа - ковид 19 - не е смъртоносен, защото е грипо - подобен...много е подобен на остър Грип С (вижте в медицинските книги).
Смъртоносни са раковите клетки в организма. Смъртоносни са пневмонията и сърдечните болести.
Смъртоносни са и болестите - бъбречна недостатъчност..сърдечна недостатъчност,,инсулт, подагра, сифилис - вече никой от лекарите не говори за смъртоносния сифилис, защо ли? Колко са болничните легла в клиниките за вирусни заболявания, къде е информацията и на каква база се изчисляват тези болнични легла?
Защо тази важна за държавата и за населението ни база данни не е записана в сайта на Здравеопазването ни? https://coronavirus.bg/bg/

Линк към коментара


IP.Board Videos by DevFuse
×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване